Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4302 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,aš nesuprantu kas su tuo mano kompu.Pvz kai įsirašau kokį c-hudą.Tai vietoi kokiu gyvybiu,armoro ar map'o rodo tik baltas vietas.Gal žinote kodėl?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Beja pamiršau paminėt.Kad buvo ne vien ant šito kompo su kuriuo dabar lošiu sa-mp.Bet ir su loptop'u tas pats buvo..Pas kitus pvz c-hud'as kuri aš įsirašyt noriu veikia normaliai.Bet man tai rodo baltas vietas.Gal ten dėl tu kažkokiu arm.txd failu ir panašiai? Kuriuos reik kelt į models/txd nes aš juos paprastai įkeliu.Nekeliant į joki kita .txd failą.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Tai greičiausiai, kad keli blogai. Nėra kokio readme.txt failiuko ar aprašymo kaip įsikelt?

Nu tai kad ir readme skaičiau ir failai taip sukėlti kaip reikia.Nu pvz models/txd ir ten reikiami failai kuriuos reik kelt į txd pačiam .rar faile jau taip buna padaryta.

HP Omen 15

(redaguota)

Nebandei GTA persirašyt? Visvien geriausias variantas ieškotis kito hud'o arba pasilikti originalų.

Bet tai pvz kiti hud'ai nu kuriem cleo nereikia veikia normaliai.Bet kai prireike jau cleo tai vsio bugina taip..Šiaip GTA perašyt nebandžiau nes paskui teks mod'u daug ieškotis iš naujo.Įsirašiau kita c-hud su juo lyg ir viskas normaliai bet hp su armor nerodo.Rašiau taip pat su auto-installeriu

http://www.part.lt/img/9f216fd8763b83f8c0961a46db08d41597.png

C-hud'o linkas http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/46943-c-hud-by-radion-edited-samphack.html

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

(redaguota)

Naujausią cleo versiją naudoji? Tinkamai cleo įsirašai/įsikeli?

Taip,taip tinkamai įsirašau tiesiai į GTA SA folderį.Veikia visi kiti cleo mod'ai bet  c-hud'ai kažkodėl neveikia.

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Krč vienas čiuvelis papraše jam surasti c-hud,nu tai suradau viska bet jam tas pats š kas ir man.San Andreas'as pas ji nemodintas cleo irgi naujausias.Bet sake ištrynia failus kuriuos įraše į cleo folderį viskas susitvarke bet ginklus gyvybes rodo ne taip kaip turėtu būti iš tikruju.Tai gal žinot kame problema?

HP Omen 15

Nevisi serveriai priema c hudus, todel nevisuose veikia ir kai komentaruose raso "o veikia ant tokio tokio servo?", nes kaip sakiau nepriema kaikurie serveriai

Dogberry.lt tikrai priiema..Vienas čiuvelis ten su mano pirmu pateiktu c-hud'u ten žaide.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4302 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...