Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Profesionalios ir nebrangios kodavimo, programavimo piešimo paslaugos! "HTML5, CSS3, PHP, PHOTOSHOP"

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

0b1171fd4fc320391d2b2a4b8eb11b82699.png

Kas mes?

rPlius, kas tai? rPlius, kitaip - "Relive Plus" yra patyrusių dizainerių, koduotojų bei programuotojų komanda, kuri kuria unikalius ir tvarkingus, skriptus bei svetainių dizainus už visiems prieinamą kainą.

http://rplius.lt/

Ką mes darome?

Kokybiški grafikos darbai:

• Logotipų piešimas.
  • Parašų, banerių piešimas.
  • Foto koregavimas.
  • Fonų kūrimas.
  • HD kokybė.
  • Greita ir patogu!
Greitos kodavimo paslaugos:
  • Dizainų kodavimas pagal jūsų .PSD .
  • Dizainų piešimas ir kodavimas.
  • Pilnai "responsive"
  • Efektinga ir graži svetainė.
  • Švarus kodas.
  • Greita, kokybiška.
Kokybiškos programavimo paslaugos:
  • Skriptų kūrimas.
  • Mini-Tvs kūrimas.
  • Programavimas.
  • Kito scripto apsaugojimas.
  • Optimizuotas kodas.
  • Kokybė bei greitis.

Mes jau dabar turim virš 100 patenkintų klientų! Būk vienas iš jų!

Redaguota , nario ArtūrasM.

Turit virš 100 patenkintų klientų bet pavizdžių jūsų svetainėje tik 3? Idomiai idomiai :D Apart, kad naujausi bet kažkodėl jau kiek laiko matau tapatį. :D

Tiesiog neturiu laiko atnaujint... O daugiau nei trys tokio dydžio paveiksliukai netelpa. Tu iš vis matei koks ten framework'as stovi? Tikriausiai net nežinai kas tai.

Na vis dėl to dar nematei ką aš sugebu :)

ohoho, dabar jau studiją turi, kietas jautėsi? Pastebėjau visuose temose kietuolį primeti, pasikelęs jau toks ane? Anksčiau slepiaisi ir į šikną visiems lįsdavai, o dabar jau mat koks kietas ane? Ne nemačiau, tai gal parodyk? Sistemas parodyk, man dizainai neįdomus visai, ir dėja jie visai neprofesionalus, dydžiojį dalis flat, kur  beveik viskas taspats, pasiemi iš google, pasiredaguok source, iš vieno nav pajemi, iš kito kitą ir viskas, tai gal parodyk rimtesnių darbų? "profesionale"

ohoho, dabar jau studiją turi, kietas jautėsi? Pastebėjau visuose temose kietuolį primeti, pasikelęs jau toks ane? Anksčiau slepiaisi ir į šikną visiems lįsdavai, o dabar jau mat koks kietas ane? Ne nemačiau, tai gal parodyk? Sistemas parodyk, man dizainai neįdomus visai, ir dėja jie visai neprofesionalus, dydžiojį dalis flat, kur  beveik viskas taspats, pasiemi iš google, pasiredaguok source, iš vieno nav pajemi, iš kito kitą ir viskas, tai gal parodyk rimtesnių darbų? "profesionale"

Ėj ėj tu, liekana... Ką tu bandai prieš mane pavaizduot? Taip aš jaučiuosi pakankamai kietas, nes aš žinau kiek aš sugebu, ką aš galiu ir ką moku. Mano kodai yra koreguojami vien todėl, nes juos rašau anglų kalba? Turiu, nes galiu sau tai leisti, o kodėl tau pavydas iš kart sukilo? Sistemų pats nekuriu, dirbu ne vienas. Vėl supavydėjai? Tai galiu, užsisakyk, ir pamatysi. Rask tokius kodus ir tikrai medalį nupirkęs tau užsidarau. O kol kas tu daugiau mano akyse nelaukiamas "neprofesionale"

Ėj ėj tu, liekana... Ką tu bandai prieš mane pavaizduot? Taip aš jaučiuosi pakankamai kietas, nes aš žinau kiek aš sugebu, ką aš galiu ir ką moku. Mano kodai yra koreguojami vien todėl, nes juos rašau anglų kalba? Turiu, nes galiu sau tai leisti, o kodėl tau pavydas iš kart sukilo? Sistemų pats nekuriu, dirbu ne vienas. Vėl supavydėjai? Tai galiu, užsisakyk, ir pamatysi. Rask tokius kodus ir tikrai medalį nupirkęs tau užsidarau. O kol kas tu daugiau mano akyse nelaukiamas "neprofesionale"

;D Liekana, ohoho, geras stūmimas :D:D Turbūt kieme kiečiausias su tokių stumimų.

