Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, jau ne kartą mane vadino free posteriu todėl, nes aš padėkoju žmogui už tai, kad jis mane pagyrė ar palaikė... Negi šiame forume nėra visiškai kultūros ir negalima tiesiog padėkoti? Tai jeigu atėjęs 12-metis laikysis šitokių taisyklių, nenuostabu jog Lietuva nusivažiuos kaip ir dabar važiuoja... Dabar supratau kokiu būdu internetas žmones išauklėja... Negi aš vienas taip mastau?

Sveiki, jau ne kartą mane vadino free posteriu todėl, nes aš padėkoju žmogui už tai, kad jis mane pagyrė ar palaikė... Negi šiame forume nėra visiškai kultūros ir negalima tiesiog padėkoti? Tai jeigu atėjęs 12-metis laikysis šitokių taisyklių, nenuostabu jog Lietuva nusivažiuos kaip ir dabar važiuoja... Dabar supratau kokiu būdu internetas žmones išauklėja... Negi aš vienas taip mastau?

O tai Tu siūlai atėjusiems 12-mečiams nesilaikyti taisyklių? Ir iš viso, kam reikalinga ta padėka, kai gali tiesiog uždėti +rep ant to pranešimo ir viskas.

taip, jis neturi jokios reikšmes, bet kai tu pamatai ant savo rekomendacijos rep, ir nuo temos autoriaus pvž, tai supranti, tiesiog kaip padėka ... nuo to nieko nebūna, bet tiesiog nereikai ten rašyti ir t.t., užtenka uždėti rep ir jis tai supras.

Man asmeniškai "dėkui" reiškia daug daugiau nei kažkokio skaičiuko pakėlimas...

Dėl pagarbos manyčiau žodis "Dėkui" yra neprošal. Vakaruose jis skaitomas būtinu net... O dėl freeposter išviso nesuprantu kam drausti tokius dalykus? Jei nepatinka freeposteris, dedi ant jo posto kur jis freepostina -rep. Manau iškarto žmonės pamatytų reputacijos reikšmę...

Taip, uždėsi -rep ir visi iš paskos dėlios tą patį, net nesuprasdami kodėl. Tokia čia politika narių šiame forume. :) Laukiu nesulaukiu tos dienos, kai forume keisis reputacijos sistema ir viskas bus anuliuota, oj kiek nusiskundimų bus, išlys į paviršių visos tos jūsų vadinamos "aukos".

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...