Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3867 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ieškau architekto į projekta. Jis bus išgyvenimo.
Domenas nupirktas .com

Paveiksliukas dėl gražumo ;pp

Aprašymas:

b518ec02322a4e1089aea37d1ad5a94c542.png

Tai nutiko 2012 metais. Tu buvai jaunas bahuras liaudiškai sakant. Dirbai normalu darba buvai viršininkas. Turejai daug verslu iš kuriu tau pinigu netruko. Beabėjo turejai šeima kuria mylejai.... Mama,teti,dukra,sunu,žmona. Tačiau viena diena pasitikrinus pas daktarus jie pas tave rado lyga,kuri nėra žinoma žmonijoi. Apie šia lyga niekas negirdeja. Tai nieko gero nežadejo aišku tu dirbai kaip ir dirbes nieko apie tai šeimai nesakei. Tesiok bandei gražiai viska užbaigti ir žinojai kad numirsi ir viskas ir tau nebuvo kur dėtis. Viena vakara gryžtant tau iš darbo tave mete namuose koma po kurios tu neturejai atsikelti. Tačiau po tukstančio ir penkiu šimtu metu tu atsibudai,tai stebuklas. Nes po tokiu komu žmones neatsibusta jie miršta ir viskas,o tu vat atsikeliai. Tačiau buvo daug trukumu buvo mažas maisto kėkis,tu labai ištroškęs. Aplinkui tik sugriuve pastatai miestai žmoniu nera. Tau reikia pradeti nauja gyvenima rinktis medžiagas pragyventi pasidaryti busta testi civilizacija. Ir galu gale suregzti nauja šeima aišku tu neatkursi tečio mamos. Ir savo vaiku su žmona nes jie mire labai labai senai ir ju nėra tačiau tu likai gyvas ir gali pradeti savo naujaji gyvenima. Beja kol tu buvai komoi vyko karas ir to metu buvo sunaikinta daug miestu ir visu kitu šaliu. Liko tik viena šalys Lietuva. Kuri yra užšitvėrusi nuo ten kur tu esi į Lietuva tau nebus įmanoma patekti nebent pirksi lėktuva iš valdžios. 

Plačiau apie projekta: Tai projektas kuris yra išgyvenimo čia jus prisijunge turesite išgyventi po katostrofos. Miestu nėra yra tik keletas vietu degalines nedirbančios ir visa kita elektros nera. Išvis tai kas buvo ankščiau to nėra vel seneji laikai gali rasti keleta ginklu. Maisto ir gal šiektiek kitu dalyku iš kuriu galėsi pragyventi maža laika. Turėsi ieškotis medžiagu ir pragyventi,tau gali trukti vandens,maisto. Bet privalėsi išgyventi beabėjo po katastrofos atsirado zombiu.. Kurie trugdys tau ramei gyventi.

Sukuriau įvairiu įdomiu sistemu kurios tikrai padaro žaidima įdomu. Aš plačiai nepasakosiu tačiau pažadu jum nuostabu projekta kuris jus sudomins ir manau yra pirmas Lietuvoje.

Šios modifikacijos istorija ilga.. Ji pradeta kurti 2012 metų gale. Ir ji keliavo per daug ranku aišku lietuviai jos nemate. Iš pradžiu šia modifikacija kure Victoro - Nežinau kodel jo toks nickas buvo bet daug buvo sukures. Jis ieškojo į komanda nariu nes jis baisiai sirgo. Tačiau aš pasisiuliau ir jam mano darbai patiko. Taigi ant galo jis mete šita reikala ir pasake nori tu kurk proekta o aš jau baigsiu su šio projektu. Aišku aš savo darbu nebaigiau jos tesiau ir kuriau toliau šia modifikacija. Ir kaip matot ji prie pabaigos ji keliavo per daug ranku tačiau nera paplatinta nes kas mate šia modifikacija buvo patikimi žmones.

Taip dabar kolkas yra us.lt subdomenas nežinau ar žmonems patiks toksai projektelis ar išvis domins nes šio metu žmones traukia labiau real-life tipo projektai aišku aš pavaikšiojas po užšienetiškus serverius radau ne viena lietuvi kuris mėgsta labiau tokio tipo žaidimus negu real-life. Taip lietuvoje nebeliko tu normaliu projektu real-life tačiau žmones žaidžia nes nėra kur detis. Taigi jeigu pamatysiu kad žmones ringsis ir man kažkas išeis bus domenas. Šio metu remėju nieko nereikia nes bus rimtas projektas. Tiek informacijos tikios jum jos užtenka.

Web adresas: Spausti čia
IP: Bus parašitas

Teamspeak IP: Neįjungtas.

Jeigu yra rašybos klaidu atsiprašau skubejau parašyti pagarbiai. - Forever'Young

Starto data numatoma rugsėjo pradžioje. Reikia surinkti komanda tada paleisti projekta sekmės.

Redaguota , nario Mochitoo

Aprašymo turinys neblogas, pats pasakojimas taipogi, bet jeigu jau rašai su lietuviškomis raidėmis, tai visus žodžius rašyk taisyklingai. Ant pusę žodžių nėra nosinių raidžių.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3867 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...