Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar verta kurti pagalbos svetainę?  

39 balsai

1. 1. Ar verta kurti pagalbos svetainę?

• Taip
      27
    • Ne
      8
    • Neverta,nes: parašysiu komentaruose
      2
    • Verta,nes: parašysiu komentaruose
      2

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi kurį laiką man nepatinka šio forumo abejingumas. Vartotojai nesutaria,nesistengia padėti,o labiau stengiasi įkasti vienas kitam. 
Todėl man šovė į galvą,kad gal reikėtu vėl sukurti pagalbos svetainę/forumą (tikriausiai forumą,nes su juo geriausiai moku).

Šį kartą turiu keletą įdėjų kurios pagyvintu visą svetainės/forumo veiklą.

Įdėjos (tik kelios. Kitų nenoriu viešinti pokolkas.):

1. Pridėsiu atsisiūntimų aplikaciją,kurioje vartotojai kels savo apmokamus failus. Aš šiuose sanderiuose būčiau kaip tarpininkas (daugiau niekuo nepasitikiu,todėl nenorėčiau,kad jūsų pinigai kur nors nukeliautu,ne ten kur reikia).
  2. Pridėsiu LIVE transiliaciją (savo kompiuterio ekrano vaizdo) ir ten mokinsiu koduoti/programuoti/piešti ir t.t. Kitaip pasakius mokinsiu.
  3. Skatinsiu vartotojus kurti savo modifikacijas,dizainus,sulietuvinimus,sistemas,kodus ir panašiai. Taip pat aš pats galėsiu patalpinti į invisionpower.com parduotuvę jūsų failus (turi būtinai būti kurti jūsų) ir jums visus pinigus atsiūsiu ką gausite iš nupirkimų (dar viena paskata kurti savo,o ne naudotis kitų).

Daugiau nenoriu atskleisti,nes net pats nežinau ar galėsiu įgyvendinti (gali trūkti laiko ar php žinių).

Taigi ačiū už atsakymus :)

Redaguota , nario Gabas.
(redaguota)

Jeigu pagalbos svetainė kuri, tai turi buti su svetainėm susija kaip su html/ php-fusion, smf ir t.t

Nes jeigu kursi pagalbos svetainė skirta tik IPB tai nieko gero.

Žinoma,kad nenaudosiu tik IPB. Bus daug varikliukų. Taip pat ir programavimo kalbų sub-forumų.

Jeigu tikrai kažką įdomaus žadi kurt, taip kaip pats sakai ir panašiai, tai kurk. Be to jeigu dėl pamokų streamo, tai geriau nedaryk stream, o filmuok jas ir dėk į youtube, tada žmonės kada norės galės pasižiūrėt. 

Na čia tiksliau norėjau pasakyti,kad bus ne kaip pamokos,bet pamokos :D Tiesiog norėčiau parodyti kaip yra dirbama (tiksliau darbo eigą pvž.: klaidų ieškojimas,nuo ko pradėti ir panašiai). O pamokas kursiu su įgarsinimu,bet tik bus keliamos ne į youtube,o į pačią svetainės/forumo sistemą. Taip vartotojai turės apsilankyti svetainėje/forume. Bet ir vėl visi tik pamokas žiūrės,todėl norint patekti į pamokų skiltį reikės surinkti tam tikrą pranešimų skaičių.

Gal visai ir nieko ideja  :) sekmes. 

balsuoju TAIP. 

Ačiū už palaikymą :)

Redaguota , nario Gabas.

Prieš, kadangi nori kurti dar viena "pagalbos" foruma kuriu ir taip jau pilna ;) gi ir šitam forume tikrai yra žmonių kurie gali padėti užtektinai. Būčiau už, jeigu pats susikurtim savo svetaine, o nenaudotum kitu žmonių kurtus varikliukus, nes jeigu tiek daug sugebi kiek pasirašei, tai sukurt manau pačiam savo tinklapi nebutu taip ir sunku ;)

8265365fc9cca17a38f5f83e57701dba649.png
(redaguota)

Prieš, kadangi nori kurti dar viena "pagalbos" foruma kuriu ir taip jau pilna ;) gi ir šitam forume tikrai yra žmonių kurie gali padėti užtektinai. Būčiau už, jeigu pats susikurtim savo svetaine, o nenaudotum kitu žmonių kurtus varikliukus, nes jeigu tiek daug sugebi kiek pasirašei, tai sukurt manau pačiam savo tinklapi nebutu taip ir sunku ;)

O kas sakė,kad kursiu tokį,kurių pilna. Aš jei kursiu su IP.Board varikliuku,tai sukursiu tikrai ne eilinį. 

Beto kodėl negalėčiau naudoti kitų žmonių varikliukus? Juk ne veltui mokėjau ~400Lt už licenziją. Aš bent ne taip,kaip kiti. Nenaudoju nulaužtų varikliukų...

EDIT:

Taigi nusprendžiau,kad sukursiu. Po kelių savaičių (gal mėnesio ar net 2) pasirodys šis pagalbos forumas.

Redaguota , nario Gabas.

Sakau- ne.

1. Maža rinka.

2. Tu kurti ne IPB (IPB gali kiekvienas išmokti ir be tavo pastangų), o programavimo kalbų pamokas.

3. Turiu patirties, kad DAUGUMA iš Jūsų tik vaidina, o kai pasiuliau kokiems 10 narių mokytis po kelių dienu dingdavo.

4. Projetas neneš didelio pelno.

1 ir 4 - Šis tinklapis nebūtų siekiantis pelno. Man pelnas nėra toks jau ir nereikalingas. 

2 - Kiekvienas? Tai prašom. Sukurk man modifikaciją ir paplatink. Pamiršti,kad IPB yra iš XML,PHP,HTML,CSS kalbų,todėl dirbti su IP.Board nėra taip lengva,kaip tu duodi susiprasti.

3 - Normaliems koduotojams nereikia tavo pamokų ar kieno nors kito. Jie patys mokosi kurdami kodus,o blogiausiu atvėju pasinaudodami google. Kaip sakoma: kasdien išmoksti ko nors naujo.

Manau reikia, šiuo metu Lietuvoje kažko rimto ir nėra būtent šiame reikale.

Dėkui. 

Pradėjau piešti/koduoti dizainą. Stengsiuosi pasidaryti framework dizainą ir taip,kad jis būtų kiekvieno skoniui t.y. šviesų ir tamsų variantą. Žinau,kad tai reikalaus daug darbo,bet aš tuo pačiu gausiu ir naudos. Išmoksiu žymiai daugiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...