Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar verta kurti pagalbos svetainę?  

39 balsai

1. 1. Ar verta kurti pagalbos svetainę?

• Taip
      27
    • Ne
      8
    • Neverta,nes: parašysiu komentaruose
      2
    • Verta,nes: parašysiu komentaruose
      2

Recommended Posts

(redaguota)

1 ir 4 - Šis tinklapis nebūtų siekiantis pelno. Man pelnas nėra toks jau ir nereikalingas.

2 - Kiekvienas? Tai prašom. Sukurk man modifikaciją ir paplatink. Pamiršti,kad IPB yra iš XML,PHP,HTML,CSS kalbų,todėl dirbti su IP.Board nėra taip lengva,kaip tu duodi susiprasti.

3 - Normaliems koduotojams nereikia tavo pamokų ar kieno nors kito. Jie patys mokosi kurdami kodus,o blogiausiu atvėju pasinaudodami google. Kaip sakoma: kasdien išmoksti ko nors naujo.

1-4. Nezinau nei vieno projekto, kuris būtų geras ir nesiektų pelno...

2. Tikrai, nesivelsiu į tas provokacijas, kad kažką kurti ir platinti. IPB tikrai yra labai siaura ir šiais laikais normaliems programuotojams nelabai aktuali tema. P.s. apie IBP dafigą informacijos yra.

3. Nežadu pasakoti del kokiu tikslų aš prasidejau su kelias šio forumo dalyviais, bet labai nudegiau. Ir pirma kartą sužinojau, kad "normalūs koduotojai/programuotojai" dirbtų daug su IPB.

Redaguota , nario CodeMenas

1-4. Nezinau nei vieno projekto, kuris būtų geras ir nesiektų pelno...

2. Tikrai, nesivelsiu į tas provokacijas, kad kažką kurti ir platinti. IPB tikrai yra labai siaura ir šiais laikais normaliems programuotojams nelabai aktuali tema. P.s. apie IBP dafigą informacijos yra.

3. Nežadu pasakoti del kokiu tikslų aš prasidejau su kelias šio forumo dalyviais, bet labai nudegiau. Ir pirma kartą sužinojau, kad "normalūs

koduotojai/programuotojai" dirbtų daug su IPB.

Tiesą pasakius man nėra įdomu ar tu esi girdėjęs, ar ne. Pasižiūrėk kiekvieno normalaus programuotojo teikiamų paslaugų sąrašą ir pamatysi,kad jie koduoja IP.Board dizainus. Tai jau yra 60% darbo su IP.Board,nes dar yra 35% modifikacijų/sistemų kūrimo,tad belieka 5% darbo kurį moka kiti... Dabar dėl pelno. Jeigu nežinai,tai sužinosi. Man pelno nereikia,man reikia,kad daugiau žmonių išmoktu dirbti su IPB ir nebereikėtu atsakinėti eilinių klausimų... Taip pat noriu skątinti,kad žmonės pirktu IP.Board licenziją. Lietuvoje juk yra maksimaliai iki 100 forumų,kurie turi licenzijas legalias,o tai nėra teisinga... O dabar apie IPB "siaurumą". Kas sakė,kad IP.Board yra siauras programuotojams/koduotojams? Jeigu jie tikrai žino labai daug (dėja dar tiek nemoku),tai jie IP.Board persikurs,taip,kaip jiems patiks. Ypač su visu dizaino išdėstymu. Tad nereikia čia lia lia...

Tiesą pasakius man nėra įdomu ar tu esi girdėjęs, ar ne. Pasižiūrėk kiekvieno normalaus programuotojo teikiamų paslaugų sąrašą ir pamatysi,kad jie koduoja IP.Board dizainus. Tai jau yra 60% darbo su IP.Board,nes dar yra 35% modifikacijų/sistemų kūrimo,tad belieka 5% darbo kurį moka kiti... Dabar dėl pelno. Jeigu nežinai,tai sužinosi. Man pelno nereikia,man reikia,kad daugiau žmonių išmoktu dirbti su IPB ir nebereikėtu atsakinėti eilinių klausimų... Taip pat noriu skątinti,kad žmonės pirktu IP.Board licenziją. Lietuvoje juk yra maksimaliai iki 100 forumų,kurie turi licenzijas legalias,o tai nėra teisinga... O dabar apie IPB "siaurumą". Kas sakė,kad IP.Board yra siauras programuotojams/koduotojams? Jeigu jie tikrai žino labai daug (dėja dar tiek nemoku),tai jie IP.Board persikurs,taip,kaip jiems patiks. Ypač su visu dizaino išdėstymu. Tad nereikia čia lia lia...

Duodu respectą jei tu man bent vieno normalaus programuotojo darbo anketa parodysi kuriame bus darbas su ipb. Ir kad jo uždarbis butu minimum 100lt/val

Duodu respectą jei tu man bent vieno normalaus programuotojo darbo anketa parodysi kuriame bus darbas su ipb. Ir kad jo uždarbis butu minimum 100lt/val

O dabar tu parodyk man programuotoją,kuris yra šiame forume ir uždirba 100lt/val. Čia tau ne koks uždarbis. Čia žaidimų forumas. Jeigu tu atėjai iš uždarbio,tai skirk auditoriją,kuriai rašai.

O dabar čia yra 2pgr. koduotojai/programuotojai šiame forume. Žinoma aš juos priskiriu prie geriausių tiesiog savo galva. Man jie atrodo profesionaliausi.

http://www.supergames.lt/topic/190024-profesionalios-ir-nebrangios-kodavimo-programavimo-pie%C5%A1imo-paslaugos-html5-css3-php-photoshop/

http://www.supergames.lt/topic/188267-html5css3phpsql-paslaugos/

(redaguota)

Yra tikrai bent vienas zmogus. As neatskleisiu kas nes nemanau, kad reikia. Taigi stenkis orentuotis į kita auditorija, nes jei stenkses sg zmones ismokyti ipb tai pats be nervu liksi ir netobulesi, nes ipb nera ta sritis uz kuria moka normalius pinigus.

O man ir užtenka,kai 1 klientas sumoka min 100lt. Po 7 darbo dienų jau po klientą į dieną ir 700 susikaupia. Man tiesiog patinka IP.Board,nes jeigu ne ši sistema aš net nebūčiau išmokęs HTML,CSS,biški PHP ir XML. Aš užsiimu ir kitomis sistemomis, bei kalbomis todėl nematau čia problemos...

Redaguota , nario Gabas.

O man ir užtenka,kai 1 klientas sumoka min 100lt. Po 7 darbo dienų jau po klientą į dieną ir 700 susikaupia. Man tiesiog patinka IP.Board,nes jeigu ne ši sistema aš net nebūčiau išmokęs HTML,CSS,biški PHP ir XML. Aš užsiimu ir kitomis sistemomis, bei kalbomis todėl nematau čia problemos...

Šaunu kad tau tai sekasi ir patinka. Tiesiog siūlau kai darysi tą web pasiimk domena kuris nebutu skirtas viem ipb tuomet su laiku galėsi ir kitas pamokas kelti, nes vien ipb tau gyvenime neužteks (aišku jei nori kažko daugiau pasiekt).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...