Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3919 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

O seniau nelagino? Jei ne tai tikriausiai koks virusas bus ilindes arba moitininei *Myliu SuperGames.lt*..Nes kiek suprantu pas tau loptopas? Beja dar pabandyk driver'ius atsinaujint.O jei niekas nepades tai bandyk windows'us perašyt.

Galbūt HDD nekoks?

Mano brolio pc hdd pzdc..Nes visokiausius blue-screen meto dėl dažno windows perašymo bet tokie žaidimai kaip GTA SA tikrai nelagina.Tai nemanau kad čia HDD problema.

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

O seniau nelagino? Jei ne tai tikriausiai koks virusas bus ilindes arba moitininei *Myliu SuperGames.lt*..Nes kiek suprantu pas tau loptopas? Beja dar pabandyk driver'ius atsinaujint.O jei niekas nepades tai bandyk windows'us perašyt.

Mano brolio pc hdd pzdc..Nes visokiausius blue-screen meto dėl dažno windows perašymo bet tokie žaidimai kaip GTA SA tikrai nelagina.Tai nemanau kad čia HDD problema.

Kai nusipirkau jį jis taip pat veikė, loptopas, Kaip tuos driverius atnaujint ? :D

logopgr.png.1a1272f06819dccf241a54231fdbb87f.png

Kai nusipirkau jį jis taip pat veikė, loptopas, Kaip tuos driverius atnaujint ? :D

Eik į Intel Update Utilyti ir turi parašyt kokie driver'iai neatnaujinti ir jų download linka,įrašyt manyčiau mokėsi.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Lygiai lygiai pas mane toks pat :DDD Gi žinai, kad aceriai yra paskutiniai šūdai, todėl ir lagina. Man jau nelagina, pabandyk prasivalyti su CCleaner arba atsiūstuosius.

Galiu pasakyti , kad ne šūdai tai metais prieš 2-3 metus kaip pirkau savo loptopą jis buvo toks geras visi išleisti žaidimai kuriuos žaidžiau ėjo ant ultra ir tiesiog perkant loptopa ir jeigu nori gero nepagailėk pinigų tada įsitikinsi , kad ne šūdai...

GI aiski problema jame... Vaizdo plokste integruota... :D

Vienintelis teisingas atsakymas. Jus i vaizdo plokste paziurekit, jai jokie ir driver'iai neapades.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Vienintelis teisingas atsakymas. Jus i vaizdo plokste paziurekit, jai jokie ir driver'iai neapades.

PAs mane ant loptopo 64mb vaizdo plokšte bet nei gta sa nei koks cs 1.6 nelagina.

HP Omen 15

Rep+, Krč žėkit o pakeist būtų brangu?

Priklauso kokios tu vaizdo plokštes nori.Bet ant loptopo butu brangiau nei ant stalinio.Tai siulau tiesiog nusipirkt nauja loptopą.

HP Omen 15

Pirkau aš šita kompa prieš 2 savaites..

Na tai nežinau.Ieškok žmogaus kuris turi loptopą su neintegruota vaizdo plokšte ir ta loptopą parduoda dalimis..Nes daugiau aš nieko pasiulyt negaliu.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3919 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...