Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Esu turėjęs ne vieną telefoną, juos dažniausiai keičiu, kai pamatau, kad jau tikrai verta keist, ne dėl to, kad mano prastas, bet dėl to, kad yra tikrai geresnių. Žiūrint į telefonus, tai mėgstu turėti tai, kas yra naujausią bei galingiausią tuo metu. Paskutiniai du buvo LG G2, kas iš tikro buvo tikrai labai geras pasirinkimas, bei Sony Xperia Z, kuris nelabai nustebino. Pagal mane, tai jau būtų pats laikas atsinaujint, tik tiksliai nežinau į ką, nes yra keli pasirinkimai ir nežinau kuris geresnis.

Šiuo metu pagrinde esu nusižiūrėjęs LG G3, kas pagal mane turėtų būti gan neblogas pasirinkimas, nors šiuo metu yra ir Sony Xperia Z2, kuris irgi kiek panašus į mano anksčiau pasiūlytą telefoną, nesakau, kad tik šitie du šiuo metu yra neblogi, tačiau pagrinde tik į šiuos žiūriu, jeigu turi ką geresnio pasiūlyt, tai visada prašom.

Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones, gal kas nors jau turit vieną iš šių telefonų? Kokie pliusai? Kokie minusai?

Beje, nesiūlykit kažko panašaus kaip OnePlus One, nes bent jau kol kas, jį sunkiai Lietuvoj įsigysi.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

(redaguota)

LG G3 ekranas mėgsta kaisti, todėl kartais neleis šviesumo iki 100% (kad atvėstų), nes raiška visgi 2K :D

Dabar bent jau man geriausias telefonas kol kas yra LG Nexus 5. Jame veikia švarus ir visada naujas Android (neilgai trukus gaus ir Android L arba kitaip 5.0 versija), tai pat aišku jis galingas ir t.t.

O jeigu nori ne tik Android yra neblogų NOKIA modelių :)

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Imčiau samsung s4 , kodėl ne s5 ,nes s5 yra prikišta daug nereikalinų appsu kuriu ,net nenaudosi .iPhone nesiūlau imti ,kadangi čia tiesiog kaip sakoma "Elitas" ,kad pasigirti ,kad pinigų turi . Kai pabandyti Samsung ,prie kitų grižti nesinorės.

tai kad tavo tie s modeliai kuo toliau tuo nieko įspudingo nebeduoda, ankščiau buvau samsung s modelių gerbėjes, bet kai pamačiau ką sony sugeba tai tikrai grižti prie tų samsung nebesinori

SrVJvlB.png

tai kad tavo tie s modeliai kuo toliau tuo nieko įspudingo nebeduoda, ankščiau buvau samsung s modelių gerbėjes, bet kai pamačiau ką sony sugeba tai tikrai grižti prie tų samsung nebesinori

Man kyla klausymas ka tu dar i tuos telefonus nori ideti ? Kad jie skraidytu ? Sokinetu ! Jug telefono pagrindine fukcija yra SMS ir skambuciai ! O kalbant apie Sony tai ju firma turi minusa o tai galima sakyti kad nieko gero nesukuria

Man kyla klausymas ka tu dar i tuos telefonus nori ideti ? Kad jie skraidytu ? Sokinetu ! Jug telefono pagrindine fukcija yra SMS ir skambuciai ! O kalbant apie Sony tai ju firma turi minusa o tai galima sakyti kad nieko gero nesukuria

bet jie daro jam tokias funkcijas kaip atsparūmą vandeniui, dulkėms ir t.t, o tavo samsung tik deda galingesnius procus daugiau ram ir plonesni tlf daro daugiau nieko 

SrVJvlB.png

Asmeniskai as db dairausi i iPhone 6 ir 6 Plus. Nei vienas Androidas manes taip nenustebino kaip iPhone.

Dar dairausi i LG G2 ir G3, bet vien tas Androidas man pakisa koja, ant tiek nemegstu sitos operacines..

Arba pirmam laikui iPhone 5S pasiimt.. nu zodziu va man vieninteliai telefonai kuriuos naudociau, visi kiti net netraukia..nu nebent tas Nexus naujausias..bet irgi tas prakeiktas Androidas.. aj galvosukiai.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Asmeniskai as db dairausi i iPhone 6 ir 6 Plus. Nei vienas Androidas manes taip nenustebino kaip iPhone.

Dar dairausi i LG G2 ir G3, bet vien tas Androidas man pakisa koja, ant tiek nemegstu sitos operacines..

Arba pirmam laikui iPhone 5S pasiimt.. nu zodziu va man vieninteliai telefonai kuriuos naudociau, visi kiti net netraukia..nu nebent tas Nexus naujausias..bet irgi tas prakeiktas Androidas.. aj galvosukiai.

Kodėl nemėgsti Android? iOS sistema tikrai dar atsilieką nuo jos. Samsung ir kiti prirašo į android'ą savo programų, temų ir panašiai nuo kurių vėliau sistema negali normaliai funkcionuoti. Švari ir originali Android OS veikia puikiai ir po metų ir po dviejų.

iPhone telefonų sumą ~40% sudaro logotipas, reklama, toliau jau sistema, detalės ir pan.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Kodėl nemėgsti Android? iOS sistema tikrai dar atsilieką nuo jos. Samsung ir kiti prirašo į android'ą savo programų, temų ir panašiai nuo kurių vėliau sistema negali normaliai funkcionuoti. Švari ir originali Android OS veikia puikiai ir po metų ir po dviejų.

iPhone telefonų sumą ~40% sudaro logotipas, reklama, toliau jau sistema, detalės ir pan.

