Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi mastau pavasarį laikytis vairavimo teises, ir kur geriau jas būtų išlaikyt jei žadu važiuot į angliją ?

Aš norėčiau paklausti lietuvių kurie nesenai išlaikė ir Lietuvių emigrantu laikiusiems anglijoje teises.

Ačiū už atsakymus.

P.s tie kurie neturi teisių net nefreepostinkit, nes pranešti būsit.

Gali dar rašyt tie kurie praėje "Teorija"

Jėėė aš rimtas.

Kur laikyt nemanau kad svarbu, nebent kainų skirtumas. Bet turėk omeny šitai: 

Vairuotojų ir transporto priemonių licensijavimo agentūra (angl. Drivers and vehicles Licencing Agency arba DVLA) nurodo, kad asmuo, apsigyvenęs Jungtinėje Karalystėje, savo šalyje išduotą vairuotojo pažymėjimą turi pasikeisti į anglišką per trejus metus. 

Šaltinis http://www.anglija.lt/aktualijos/auto_moto/vairuotojo_pazymejimas_lietuviskas_ar_angliskas.html

Kitaip tariant, tavo Lietuviškas pažymėjimas, po trejų metų, Anglijoje nebegalios.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Jėėė aš rimtas.

Kur laikyt nemanau kad svarbu, nebent kainų skirtumas. Bet turėk omeny šitai: 

Šaltinis http://www.anglija.lt/aktualijos/auto_moto/vairuotojo_pazymejimas_lietuviskas_ar_angliskas.html

Kitaip tariant, tavo Lietuviškas pažymėjimas, po trejų metų, Anglijoje nebegalios.

Ne matai, draugas važinėja ten be teisių tik sako kad lietuviškas turi. Bet aš nenoriu rizikuot ir manau geriau sužinot kas laikėt ar sunku teorija išlaikyt. Nes turiu 3Mėn išsilaikyt teisėms. O aš apie anglija žinau kad turi per 3 metus keistis iš LT į UK. Bet aš ne to prašiau.

Na as teisiu neturiu tik zinau kas jas turi ir kaip ten viskas vyko. Taigi taip 3 metus gali vazineti su lietuviskomis teisemis, taciau veliau reikia jas pasikeisti i angliskas, taciau nereikia ten perlaikyt ju ar panasiai. Tiesiog pakeicia i angliskas ir viskas ok. Jaigu zadi dirbt anglijoj sakykime kokiu vairuotoju, tada butina pasikeist jas, kitaip nepriims i darba joki vairuotojo. Seip dar ziurint kiek laiko zadi gyvent anglijoje. O del laikymo, tai tikrai nezinau, pats galvoju kaip bus 18 laikytis lietuvoje. Nes anglojoje reikia laukt eiles ir t.t 

Sekmes ;)

Hello, U WOT M8?

Na as teisiu neturiu tik zinau kas jas turi ir kaip ten viskas vyko. Taigi taip 3 metus gali vazineti su lietuviskomis teisemis, taciau veliau reikia jas pasikeisti i angliskas, taciau nereikia ten perlaikyt ju ar panasiai. Tiesiog pakeicia i angliskas ir viskas ok. Jaigu zadi dirbt anglijoj sakykime kokiu vairuotoju, tada butina pasikeist jas, kitaip nepriims i darba joki vairuotojo. Seip dar ziurint kiek laiko zadi gyvent anglijoje. O del laikymo, tai tikrai nezinau, pats galvoju kaip bus 18 laikytis lietuvoje. Nes anglojoje reikia laukt eiles ir t.t 

Sekmes ;)

Na lietuvoje lengviau nei užsienyje.

Tu išsilaikysi Lietuvoje su vairo padėtimi kairėje, bet Angluose juk važinėja su vairo padėtimi dešinėje, tai iš karto sunkiau bus prie eismo priprast, čia faktas, kad taip greit neįprasi. Tad nematau reikalo laikytis čia, kai gali ten išsilaikyt ir jaučiu net pigiau.

Man vairo padėtis nesvarbi, nes teko ir su kaire ir su dešine važiuot tai čia nematau problemų. Bet su teorija sunkiau bus

Važiavai ir realioje eismo situacijoje, kurioje visi važinėja atvirkščiai, nei Lietuvoje?

Na matai mes su draugais darėm bandymus, ir stengėmės aikštelėj viską išbandyt kaip kas yra. Bet matai, reikia kitos aplinkos tai mums nekažką įšėjo nes jei mašinos vairas dešinėj pusėj bus tai man reikės kad kas sedėtu prieky ir sakytu kas kaip, nes anglijoj sunku bus. Tas pats ir lietuvoje su kaire puse. Bet su laiku pamatysim kaip čia bus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...