Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

LOL,klausimas,patarimas


taurex12

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3534 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pries kelias dienas pradejau zaisti vadinama lol'a. na zinoma esu visiskai zalias... zaidziu dar su botais., na bet esu su tokiu klausimu, Influence points turiu 1500 po kol kas, na zinoma taupausi, ir koki patartimute kaip naujokui pirkti champa?kol dabar for free champas (VoliBeer) zaidziau ant jo, asmeniskai patiko? kokia nuomone jusu apie ji?  argomenutokite. Kadangi esu visiskai zaliokas..:D jei galite paaiskinkite apie tas rune,leagues,skins?Papasakokite issamiau, savo nuomone, bei pagalba, nenori cia rasyt, rasykite i pm... Tiesiog bandau kuo labiau suprasti si zaidima, nes atrodo gud..:) +r3p jums:) Negaila juk. :D
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Rune - runos. Jei susiperki visas be itemų gauni dar pridėtų statsų (Damage, Ability Power)
Leagues - lygos. Yra Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Challenger lygos. Kiekviena lyga dar suskirstyta į 5 dalis. Nuo I iki V. V blogiausia toje lygoje, o I geriausia toje lygoje. Gali iš lygos pereiti su 100 LP būdamas I lygos pakopoje. Tas pats ir tarp pakopų - jei 100 LP turi gali eit į kitą pakopą laimėjęs 2 iš 3 mačų. LP gauni laimėdamas Ranked mačus.

Skins - skinai, pirkti už Riot Points kurie yra mokami. Tiesiog pakeičia championo išvaizdą ir visi ją mato.

 

Dėl volibear - neblogas tankas, gerai belošdamas tikrai galėsi padėt savo komandai, bet patarčiau nestovėt ties vienu champu o bandyt visu iš eilės kol rasi mėgstamą lane.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žodžiu realybė tokia, pirk visus pigius champus pradžiai, jax'a, annie, yi ir dar ten visokius po 450 IP. Ateityje kai keisis free champai tiesiog juos meginsi ir tas kuris labiausiai patiks galėsi pirkti, nes patarti tau už ką žaisti yra sunku įpač naujokui, kadangi vienas gali žaisti už adc kitas ne, vienas už maga kitas ne.

 

Runos tai yra maždaug bonus dmg etc. Realiai perkiesi runas pagal savo poreikius tarkim: AD/AP, su runomis tiesiog turi better early game papildomo armoro arba magic resisto, na tiesiog priklauso kokias runas susiperki ir kam jas naudosi.

 

Leuges - Na tau dar anksti bet lygose yra skirstomi ranked žaidėjai, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Challenger.

Skin'ai - Tiesiog jeigu nori, kad tavo žmogeliukas turėtu kitokių skinų juos nusiperki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Patarčiau nusipirkt Teemo, pats įkiriausias champas žaidime, lane tikrai laimesi, kaina 1350, paprasta naudoti ir jeigu ismoksi gerai Last-hitint minionus, glaėsi pasiimt Tryndramere. Bet daugiausia žiūrekis pagal free champus, pati geriausia galimybė išbandyk kiekvieną chempioną. Kaip naujokui patarčiau susikurt Custom game ir treniruotis last hitint minionus, nes tai turbūt pats svarbiausias dalykas žaidime, runas pirk tik Tier 1 arba 3, 2 yra brangios ir prastos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Teemo.. Visada nusiviliu kai ranked žaidimuose kasnors pasiima teemo.

 

Tarkim teemo vs darius, teemo jo didžiausias "counteris" , visas žaidimo scenarijus, Ponas teemo agresyvus early game, darius sėdi po bokštu gauna minimum farm, tarkim sulaukia 6 lvl, nusiperka biški MR ir eina all IN ant teemo, 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3534 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...