Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jeigu nepavyks zvanoką į mišką ir pizdą rabotą nadą =DDDDDDDDDDDDDDDDDD

:D :D

Tai ji dar laisva? koks fb/???

Ne nu tu vėl :D neduosiu to facebook, nes aišku pradėsi angliškai rašyti tada pamatys, kad tu iš Lietuvos pagalvos mano draugas. Va dar viena foto jei nori... http://www.part.lt/perziura/4d2df0bbdcea6050f1083c46bc8f127d879.jpeg

:D :D Ne nu tu vėl :D neduosiu to facebook, nes aišku pradėsi angliškai rašyti tada pamatys, kad tu iš Lietuvos pagalvos mano draugas. Va dar viena foto jei nori... http://www.part.lt/perziura/4d2df0bbdcea6050f1083c46bc8f127d879.jpeg

Geriau tu nedalink foto jam nes dėl jos nusitemps į Vokietiją ir tu jos daugiau negausi :D

Nu jo, neveltui ''Auskinis Lietuvos Jaunimas'', nors tema atvirai pasakius ir nekokia, bet juk būtų galima bent jau gražiais žodžiais tai išreikšti, meilė tai ne automobilio vairavimas, kad kiekvienam vairuotojui reikėtų tą patį pedalą įspausti, kiekvienam būna skirtingai, pats panašioj situacijoj esu, bet pas mane viskas kiek kitaip, pradėjau nuo to, kad tiesiog tapom geriausias draugais su ja, o jau kaip bus toliau, bus matyt, nebūk per daug naglas, bet ir nebūk per daug atitolęs nuo jos, viskas turi būti su saiku, pradžiai susidraugauk su ja kaip su įprasta drauge, susižinok apie ją, apie jos charakterį, mintis, norus, svajones ir pan, ką ji mėgsta, ko nemėgsta, ko norėtų, ko nenorėtų ir panašiai. Susižinok apie ją viską, mėgstamiausią spalvą, mėgstamiausią maistą, gėrimą, drabužių firmą, na žodžiu viską, kad visada žinotum, ką ji šiuo metu gali galvoti, ko norėti, bus daug lengviau su ja bendrauti, ją visada suprasti, ji taipogi pradės suprasti tave. Labai ''stipri korta'' tokiam reikale būna, kai padedi jai sunkiu metu, tarkim mano draugė kai pateko į avariją, aš tą pačią minutę atskuodžiau pas ją, buvau su ja visą naktį, tiek įvykio vietoje, tiek ligoninėje, paskui visą savaitę lankiau ją su gėlėmis ir šokoladu, rūpinausi ja, pora męs netapome, bet geriausias draugais - taip. O tai jau puiki pradžia, kaip galima susidraugauti su panele, kuri nepažįsta tavęs, o tu nepažįsti jos, simpatija, širdžiai neįsakysi, pagal save žinau, na bet pažinti žmogų reikia, pripažinkime tai.

Nebijok prie jos prieiti, užkalbinti, bet nepradėk tų banalių kvailysčių, nepradėk iškarto apie jos išvaizdą, neklausk kokios jos mėgstamos gėlės, gal tai ir miela, bet labai labai banalu, atgyvenę. Na žodžiu, pasakot galima labai daug, tiesiog klausyk širdies, bet nepamiršk ir apie protą. Nors šie du dalykai nesuderinami.. Žinau pagal save.. Sėkmės.

Komenaru neskaičiau, tai jei ką šausiu jau ne į temą nepyk. Duosiu viena patarima, aš jo nesilaikes daug kartu nukentėjau. Tu su jai geriau parašinėk per fb, ten biški užmezg ryši viena diena, pasiulyk kita diena, kad su ja važiuotum namo, ją palydėtum ir panašiai, ir kuo daugiau stenkis su ja būti, t.y. susipažinti su jos draugais, ką ji mėgsta ir panašiai, visa tai daryk maždaug 2-3 savaites, nes jei paskubėsi, pamatysi, kad tau ji iš tikrūjų nepatinka ir ji turi daug minusų ir t.t. Tai tiek galiu pasakyti, neskubėk su ją, galbūt ji narkomanė, galbūt labai laikosi dietos ir pnš, čia tik pavizdys tai nereikia iškart užsipulti. Sėkmės.

(redaguota)

Susiimk už kiaušu ir užkalbink.
Būk atviras. Atsisėks šalia sakyk Labas iškart pridurk ,kad esi svetimšalis. Pažėk kaip reguos. Jei reguos normaliai ,kad pasakyk ,kad vis dar mokaus kalbos ir kartais galiu nusišnekėt. Jei nusijuoks reiškias kabliavai. Toliau kalbėk kas šauna į galvą. Aišku nepradėk ten iškart siulyt draugaut ir panašiai. :)  Iš pradžių bus nejauku ,bet palaipsniui jausies patogiau prie jos. (Aišku jei pradėsi kalbėt bendraut su ja ir t.t)
Sakau iš patirties kadangi pats gyvenu užsienyje. Jei nesi turėjas merginos anksčiau pažėk pora Romantiniu filmų :D pagausi kur diela :D
Gali rašyt į PM jei nori gal kuom galėsiu padėt dar :)

Redaguota , nario Clᴇv

Bijau but apgautas Valdo :cry:

sorry kad kišuos, bet tokių metų mergos ieškot yra juokinga, laiko švaistimas, prasėdi mėnesi jau išsiskiria, kitą mėnesį vėl ieško naujos mergos, sakyčiau per daug vaikiška, tokių metų galėtum kitką nuveikt

kad žinok pats gyvenu Anglijoj,tai man pačiam 14 metų,bet šulėj,anglai mano metų tai labai sakyčiau gražiai sutaria bendraują,ta prasme in relationship,pažystu kurie  ir metus draugaują,kurie porą metų draugaują,čia sakyčiau lietuviai,14 metų labiau tokias lempas daro kad išsiskyria po mėnesio..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...