Peršokti į turinį

Uždirbk pinigus nedarydamas nieko! (Autopilot)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3515 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas jaunime,

 

Žodžiu, daug laiko praleisdavau ieškodamas įvairių metodų kaip užkalti pinigų, bent pora centų, bet dažniausiai nieko nesigaudavo.

 

Paskaitęs virš 100 metodų padariau išvada-nieko neišeis-reikia juos sudėti ir išspausti maksimumą. Taip ir nutiko.

 

Radau svetainę, kuri moką pinigus už, tai, kad tu pakviestum žmonių joje apsilankyt. Tai taip, pagalvosit koks tolkas tai daryti svetainei?? O diela tame, kad joje pilna reklamos iš kurios gauna pelno pati svetainė.

 

Aš aiškus nedurnas, galvojau reikia padaryti, kad pinigai kapsėtų patys. Nes neturiu aš laiko sedėt prie kompo ir dalintis nuoruodom su kitais. Bet aiškus aš tai padarysiu ir čia ( vis tiek pelnas, gido tai neparduodu, vargstu rašydamas, tai reikia vistiek ir man pliuso bent kažkiek)

 

Žodžiu, užtenka plepalų, pristatau savo step by step gidą, kaip darytis pinigus "autopilotu".

 

1. Lendam į svetainę: https://binbox.io/5KUF7#BH0edruA ir užsiregistruojam, taip, gali paprašyti užpildyti catch, kad įrodytum, kad neesi botas. Taip ir padaryk.

 

2.Nežadu kelti paveikslėliu, turėsi laiko pasiskaitysi ir suprasi. Prisijungęs turėtum aiškiai viską suprasti, nes panašu į adf.ly. Spaudi new viršuj ir įrašai random tekstą, ar kokias nuoruodas. Tau jas "suspaus"-jas ir turėsi siūlyti draugam ar naudoti "autopilotui". Taip pat šia nuoruodą galite dar "sušrinkint" su kitom svetainem, dėl saugumo ar, kad rodytu, kad spausta iš kitos šalies (čia jūsų vaizduotei).

 

3.Vsio, puse atlikom. Dabar ruošiames "autopilotavimui"-einam į : https://binbox.io/G1FEN#5nOmxoNF ir užsiregistruojam. Užsiregistravę parsisiunčiam programą ir pradėsime "autopilotavimą". Taip, čia irgi referal nuoruodą, ar gi tau gaila, kai aš net vargstu rašydamas, kad tu užkaltum pinigą???

 

4. Parsisiunte programą einam į "my websites", ten sukeliame iš 2 punkto padarytas nuoruodas (galima nuo 1 iki 3, aš darau 1), taip pat parenkate peržiūros laiką nuo 10 iki 15 sec (random pasirink).

 

5. Sukrove nuoruodas spaudžiam "home" ir poto "start", viskas. Paliekam kompą afk, jis per programą žiūrės kitas nuoruodas (jas įkelia žmones) ir taip jums taupis minutes, kurias iškeisit į peržiūras. Taip pat galima pirkti minutes-1000min-9eur. Verta, nes šiame puslapyje už 1000 peržiūrų duoda 5$, o viena minute gali atitikti nuo 4-6 peržiūrų, tai varke pasidarot vistiek.

 

Viskas, tau pavyko, kaupk pinigus-juos išsiimk į paypal arba btc sąskaitą ir džiaukis gyvenimu. :) 

 

seP19Nw.jpg

 

Ačiū už skaitymą.

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3515 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...