Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apie „Windows 7“ esmę – 7 sakiniais.


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1-windows7_desktop.jpg

Windows 7

Los Andžele vykstančiame „Microsoft“ forume „Professional Developer Conference“ buvo pristatyta būsimosios „Windows“ operacinės sistemos „Windows 7“ išankstinė „Milestone 3 beta“ versija, o internete netrukus pasirodė pirmosios jos apžvalgos.

Taupantiems laiką svetainė „Techradar.com“ siūlo su svarbiausiais „Windows 7“ bruožais susipažinti perskaičius vos 7 sakinius. Taigi, štai jie.

1. „Windows 7“ architektūra mažai kuo skiriasi nuo „Vista“, tad suderinamumo problemų išvengti bus paprasta; viskas, kas veikė su „Vista“, turėtų normaliai veikti ir su „Windows 7“.

2. „Windows 7“ nebus tokia įkyri, kaip „Vista“ – dauguma sistemos pranešimų bus perkelta į valdymo skydelį, be vartotojo sutikimo programų piktogramos nebus naudojamos sistemos juostoje (System Tray), bus galima pasirinkti, kokias vartotojo prieigos valdymo (UAC) užklausas bus galima pasirinkti (ar jas išvis išjungti).

3. Pasitelkusi „Jump Lists“ sąrašus „Windows 7“ siūlys „pasidėti po ranka“ reikalingiausius darbus – bus rodomi dažnai naudojami ir šiuo metu tvarkomi dokumentai, pavyzdžiui, „Start“ meniu spragtelėjus „Internet Explorer“ piktogramą, bus parodytas neseniai aplankytų tinklalapių sąrašas.

4. „Windows 7“ ketina palengvinti darbą namų tinkle: „HomeGroup“ funkcija siūlo paprastą vedliais paremtą tinklo jungčių ir failų keitimosi konfigūravimą, lengvesnį prisijungimą prie „Wi-Fi“ ar 3G tinklų (sistemos juostos meniu bus rodomas visas prieigos taškų sąrašas).

5. „Windows 7“ nebus „Windows 7 Ultimate Extras“ bei „Vista“ įdiegtų priedų, kuriuos dubliuoja „Windows Live“ įrankiai – „Mail“, „Photo Gallery“, „Messenger“ ir kt. bus galima parsisiųsti iš trečiosios „Windows Live“ versijos.

6. Pasak „Microsoft“, „Windows 7“ veiks greičiau už „Vista“: „Windows Performance“ grupė tvirtina, kad jei kompiuteris veikia su „Windows Vista“, su „Windows 7“ jis veiks dar greičiau, o nešiojamieji kompiuteriai su „Windows 7“ autonominiu režimu galės dirbti ilgiau, nei su „Vista“.

7. „Microsoft“ atstovų teigimu „Windows 7“ turėtų gerai tikti net „netbook“ klasės kompiuteriams – esą bandymų metu testuotojai buvo išties patenkinti rezultatais, kuriuos pademonstravo „Atom“ procesorius ir 1 GB atminties turintys „netbook“ kompiuteriai.

Šaltinis: http://technologijos.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...