Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3821 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai. Iš temos pavadinimo jau supratote, kad ieškau projekto. Projektas gali būti startavęs arba nestartavęs, nesvarbu. Svarbu, kad būtu su rimtais ketinimais ir, kad būtu nevogtas gm, tiksliau kūrtas nuo 0. Gal ir žinot mane kas, o gal ir ne, bet esu tikrai DARBŠTUS, NESUKČIAUIANTIS, MALONUS (kas mane jau žino, gali, tai patvirtinti) ir t.t. Na, o kas dar nežinote prisistatysiu.

Esu Jokūbas, iš Ukmergės. Man yra 14 metų. SA-MP žaidžiu jau 2-3 metai. Esu buvęs NKG.LT, Sazone.LT, LittleBay.LT, chillGames.LT projektuose. Visada siekiu tuo ko noriu ir stengiuosi, tai įgyvendinti. Na aš teikiu reklamavimo paslaugas ir web'inimo paslaugas. Jeigu sudominau tuomet kreipkitės į skype: jacob_tm arba AŽ.

Redaguota , nario Jokūbas M.

P.S. Prie skype būnu nuo 14-15h iki 21h (darbo dienomis).

Prie skype būnu nuo 12-13h iki  20-22h (šeštadienį/sekmadienį)

Tai reiškias į lauką neinate, o būnat visada prie kompiuterio ? Jūsų tvarkaraštis:

Grįžtam 14-15h iš mokyklos, iki 21valandos sedime prie kompiuterio po 21valandos žiūrite filmus, serialus, žinias, padarote ND arba išvis nedarote, ir einate miegoti.

Savaitgaliais:

Atsikeliu, visą dieną prie pc, kitas likusias valandas žiūriu teliką arba einu miegoti?

:funny:  :funny:

Nelogiškai skamba, sekmės paieškose.

:) 

Tai reiškias į lauką neinate, o būnat visada prie kompiuterio ? Jūsų tvarkaraštis:

Grįžtam 14-15h iš mokyklos, iki 21valandos sedime prie kompiuterio po 21valandos žiūrite filmus, serialus, žinias, padarote ND arba išvis nedarote, ir einate miegoti.

Savaitgaliais:

Atsikeliu, visą dieną prie pc, kitas likusias valandas žiūriu teliką arba einu miegoti?

.... Tai rašant turėjau omeny, kad mano skype įjungtas būna tiek laiko. Kompiuterio dienomis neišjungiu.

Ko?

Savo darbų :DDDDDDDDDDDDDD.

Savaitgaliais:

Skelei gera :DDDDDDDDDDDDD

Netaip supratau jus :D

Tai reiškias, ir ryte neišjungiat, o nemanot jog geriau dar būtų naktį neišjungti? visgeriau susisieks kurie nebesimoko :D

Tu durnas visai atsiprašant? Jeigu tu pūni lauke su bobutėm kiaurą naktį ir nesimokai, tai čia tavo tėvų bėdos. Nebeįdomus jau tavo komentarai. Pajuokavai ir užteks...

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3821 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...