Jeigu tu reiškies kaip profesionalas, tai parodyk rimtesnių savo darbų, ne vien flat ir kitus simple dizainus, o kažką rimtesnio, jūk tu profesionalas, ir diplomą įkelk, kad jau tikrai "profesionalus dizaineris" esi :)

;D Liekana, ohoho, geras stūmimas :D:D Turbūt kieme kiečiausias su tokių stumimų.

Jeigu tu reiškies kaip profesionalas, tai parodyk rimtesnių savo darbų, ne vien flat ir kitus simple dizainus, o kažką rimtesnio, jūk tu profesionalas, ir diplomą įkelk, kad jau tikrai "profesionalus dizaineris" esi :)

Tu trylikos metų snarglys ir man dar aiškini? Pats nieko nemoki, prašiai diplomus parodžiau, dar mažai? Atsikabink... Prilipai kaip ***** .. Jai patinku galėjai ir kitokiais būdais išreikšt...

Va sito tikrai nereikejo daryt :/

Nespėjau dar... Ten gi framework neeilinis... Gi pats matei.. Ten biški dar padirbėjus ir veiks ant mobiliųjų... Daugiau dėmesio skiriu klientams, o ne savo svetainėms.

(redaguota)

Kiek atsimenu tai irgi demonstravai kažkokią 'savo kurtą' sistemą. Irgi naudojai Flat UI. O dabar pavydas sukilo, kad galbūt naudoja tokį patį ne tavo framework'ą?? Dabar jeigu aš sukurčiau svetainę ten su kokiu wordpress'u tai sakytai, kad nevykėlis nemoku susikurti savo sistemos ar ne? Tai kam gi kurti naują jeigu prie vienos atsėdėje šimtai kūrėjų.

Kažkada irgi kietas su Gytuku būdavai. Prilipdavai kaip žiūrkė prie kiekvieno posto. Aišku dabar sakysi, kad taip nebuvo, bet gaila, kad neina žiūrėti tavo senesnių pranešimų. Bent jau man kiekviename profilyje rodo tik iki aštuonių pranešimų.

Ir koks tau čia stumimas? Tu ant jo, jis ant tavęs. Lygiosios. O, kad tu geriau moki PHP, tai nieko nereiškia, kad esi kietesnis už Artūrą. Ką dar gali lyginti jeigu tau 13 metų, o jam 16?

EDIT

O kieme žinoma, kad būni kiečiausias. Kas gi gali kitas būti kietesnis tavo kieme už tave patį?

Redaguota , nario WolfStreet

No fear, no pain,
Nobody left to blame.
My faith has grown,
No fear of the unknown.

Oh, ok, ner noro pyktis, taip, diplomą parodei, gerai, diplomas yra, bet jis neprofesionalo, bet anyway, užkniso man aiškintis, visvien dėl 1 žodžio čia susikybom (profesionalios) gal taip ir yra, o gal ir ne, vnž, sekmės su studiją, linkiu greitai tapti profesionalais.. sekmės.

Tokio dalyko kaip profesionalo diplomų nėra :lol:

Man ir kimbo tas žodis "Profesionalios". Tai pasakykit dar, kad jūsų paslaugos geriau už mano? Nors pas mane net nėra tokio žodžio paminėto kaip "profisionalios" Lulz.
Nemanau, kad esate profisionalai ypač PHP srityje :) 
Dėl HTML/CSS gal ir neblogai, bet klaidų yra tad tikrai ne profisionalios paslaugos. 
Sėkmės. 

graphic.png

Man ir kimbo tas žodis "Profesionalios". Tai pasakykit dar, kad jūsų paslaugos geriau už mano? Nors pas mane net nėra tokio žodžio paminėto kaip "profisionalios" Lulz.

Nemanau, kad esate profisionalai ypač PHP srityje :) 

Dėl HTML/CSS gal ir neblogai, bet klaidų yra tad tikrai ne profisionalios paslaugos. 

Sėkmės. 

Atsikabinkit nuo temos... Aš paslaugas reklamuoju, o ne lietuviu pamokas vedu...

KURIE NEPIRKOT NEBEKOMENTUOKIT!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...