Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki diskusijų forumo nariai, per daug nekalbėsiu skubu prie pačios pagrindinės temos.

Turiu gana nemažą AMAZON.COM elektroninės parduotuvės gift cardų kiekį sumos yra įvairios nuo 25 dolerių iki 200 dolerių viską paminėsiu sąrašuose kas, ir už kokią kainą PILNAI AIŠKU jog čia vyksta išpardavimas kurio kainos tikrai juokingos.

NEPANIKUOKITE jog gali būti nepatikimas, ir panašiai prisiminkite vieną jog visada galiu eiti pirmas tuo atvėju galėtų dalyvauti bent vienas tarpininikas kaip pageidauja pirkėjas.

Atsiskaitymas : SwedBank.

Kontaktai skype : exited7

E-mail : [email protected]

Atrašau labai greitai, tad nesidrovėkite rašyti bet kuriuo PAROS metu.

Kainoraštis / GIFT cardai :

25 amazon dolerių - KAINA 15 dolerių.

50 amazon dolerių - KAINA 20 dolerių.

100 amazon dolerių - KAINA 35 dolerių.

125 amazon dolerių - KAINA 50 dolerių.

150 amazon dolerių - KAINA 70 dolerių.

200 amazon dolerių - KAINA 90 dolerių.

PASKUBĖKITE KIEKIS YRA RIBOTAS.

Papildomas atsiskaitymas per WesternUnion atsiskaitant šia sistema kaina dvigubėja iki 10 dolerių, įprastinis atsiskaitymas : SwedBank pavedimu.

Prieš perkant iš sąrašu pasirinkta kiekį galiu suteikti keletą dolerių pabandymui tuo atvėju pamatysite jog viskas vyksta labai įprastai,bei greitai tad čia tikrai puikus būdas.

Dabartinis kursas : 2,4LT.

Redaguota , nario WhyMe.
  • ,

a aš čia viens dūrns ir nesuprantų tiksliai kas tos gift card? čia tipo tas kur ten duosi kokį kodą ivesi jį ir ten tau būs ten kokį -25 dolleriai nuo to daigto pygiau ar kaip? ^^

tie gift cardai suaktyvuojami ir su jais papildomas balansas, ir is balanso perkami daiktai,zaidimai....

Uz f.eur. galite nusipirkti mano paraso vieta

a aš čia viens dūrns ir nesuprantų tiksliai kas tos gift card? čia tipo tas kur ten duosi kokį kodą ivesi jį ir ten tau būs ten kokį -25 dolleriai nuo to daigto pygiau ar kaip? ^^

Gift card yra vienas ir labai paprastas dalykas. Gauni gift kodą su tam tikru balansu pvz : 100 dolerių įvedi kodą ir tau į balansą įsideda 100 dolerių ir už esamą balansą perki ką tik širdis geidžia.

Klausimas: jeigu daiktas kainuoja 100 USD, ir nusiperku iš tavęs tą 100 dolerių cardą. Aš galėsiu sumokėti tą giftą 100 USD, ar čia kaip kuponas ir tik dalį leidžia sumokėt, o dar ir damokėti reikia?

Jokių limitų, ar nuolaidų nėra kaip ir minėjau. Visa suma automatiškai priklausys tik balansui galėsi pirkti žaidimus,daiktus,rūbus ir pnš už būtent tą sumą kurią aš pardaviau ne už kažkokią dalį o už norimą sumą pvž žaidimas kainuos 100 dolerių, turėsi 100 dolerių giftą pilnai galėsi jį nusipirkti.

(redaguota)

Jokių limitų, ar nuolaidų nėra kaip ir minėjau. Visa suma automatiškai priklausys tik balansui galėsi pirkti žaidimus,daiktus,rūbus ir pnš už būtent tą sumą kurią aš pardaviau ne už kažkokią dalį o už norimą sumą pvž žaidimas kainuos 100 dolerių, turėsi 100 dolerių giftą pilnai galėsi jį nusipirkti.

Supratau, vėliau parašysiu.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

O jeigu naudoju britišką amazon? Ar tik US amazon Giftai ten veikia? Nes tikrai sudomino šitas pasiūlymas

Na šiuo momentu turiu tik US amazon giftus ( AMAZON.COM ) su britiškais pakolkas nieko pasiūlyti negaliu siūlau tikrai gerus,pigius,bei greitus variantus. Kaip ir minėjau prieš pirkdamas giftą gali gauti kelių dolerių premiją ( PABANDYMĄ ) ar kodai veikia, kaip prisideda ir panašiai viskas labai lengva,bei paprasta.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...