Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki visi

Kyla klausimas.

Gyvenu kaime. Netoli Marijampolės, Kazlų Rūdos.
Ar veiktų pas manė Cgate internetas ir beto sakė prie mūsų kasė griovius ir man atrodo nutraukė telefono laidus tiesą sakant nežinau ar tiesa ar ne.
Ir koks būtų interneto greitis kaime?
Dėl temos nesijuokit ir nereikia pašalinių komentarų tiesiog prašau pagalbos. Žinau kad suvėliau beleką nu bet tiekto :D

834483f85b8f4f11290eb0dd22533b8b599.jpg

(redaguota)

Kiek žinau jeigu nenutiestas interneto laidas, tai negalėsi užsisakyti šviesolaidinio. Tas laido nutiesimas kainuoja nemažai pinigų, todėl geriau imk internetą USB. Nežinau kaip vadinasi, bet tą USB įkiši į kompą ir atsiranda internetas. Aišku su šituo greitis bus tikrai mažas.

Mobilusis internetas... Mano TELE2 gaudo 3G ir siunčia iki 1MB/s per torrent'us. Nesakyčiau jog lėtas, bet aišku iki šviesolaidžio trūksta. Dar būna 4G tai jis biškį greičiau trauktų.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Joo. Jau 1mb/s?  :shok: Draugas prieš kelis metus turėjo, tai greitis žymiai mažesnis būdavo. 50-100kb/s max. torrentuose.

3G greitis eina iki ~1.9MB/s (15Mbps)

4G LTE greitis lietuvoje kiek mačiau iki ~10MB/s (80Mbps)

Bitės tinkle kitais metais pradės veikti 4G+ (4.5G) jis jau leis iki 150 - 300Mbps arba ~19 - ~38MB/s

Tai va tokios galios kol kas mobilaus interneto :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Pas mane tiesę laidus prie pat mano namų ir sakė lyg tai Balticum laidai bet balticum brangu man geriau pigesnis variantas ir kokybiškesnis. Pas  mus kaimė šviesolaidinis zebra internetas veikiair kuo puikiausiai. Bet mane sudomino mobilusis tas su USB. Kiek jis kainuotų? Per mėnesį?

Geriau imk šviesolaidinį, neturėtų kainuot labai daug pinigų. Aš pats moku 32~ LTL/men, Vilniuje, Skynet. O dėl USB, tai ieškok tele2.lt. Va, kažką radau: http://tele2.lt/privatiems/mobilieji-telefonai/modemai/?manufactor=173

P.S. Buvo atėję iš Cgates, tai pasiskaičiavom, kad skynet geresnis ir pigesnis.

(redaguota)

Aha viskas bus gerai pas mane toks pat lygiai. Siūntimo greitis būna 1.1MB/s žinoma būna ir lečiau tai 900 kB/s ir t.t, bet kaime toks internetas tikrai tau bus gerai :) galėsi žaist visus žaidimus puikiai pingas bus 80~ viskas puikiai veikia. Tik ,kad siūsdamas kokį žaidima kuris užima daugiau teks truputį palaukti. :)

P.S jai imsi tokį tai siūlyčiau imti mažiausiai 30 GB jei neklystu į mėnesi būtų 69lt/mėn. Neimk mažiau. Turėjau 10 GB max 2 sav ir apriboja interneto greitį išnaudojus duomenų limitą greitis būna vos 120kBps. Tad siūlyčiau imti 30 GB.

Redaguota , nario RamZik^

Aha viskas bus gerai pas mane toks pat lygiai. Siūntimo greitis būna 1.1MB/s žinoma būna ir lečiau tai 900 kB/s ir t.t, bet kaime toks internetas tikrai tau bus gerai :) galėsi žaist visus žaidimus puikiai pingas bus 80~ viskas puikiai veikia. Tik ,kad siūsdamas kokį žaidima kuris užima daugiau teks truputį palaukti. :)

P.S jai imsi tokį tai siūlyčiau imti mažiausiai 30 GB jei neklystu į mėnesi būtų 69lt/mėn. Neimk mažiau. Turėjau 10 GB max 2 sav ir apriboja interneto greitį išnaudojus duomenų limitą greitis būna vos 120kBps. Tad siūlyčiau imti 30 GB.

Painioji TELE2 su OMNITEL biškį. Šiaip http://tele2.lt/privatiems/mobilieji-telefonai/huawei-e3131h-2-4193 šitas modemas palaiko tik iki 7.2Mbps kas yra maždaug ~900 KB/s.

Aš naudoju šį modemą - http://tele2.lt/privatiems/mobilieji-telefonai/huawei-e5330-bs-2-4923 jis palaiko iki 21Mbps kas yra ~2.6 MB/s, bei daug patogesnis modemas.

Jeigu pas tave yra šviesolaidžio kabelis - imi Cgates, Zebra, Balticum ar kitą...
Jei nėra nieko, tai imi TELE2, BITE arba OMNITEL...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...