Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3929 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi !

Iškilo  bėda su telefonu įjungiu telefoną ir mėto šitą : http://www.part.lt/perziura/54bf9dafa7de7d562dc25fe3488924ec707.jpg ,
laukiu 3h. ir vistiek nepranyksta. Vis tas pats ir tas pats paveiksliukas. 

Padėjusiams atsilyginsiu 5LT sms arba papildymu.

Pakvieskite į skypę , ten man paaiškinsite ir jei padėsite pasakysite kur prasiūsti :)

skypė - nesakysiu19992

Sveikas, daugelis žmonių praše manęs padėti su telefonais, ir jei tau tai neveikia ir ištisai rodo šita? Tai bėda ta kad tavo telefonas užlūžo (Atmintis) jei nori kad detaliau tau paaiškinčiau pakviesk mane į skype. Id: edvinux35

piešiu įvairiausius gfx darbelius nuo profilio avataro ar parašo iki dizaino.

(redaguota)

Pas mano pusbrolį toks pats ragelis :D Palaikyk užspaudęs įjungimo mygtuką, vidurinį mygtuką ir garso pagarsinimo mygtuką 10 sekundžių. Visus spausk vienu metu. Ir tada paspausk Reboot System Now ir galbūt veiks :)

Mėginau , nk

Jis man sugedo , kai mėginau padaryti telefono restartą :D Redaguota , nario Rimas
Narys įspėtas už forūmo taisyklių pažeidimus.

Sveiki visi !Iškilo  bėda su telefonu įjungiu telefoną ir mėto šitą : http://www.part.lt/perziura/54bf9dafa7de7d562dc25fe3488924ec707.jpg , laukiu 3h. ir vistiek nepranyksta. Vis tas pats ir tas pats paveiksliukas. Padėjusiams atsilyginsiu 5LT sms arba papildymu.Pakvieskite į skypę , ten man paaiškinsite ir jei padėsite pasakysite kur prasiūsti :)skypė - nesakysiu19992

Nereikia čia jokių meistrų, viską pats padaryti gali, nieko sudėtingo nėra. Parsisiųsk Odin ir persirašyk Rom arba su Kies padaryk Update. 20 min -30 min ir sutvarkyta.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3929 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...