Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

45 balsai

1. 1. Ar nusibodo temos su apklausomis "Kur Jums žaisti geriau? / Kuriame mieste kurti serverį ?"

Recommended Posts

Supratau tik tiek: 1/4 žmonių yra už šūdmaliavimą ir jiem tai patinka.

gi laikai keičiasi mados taipogi

Tai taip. Taip pat pasikeitė, kaip ir serverių sąvininkai nesugebėjo per daugiau negu šešis metus išlyst iš GRP gamemod'o ir susikurt savo.

Tada pateik savo atsakymą į tokį klausimą. :)

Tai tu sakei tau netrugdo tos apklausos ir nieko blogo jose nematai. Todėl tavęs ir prašiau pasakyti bent vieną protingą ir tikslingą priežastį kam kurti tokias apklausas.

SHFitnE.jpg

Tai tu sakei tau netrugdo tos apklausos ir nieko blogo jose nematai. Todėl tavęs ir prašiau pasakyti bent vieną protingą ir tikslingą priežastį kam kurti tokias apklausas.

Koks ryšys yra tarp mano paaiškinimo, kodėl kurti tokias apklausas ir dėl mano nusistatymo, kad man jos netrukdo? MAN JOS NETRUKDO, O PRIEŽASTIS, KODĖL TOKIOS TEMOS KURIAMOS, AŠ ĮVARDINAU AUKŠČIAU. 

a223b1b141401e6f07c7e30f2a843859689.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...