Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Matant tai, kaip šiuo metu Mojang pasišika kiekviename žingsnyje kur tik įmanoma, tai būtų labai šaunu pakeisti visą dabartinę situaciją, pagal kurios taisykles ~98% Lietuvos Minecraft serverių turėtų būti ir galbūt ateityje ir bus pašalinti iš rinkos už Mojang EULA pažeidimus, bei išimtų ir galimai greitai būsenčių uždraustų serverio platformų naudojimą - Bukkit, Spigot... 

Filthy-Frank.jpg

Oficialu: Microsoft perka Mojang/Minecraft

http://news.xbox.com/2014/09/games-minecraft-to-join-microsoft

Parduotas už 2.5 mlrd. dolerių. Belieka sulaukti pirmųjų Microsoft atnaujinimų. Gal viskas pasisuks į gerąją puse. :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Parduotas už 2.5 mlrd. dolerių. Belieka sulaukti pirmųjų Microsoft atnaujinimų. Gal viskas pasisuks į gerąją puse. :)

Tik viena pasisuks į blogąją pusę : PS4 negaus minecraft. Taip skamba durnai, bet paskaitykite. Šiuo metu XBOX naujomis privilegijomis stengiasi pranokti PS, bet to nepavyksta ir pardavimai dar nepasiekia to reikalingo skaičiaus.Pasaulyje yra tikrai daug minecraft fanų, todėl galima MineCraft paleisti ant PC ir XONE ir taip gauti pardavimų, o ant PS4 nebus net reikalo leisti, nes pardavimai pakils. (Aš taip nebent daryčiau)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Tik viena pasisuks į blogąją pusę : PS4 negaus minecraft. Taip skamba durnai, bet paskaitykite. Šiuo metu XBOX naujomis privilegijomis stengiasi pranokti PS, bet to nepavyksta ir pardavimai dar nepasiekia to reikalingo skaičiaus.Pasaulyje yra tikrai daug minecraft fanų, todėl galima MineCraft paleisti ant PC ir XONE ir taip gauti pardavimų, o ant PS4 nebus net reikalo leisti, nes pardavimai pakils. (Aš taip nebent daryčiau)

Taigi jau sukurtas PS4 Minecraft. Nesukurtas PS Vita, bet jį kuria.

Jeigu microsoftas nusipirks minecrafta manau arba sugadins arba pagerins. Nesu as minecraft fanatikimas, bet mano galva minecraftas yra sugadintas, tiek daug visokiu nesamoniu ir nereikalingu priedu... Nesakau, kad jie yra blogai, tiesiog as linkes prie pacio pirmojo minecrafto, vat ten tai buvo zaidimas....

Sutinku prisimenu kai su draugu gyvenome name kur buvo 100 Torch va ten tai laikai ;)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

Kalbi kad tik kalbėtum? Pakankamai aukšto lygio nesąmonę parašei.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Turiu PC, turiu Xbox 360 (kurio nenaudoju), tad man visai nusispjauti ant tų Sony konsolių :lol:

Kiek girdėjau nežada nuskriausti PlayStation vartotojų, bet atnaujinimų spėju lauks ilgiau.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4296 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...