Nezinau kas ten nuo ko atsilieka. Bet man uz iOS nera nieko geriau. Grazi ir svari operacine, be jokiu nereikalingu nesamoniu.

AppStore daznai labai atiduoda gerus geimus/appsus nemokamai. Ant android to nemaciau..

Vien susirasinejimai malonus, jauti kad laikai tikrai gera daikta ir patogiai rasai.

O su android'ais tai laikai rankoj kazkokia plastmase arba metaline lopeta.. nu zodziu nepaaiskinsiu as to..

Tos visos statistikos manes visiskai nedomina.. tiesiog kalbu is patirties, jog nei vienas telefonas butent man nebuvo ant tiek isimintinas kaip Apple. O telefonu gyvenime turejau laaaabai daug..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nezinau kas ten nuo ko atsilieka. Bet man uz iOS nera nieko geriau. Grazi ir svari operacine, be jokiu nereikalingu nesamoniu.

AppStore daznai labai atiduoda gerus geimus/appsus nemokamai. Ant android to nemaciau..

Vien susirasinejimai malonus, jauti kad laikai tikrai gera daikta ir patogiai rasai.

O su android'ais tai laikai rankoj kazkokia plastmase arba metaline lopeta.. nu zodziu nepaaiskinsiu as to..

Tos visos statistikos manes visiskai nedomina.. tiesiog kalbu is patirties, jog nei vienas telefonas butent man nebuvo ant tiek isimintinas kaip Apple. O telefonu gyvenime turejau laaaabai daug..

Google Play tikrai pilna įvairių nemokamų žaidimų kurių ir nėra Apple Store.

iPhone telefonuose naudojamas tas pats metalas kaip ir kituose telefonuose, tad neįsivaizduoju kaip tu čia tą "metaline lopeta" jauti? Gal tiesiog tau per didelis tas telefonas? Juk iPhone 6 irgi bus ta pati lopeta....

Pvz.: aš su mažesniu 3.5 ar 4 colių ekranu turbūt jausčiau nemaža diskomfortą...

Prie ko čia tie susirašinėjimai ir "gero daikto" jutimas? Tik nereikia sakyti jog koks HTC ONE M8 nesijaučia rankoje :D

P.S. Taip ir nepasakei kuo tave nustebino tas "obuoliukas"? Juk tai tas pats Android telefonas tik su kita sistema, silpnesne baterija, silpnesniu CPU, mažesne RAM atmintimi, didesne kainą ir nerūdijančiu Apple logotipu.

Aišku yra keli dalykai kurie patinka man iPhone telefonuose, tai:

- Dizainas iki iPhone 5S (ant iPhone 6 dizainas susigadino).

- Galingas GPU.

- Gerai veikiantis pirštų antspaudų skeneris.

Ypač patiko tai jog tik dabar į iPhone buvo įdėtas NFC, kai Android jau keletą metų sėkmingai juo naudojasi. :lol:

Ačiū už nuomones, nors nieko gero ar naujo taip ir nesužinojau. Samsungo tikrai neimsiu, jau seniai jie nieko gero nepasiūlo. Greičiausiai liksiu prie savo pradinio varianto, LG G3.

Jei patinka dideli telefonai tai LG G3 manau bus tikrai puikus. :taika:

Google Play tikrai pilna įvairių nemokamų žaidimų kurių ir nėra Apple Store.

iPhone telefonuose naudojamas tas pats metalas kaip ir kituose telefonuose, tad neįsivaizduoju kaip tu čia tą "metaline lopeta" jauti? Gal tiesiog tau per didelis tas telefonas? Juk iPhone 6 irgi bus ta pati lopeta....

Pvz.: aš su mažesniu 3.5 ar 4 colių ekranu turbūt jausčiau nemaža diskomfortą...

Prie ko čia tie susirašinėjimai ir "gero daikto" jutimas? Tik nereikia sakyti jog koks HTC ONE M8 nesijaučia rankoje :D

P.S. Taip ir nepasakei kuo tave nustebino tas "obuoliukas"? Juk tai tas pats Android telefonas tik su kita sistema, silpnesne baterija, silpnesniu CPU, mažesne RAM atmintimi, didesne kainą ir nerūdijančiu Apple logotipu.

Aišku yra keli dalykai kurie patinka man iPhone telefonuose, tai:

- Dizainas iki iPhone 5S (ant iPhone 6 dizainas susigadino).

- Galingas GPU.

- Gerai veikiantis pirštų antspaudų skeneris.

Ypač patiko tai jog tik dabar į iPhone buvo įdėtas NFC, kai Android jau keletą metų sėkmingai juo naudojasi. :lol:

Jei patinka dideli telefonai tai LG G3 manau bus tikrai puikus. :taika:

Ar galetum pasigirt kokius gerus geimus turi is GooglePlay neisleides nei cento. Butent savo paskyroje. Mes nekalbam apie parsiustus .apk is i-neto ar kitu programu.

As tai galiu, ir ziauriai daug visko turiu be jokiu jailbreak ir pan.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...