Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi mūsų supergames narys -Arnas šiandien įrodė kad jam yra ne daugiau kaip 9 metai. Ogi kodėl?

Viskas paprasta. Žmogus tiesiog uždėjo - rep ir aš jam atgal dėl to kad man nepatiko jo nuomonė. Pažiūriu į PM ir taip žvengas paima rašo Tu man 1-R3P O aš tau 8 :D Negi jūsų manymu tokie žmonės turi būti SuperGames Forume kurie tik verkia ir čia sėdi tik dėl Rep

(redaguota)

Sveiki taigi mūsų supergames narys -Arnas šiandien įrodė kad jam yra ne daugiau kaip 9 metai. Ogi kodėl?

Viskas paprasta. Žmogus tiesiog uždėjo - rep ir aš jam atgal dėl to kad man nepatiko jo nuomonė. Pažiūriu į PM ir taip žvengas paima rašo Tu man 1-R3P O aš tau 8 :D Negi jūsų manymu tokie žmonės turi būti SuperGames Forume kurie tik verkia ir čia sėdi tik dėl Rep

Sakai verkiu o kodėl man verkt dėl reputacijos tai tu verk jaigu nori. Man tai dzin an tokiu kaip. Šeip jaigu nori pakariauti -R3P gerai galim drasiai :) man tai patiks ir o tau įdomu ar patiks :) aik mamytei pasiskusk. :cry: Sakai tūriu 2 acc? :D komikas draugo acc yra tai jam pasakiau ir sumėte tau tuos -R3P.

Redaguota , nario - Arnas
(redaguota)

Sakai verkiu o kodėl man verkt dėl reputacijos tai tu verk jaigu nori. Man tai dzin an tokiu kaip. Šeip jaigu nori pakariauti -R3P gerai galim drasiai :) man tai patiks ir o tau įdomu ar patiks :) aik mamytei pasiskusk. :cry: Sakai tūriu 2 acc? :D komikas draugo acc yra tai jam pasakiau ir sumėte tau tuos -R3P.

man  nėra reikalo kaip vaikui kariauti aš net nenoriu tokia tema kariaut, ir pagal viską man rodos 3 vartotojus turi MLDC ČIUVAS, A'Vairuotojas ir -Arnas

Redaguota , nario ♕EdvinasLietuvis♕

Kad tu dabar pats  " verki " , jei tau nerupėtu  reputacija , tu nekurtum šitos temos.. Ir mažiausiai tau turėtu rūpėti kiek jam metų. Pats ne ką geriau pasirodei , net blogiau pagal mane bent jau. ;)

Šeip aš jam bereikalo mėčiau iš šito acc ir draugo paprašiau MLDC ČIUVAS(LUKO) nes, jis jau kampe verkė :cry:  atleisk jaigu įžeidžiau.

(redaguota)

Vpš ta reputacija neturi jokios prasmės, galiu aš iš kito acc tam arnui nors ir -20 R3P pridėt, niekas iš to nepasikeis nes rep šitam puslapi galima sakyti nieko nereiškia visi visiems free juos dalina ir tiek :D

nu ir aš tau free jį uždėsiu :D Sakyčiau kas yra vertingiausia šiam forume tai pranešimų skaičius (bet užskaityčiau tik tokius žmonęs kūrie normaliai reikšia mintis, o ne eina per kekvieną temą ir rašo sekmės)

vat aš Alekso nepažystu, bet jei kažką parduotu su juo eičiau pirmas :D nes šiaip esu girdėjas apie jį neblogos nuomonės + jis jau senas dalyvis šiam forume :D 

Redaguota , nario Friskis1398

SrVJvlB.png

Mane kaip užpisa kaip visi zyzią apie tas reputacijas. Vistiek iš tų reputacijų nieko negauni ir dar čia verkią kad -rep dėlioją. Tegul delioją, patys uždeliokit pamatysit kad jau kampe verkią. Tai tad atsitokekit nes jau užpiso klausytis tokių pranešimų ir temų.

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4316 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...