Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, parduodu savo nesiojama kompiuteri, kurio beveik nenaudojau. Pardavimo priezastis: Didelis, neisnaudoju galios, guli spintoj ir dulka. Kompiuteris nebuvo gadintas, taisytas, sukineti varztai ar kitaip ardytas, turi garantija tarptautine iki 2016 metu. http://www.skelbiu.lt/skelbimai/dell-inspiron-pigiai-skubiai-tik-1499lt-19760081.html 

Testuoti zaidimai tokie kaip GTA 4 veike idealiai ant max grafiku, fps pastoviai 50, filmuojant su fraps 30.

Minecraft sukasi pastoviai ant 200fps. Todel manau be problemu galesit lost naujausius zaidimus bent jau ant high grafiku

• ,

Kandžiojas :) Pagal tokius parametrus nieko gero nepeši. Už tokia kainą galima galingesnį nusipirkt

Ka tu turi galvoje nepesi? Kompo pilnai uzteks 2,3 metam dar i prieki. Surinkimas kompo itin geras, patvarus gali nesiotis kur nori tu ji nieko jam nebus jokio susidevejimo ar skilimu. Jeigu jus sakot galima geresni pasiimt tai tas geresnis bus acer kuris kaista kaip velnias zino kas, surinkimas kompo baisiai prastas po metu bus visas susidevejas. Ir 100% garantuotas, kad reiks keliaut su kompu i garantini :)

(redaguota)

Matai, pigiau įšeiną susidėt pačiam tokį kompą :) Ir su geresniais spec. Taip kad už tokia kaina nemanau kad parduosi

Nepamirsk, kad cia laptopas jomajo, stacionaru aisku kurkas geresni galima susirinkt, bet jeigu lyginant tik tarp laptopu tai uz tokia kaina tikrai vargu ar geresni rasi ir dar tokios bukles kaip mano. Yra zmoniu kuriems laptopas patogiau uz stacionaru. Numesk man uz tokia kaina geresni, galesim palygint kuom geresnis.

Redaguota , nario fandangdo2

Nepamirsk, kad cia laptopas jomajo, stacionaru aisku kurkas geresni galima susirinkt, bet jeigu lyginant tik tarp laptopu tai uz tokia kaina tikrai vargu ar geresni rasi ir dar tokios bukles kaip mano. Yra zmoniu kuriems laptopas patogiau uz stacionaru. Numesk man uz tokia kaina geresni, galesim palygint kuom geresnis.

Officialiu šaltiniu kompu iš amerikos neturiu, bet pažįstamas nusipirko Toshiba kompa 8gb ram i7 2gb vaizduškė 3GHZ procas 4 branduolių ir sumokėjo 1300LT. Pasidomėk užsienio parduodamais daigtais tada bandyk lietuvai įkišt už žvėrišką kainą :)

*Myliu SuperGames.lt* rimtai. Čia tau ne Amerika, o Lietuva. Kompo kaina sakyčiau labai gera.

Na jei ruošies mokėt tokius pinigus tai manau esi bukas, bet čia jūsų pasirinkimas. Reikia pirmą įsitikint ar čia toks wow kompas ar ne. Nes daug kas sprendžia apie knyga iš jos viršelio, ir aš tame kompe nematau nieko gero. Procas silpnas, vien dėl ramu ir vaizduškės tokia kaina gal ? :D

2 vaizdo plokštės, nežinia, kokios... O ką kalbėti, jeigu skelbime rašai "Visi žaidimai veiks naudojant Ultra nustatymus. Oi, 'Ulta'...", o čionais visai ką kitą - vos high... Be to, panašų kompiuterį nusipirkau už 960 litų. 8GB ram, 500 GB vietos, 1GB vaizdo plokštė, 2.5 procas. Ką čia šnekėti apie tokias "nesikandžiojančias" kainas, kai visiškai nenusimanai apie kompiuterius nieko? Aprašyk pirmiausiai gerai, nes nusipirksiu ir nežinosiu, ar pavilks žaidimą, kuriam reikia galingo kompiuterio nustatyčius "Ultra", ar "High" (net neaišku) nustatymus...

2 vaizdo plokštės, nežinia, kokios... O ką kalbėti, jeigu skelbime rašai "Visi žaidimai veiks naudojant Ultra nustatymus. Oi, 'Ulta'...", o čionais visai ką kitą - vos high... Be to, panašų kompiuterį nusipirkau už 960 litų. 8GB ram, 500 GB vietos, 1GB vaizdo plokštė, 2.5 procas. Ką čia šnekėti apie tokias "nesikandžiojančias" kainas, kai visiškai nenusimanai apie kompiuterius nieko? Aprašyk pirmiausiai gerai, nes nusipirksiu ir nežinosiu, ar pavilks žaidimą, kuriam reikia galingo kompiuterio nustatyčius "Ultra", ar "High" (net neaišku) nustatymus...

Su tokiu kompu kaip jis siūlo tikrai nepaveš ant "Ultra" Bet ir ant "High" kažin ar pavilks, juk laptopai yra silpnesni nei įprasti stacionarai.

Aš už tą 1500 geriau nusipirkčiau biški silpnesni, bet naują. Ir plius dar su Windows 8. ;)

Matai, už 1500 gali nusipirkt tikrai galingą laptopa. Na jei nori kad tikrai ant ultra vilktu tai dasidedi ~300Lt ir nusiperki žvėrį. Tada bent jau džiaugsies kad veltui pinigu neišmetei į balą ir turėsi naują daigtą. O jis padevėta ir už tokią kainą parduodą .. Apsurdas vidurį baltos dienos

Officialiu šaltiniu kompu iš amerikos neturiu, bet pažįstamas nusipirko Toshiba kompa 8gb ram i7 2gb vaizduškė 3GHZ procas 4 branduolių ir sumokėjo 1300LT. Pasidomėk užsienio parduodamais daigtais tada bandyk lietuvai įkišt už žvėrišką kainą :)

Tai tu man irdoyk, man tas pasakymas draugas nusipirko nieko nereiskia, as ir galiu pasakyt daug ka. Numesk nuoroda cia kelinta kart prasau. Lietuvisku svetainiu, pardaveju nuoroda, gali deveto nuoroda numest. Amerika yra amerika, Lietuvis nepirks is amerikos nes iseis kurkas brangiau nei pirkt is Lietuvos. Pagalvok pats kompo mokesciai, muitai ir visa kita. Ir man tie skaiciai 8gb ram ir i7 su ta 2gb vaizdo plokste nieko nereiskia, nurodyk tikslius modelius daliu. Palyginimui profam del skaiciu, dabar man pasakyk kam imti vaizduske 2gb uz 1000lt jeigu gali 2gb pasiimt uz 200-300lt ? pagal tave kuo didesni skaiciai tuo ji geresne :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...