Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi susidūriau su keista situacija, ir nežinau ką daryti. Pas mane PC internetas yra Erdvės, bet dėl gedimo negalėsiu naudotis apie savaitę, todėl pradėjau naudotis telefono internetu. Kol kas naudoju ežį, ir man jau brangoka, nes per šiandien išleidau 8LT. planui, 1GB kurie jau baiginėjasi(liko 100mb), tai ką siūlote rinktis, kad būtų pigiausia? Labas, Pildyk nežinau nematau, kad būtų pigiau.

Asmeniškai aš jau antrą savaitę naudoju telefoną kaip modemą nes sėdžiu sode, kur interneto nerasta, naudoju Pildyk, nežinau kiek ten tas planas kainuoja, bet tikrai nemažiau 5LT - 1GB - 1mėn, bet kas svarbiausia, tai jog naktimis vasarą (nuo 23 iki 06 val) internetas visiškai nemokamas, o kadangi praktiškai visada sėdžiu naktį, tai man tai tikrai praverčia - dieną tiesiog naršau, o naktį - siunčiuosi ko reikia, filmus žiūriu ir t.t...

• Teigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

Asmeniškai aš jau antrą savaitę naudoju telefoną kaip modemą nes sėdžiu sode, kur interneto nerasta, naudoju Pildyk, nežinau kiek ten tas planas kainuoja, bet tikrai nemažiau 5LT - 1GB - 1mėn, bet kas svarbiausia, tai jog naktimis vasarą (nuo 23 iki 06 val) internetas visiškai nemokamas, o kadangi praktiškai visada sėdžiu naktį, tai man tai tikrai praverčia - dieną tiesiog naršau, o naktį - siunčiuosi ko reikia, filmus žiūriu ir t.t...

Aš ir pamiršau parašyti, jog kaip modemą. Aš nežinojau, apie tą nuo 23 iki 6, kad nemokamas, reiks imti naktį ir šturmuoti Pildyk'o internetą.

(redaguota)

Omnitel ryšys geriausias ir pigiausias mano manymu. Tų TELE2 šūdų net bandyt neverta, pigiau tikrai nebus. WEB UPDATE !

Pats turiu Labas, tai naktimis neribotai varau, nes OMNITEL interneto plano greitis apribotas viršijus 10GB.

Ežys gal pigiausia dabar.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Omnitel ryšys geriausias ir pigiausias mano manymu. Tų TELE2 šūdų net bandyt neverta, pigiau tikrai nebus.

Pats turiu Labas, tai naktimis neribotai varau, nes OMNITEL interneto plano greitis apribotas viršijus 10GB.

Pastebėjau ,kad tau visada viskas geriausia ką tu naudoji tas labai erzina , jai tu naudosi samsung telefona tai samsung telefonai patys geriausi, jai tu naudoji omnitel tai omnitel pats geriausias , jai tavo tėvai vairuoja tarkim audi tai audi pati geriausia... Tu labai panašus į mano draugą ką jis turi yra viskas geriausia.

$_45.jpg

Omnitel ryšys geriausias ir pigiausias mano manymu. Tų TELE2 šūdų net bandyt neverta, pigiau tikrai nebus.

Gal būt ir pigiausia, bet manau, kad galima rasti pigiau.

Pastebėjau ,kad tau visada viskas geriausia ką tu naudoji tas labai erzina , jai tu naudosi samsung telefona tai samsung telefonai patys geriausi, jai tu naudoji omnitel tai omnitel pats geriausias , jai tavo tėvai vairuoja tarkim audi tai audi pati geriausia... Tu labai panašus į mano draugą ką jis turi yra viskas geriausia.

Čia jau visiškai off-topic...

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Gal aš tiesiog ir naudoju tai kas kokybiška, bei gera? Tik sakau tai kas mano manymu geriausia :)

Dabar TELE2 atsinaujino ir planai tapo visai neblogi :)

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Naudoju Labas kortelę. Užsisakęs planą Visi (10LT/mėn už 5k SMS 200min ir +500MB) ir dėl šito plano, aš turiu planą Menuo (5LT/mėn už 1GB). Menuo kaina įprastai 10LT/mėn, bet dėl to, kad turiu Visi planą, man kainuoja 5LT/mėn. Kitaip sakant aš sutaupau 5LT/mėn, which is gut in my way :3 Plius jei puikiai pamenu, nemokamas internetas naktį, gal čia be plano.. Nepamenu tiksliai dėl to...

Free cancer cure:
188055d006.gif

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...