Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Žmogus netaip parašė tai dabar reikia rėkt kaip laukiniam ? Žmogus klausė kaip pakeist tai ir tylėk jei nežinai.

Ką jis ne taip parašė? Jis viską gerai parašė: paklausė kaip padaryti raidinį ip adresą. Aiškinti aš tingiu, todėl tiesiog daviau jam nuorodą, kur ras daug pamokų kaip tai padaryti.

Aš nesuprantu vieno: kaip tu gali sakyti, kad aš „rėkiu kaip laukinis“, jei aš tiesiog rašau internetinėje erdvėje? Paaiškink man prašau.

Beje, nepradėk čia apie tuos savo reputacijos taškus kaip kiti, maždaug: „ko čia dėlioji tuos savo -rep, galvoji man jie kažką reiškia?“ ir paskui patys sudeda visą dienos limitą. Žmonės, jei jums nerūpi tie reputacijos taškai, tai ir neverkit, kad kažkas jums uždeda vieną neigiamą tašką ant komentaro, kuris nepatiko.

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)

Ką jis ne taip parašė? Jis viską gerai parašė: paklausė kaip padaryti raidinį ip adresą. Aiškinti aš tingiu, todėl tiesiog daviau jam nuorodą, kur ras daug pamokų kaip tai padaryti.

Aš nesuprantu vieno: kaip tu gali sakyti, kad aš „rėkiu kaip laukinis“, jei aš tiesiog rašau internetinėje erdvėje? Paaiškink man prašau.

Tyngi aiškint, tai išjunk naršyklę ir nešk galvą į kiemą prasivėdint "vierche" . Jei tyngi aiškint tai nekišk nosies į šitas temas ir ne freepostink velnias .

Redaguota , nario Rimas
Įspėtas.

Tyngi aiškint, tai išjunk naršyklę ir nešk galvą į kiemą prasivėdint "vierche" . Jei tyngi aiškint tai nekišk nosies į šitas temas ir ne freepostink velnias .

Kam man aiškinti tai, kas jau šimtą kartų buvo rašyta? Kad ir šitam forume mažiausiai 10 temų rastum su tuo pačiu klausimu.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...