Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4303 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,neperseniausiai įsirašiau GTA IV ir jis man lagina..Įsirašiau ir GTA IV 1.0.7.0 Patch'ą kad daugiau grapichs setting'u leistu keist bet nepadėjo.Norėjau įsirašyti ir Low Spec Patch'ą bet .exe failas kažko nepasileido nors ir antivirusine išjunges buvau.Taip pat per msconfig išjungiau Windows Event Log ir windows Event Collector bet visvien lagina.

PC SPECS -

OS - Windows 7 Ultimate 32BIT

RAM - 3GB

CPU - AMD SEMPRON Processor 3100+ 

GPU - AMD Radeon HD 5450 1791MB

Padėjusiam +REP

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Patch parsisiusk gal.

Sveiki,neperseniausiai įsirašiau GTA IV ir jis man lagina..Įsirašiau ir GTA IV 1.0.7.0 Patch'ą kad daugiau grapichs setting'u leistu keist bet nepadėjo.Norėjau įsirašyti ir Low Spec Patch'ą bet .exe failas kažko nepasileido nors ir antivirusine išjunges buvau.Taip pat per msconfig išjungiau Windows Event Log ir windows Event Collector bet visvien lagina.

PC SPECS -

OS - Windows 7 Ultimate 32BIT

RAM - 3GB

CPU - AMD SEMPRON Processor 3100+ 

GPU - AMD Radeon HD 5450 1791MB

Padėjusiam +REP

Jis jau įrašytas..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Gal lagina taip? Žaidi žaidi ir kas kokias 1-2 sekundes pastringa vaizdas 1 sekundei? O kartais nestringa iš vis?

Na kad ne..Jis visada man stringa,pvz kai buni namuose tai tada dar *Myliu SuperGames.lt* yra o kaip lauke tai čiut paloši.Aišku buna taip atstringa bet ne taip stirpiai taip tariant.

HP Omen 15

Vaizdūškė gal intergruota ? Pas mane irgi kompas geras, beveik naujausius žaidimus (2012/2013) velka no lag, bet va gta iv lagina :D

Gali būti nes per Advanced Settings tuos Screen Resolution parašyta Deticated Video Memory : 512MB bet ant XP windows'u tai nelagino ir tai ten buvo 2 GB ram

Yra visokių modų kurie gal ir paprastina grafikas, bet pagerina fps, pasieškok gta 4 fps increasing mods.

Pažiūrėsiu

Aš tai turėjau originalius GTA IV diskus o pas manes pc tik 1 mėn senumo, tai isirašęs sulaukiau didelio lago (no reason)

Pas mane piratine versija :/

HP Omen 15

Lukonic šiek tiek padėjo,įsirašiau kažkokį FPS Boost V3 ir lag'as apmažejo bet dabar kai suki kokį posuki ar su pelyte pasuki vaizdą man buna užlagina gal žinot kodėl?

HP Omen 15

Čia kažkas, neįsivaizduoju, ir tyngiu video žiūrėt, jeigu turi tu laiko tai pažiūrėk kas čia per velnias, gal padės 

Ten patch'ą reik įrašynet bet aš esu naujesni įsirašes negu ten parodyta.

Čia jau nieko nepaveiksi Optimizacijos klaidos, bet kažkodėl prisimenu kai būdavo tik mažytis lagas per 2 valandas 1 sec užlagindavo nors PC 2GB ram 1.6 GHZ ir kažkokia plokštė (Džiaugiuosi neintegruota) Ir dar manau čia Bitų reikalas, iš kur siunteisi ir t.t. yra daug priežasčių...

Nu bet kad ant XP windows'u mažiau lagino negu ant 7 bei + ant XP windows'u pas mane dar nebuvo 3GB ram.

HP Omen 15

Pas mane PC pavelka BF: Bad Company 2 Be laggų, bet GTA IV nepavelka, neįsivaizduoju kame bėda... ( BD2 tikrai geresnė grafika nei GTA4 ) Ant GTA IV viską pasidariau mažiausiai, bet vistiek nepaveža... net rezoliuciją pasikeičiau į mažiausią... + Mano ne piratinis, o steaminis žaidimas.

Nu jasna tada..Reiškia optimizacija kaltas,*Myliu SuperGames.lt* dar pažaist galiu įsirašiau dar Razer Game Booster'į.

HP Omen 15

Taigi vat..sugebejau sau sumažinti lag'ą kaip reikalas..Dar lagina bet ne taip stipriai kaip seniau! Tiesiog susiradau gera commandline tad ji dalinuosi ir su jumis :)

http://www11.zippyshare.com/v/26638938/file.html 

Ši failą paprastai kelkite į GTA IV folderį.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4303 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...