Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sėdėdamas prie PC, sugalvojau pakalbėti keliomis temomis, kurios aktualios manau visiems šio forumo nariams, ir ne tik. Pirma tema manau būtų apie mūsų forumą... Taigi manau beveik kiekvieno šio forumo nario nuomonė apie mūsų administracija yra nei gera, nei bloga, tokia vidutiniška(neskaitau hater'ių...), taigi pagalvokime apie juos. Taip jie yra šio forumo administracija, taip jie turi jį prižiūrėti, bet pagalvokime. Jie juk irgi žmonės, jie turbūt turi darbus ir visa kita, tiesiog neturi laiko šitam forumui. Taip jūs pagalvosite juk yra savaitgaliai, jie yra, bet galiu pasakyti iš savo patirties, tikrai nemanau, kad jie dar turi motyvaciją čia kažką daryti, nes juk pagalvokite, forumui ne pirmi metai, ir tikrai ne antri... Tikrai manau, kad reikėtų jiems padėkoti, kad šis forumas dar egzistuoja, nes tikrai manau, jog jie kažkada buvo sumokėję iš savų pinigų už hostingą, domeną, nes nematau čia didelio pelno šaltinio. Gerai tiek apie forumą, ir jos administraciją, dabar apie žmones. Kas jums pasidarė, seniau buvo geriau... Paimkim GFX'inimą, atsimenu kai buvau naujokas, bijojau parodyti savo darbus viešai, nes tada visi vertino griežtai, ir tai buvo didžiausia mano motyvacija, kad kažkada gausiu gerą įvertinimą, o dabar įkelia kažkokį atsiprašant mėšlą, ir visi rašo daugmaž taip "O, kaip gražu, parduok už milijoną :O", nesuprantu, kaip tai gali būti... Toliau paimam visus darbus, seniau buvo kokybė, buvo kaina, buvo viskas, o dabar? Tarkim kažkokia mūsų forume reklama studijos, studijos dizainas baisus, grafikos nupirktos iš normalių GFX'erių, ir parašyta "Piešiame, koduojame dizainus", tai WTF? Jei jau patys sau negali nieko pasidaryti, tai ką žmonėms padarys? Trečia tema apie pasitikėjimą žmonių, ir kita. Perkate kažkokią prekę iš kažkokio žmogaus kuris buvo kažką apgavęs, ir jau juo nepasitikite, nebėda juk tam yra tarpininkai. Arba perkate iš nežinomo žmogaus, ir jis nori, kad jūs eitumėte pirmas, nes jis jumis nepasitiki, bet jūs juo taip pat, patarimas tiesiog būkite patikimi, neapgaukite nieko, ir visi jumis pasitikės, sumažės sukčių ir kitų velnių. Toliau bendravimas, kodėl žmonių bendravimas pasikeitė, dabar kažkokie visi labai "krūti", nesuprasiu tokių žmonių, prieina kažkokie "mažvaikiai" 10-12 metų, ir sako "Ė tu *****", arba dar kietesni internete. Aš nesuprantu, jūs žinote tik tas teises kurios jus apgina, bet nežinote, kad taip kalbėdami pažeidžiate mano, arba bet kurio kito žmogaus teises, ir už tai gali būti nubausti jūsų tėvai, arba jūs patys. Daugiau nežinau ką be pasakyti, tikiuosi kažkas perskaitė visą, ir tikiuosi tai kažką pakeis. Sėkmės visiems.

Dėl administracijos sutinku, o dėl to gfx'inimo tai ką aš žinau paviždžiui aš jaigu žmogus būdamas naujokas rodo savo darbą, parašo kad tai pirmas, ir jis būna kokybiškas, galbūt tau patyriusiam tai mėšlas, bet paviždžiui aš nemokėdamas gfx'inti darbe sugebu įžvelgti daugiau negu tu, su šia programa atidirbęs metus, ar daugiau.. Kaip toliau nusakyti tą ką dabar galvoju net nežinau.

4a1530eb418b326d4978c8b3779cc652648.png

Dėl administracijos sutinku, o dėl to gfx'inimo tai ką aš žinau paviždžiui aš jaigu žmogus būdamas naujokas rodo savo darbą, parašo kad tai pirmas, ir jis būna kokybiškas, galbūt tau patyriusiam tai mėšlas, bet paviždžiui aš nemokėdamas gfx'inti darbe sugebu įžvelgti daugiau negu tu, su šia programa atidirbęs metus, ar daugiau.. Kaip toliau nusakyti tą ką dabar galvoju net nežinau.

Taip, gal tai naujokas kuris sugeba daug, tada nieko nesakau, kalbu tik apie tą didžiąją daly, kur net nesistengia kurdami darbus.

Laikai keičiasi, dauguma vaikų degraduoja nuo tų žaidimų (SA:MP, CS ir t.t.), kol negauna per užpakalį, tol visur "šika".

Vienintelis dalykas administracijoje tai nepatiko priimtas naujasis dizainas kuris tikrai niekam tikęs (dauguma dizainerių turbūt pritartų) ir laaaaaaaaaaabaaaaai lėtas darbas.

Šis forumas laikosi iš reklamos.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Laikai keičiasi, dauguma vaikų degraduoja nuo tų žaidimų (SA:MP, CS ir t.t.), kol negauna per užpakalį, tol visur "šika".

Vienintelis dalykas administracijoje tai nepatiko priimtas naujasis dizainas kuris tikrai niekam tikęs (dauguma dizainerių turbūt pritartų) ir laaaaaaaaaaabaaaaai lėtas darbas.

Šis forumas laikosi iš reklamos.

Taip žinau, kad laikai keičiasi, bet nežinau, kažkaip labai greitai jie pasikeitė tik į blogąją pusę. Gal dizainas ir ne pats geriausias, bet bent šioks toks atnaujinimas...

rašei apie teises galiu pasakyti tik taip kažkada nesenai :D vienas žmogus tiesiog sakė mes internete jau nemažai pasiekėme, bet mūsų įstatymai internete atsilieka labai daug ir čia nk nepadarysi nes jie tiesiog primityvus :) pvz Rusijoje šiuo metu internete nelabai rasi kas keiktusi nes už tai jog keikiesi internete gresia baudos :)

SrVJvlB.png

Tiesą sakai, nors ir pats naujokas kaip ir esu čia, bet aplamai matosi, ne vien čia, jog maži vaikai , kaip sakai 10-12 metų, primeta labai "suaugusius" ir tik kažkas ne taip ,pradeda tau draskyti akis, nors galėtų viskas išsispręsti ramiu pasišnekėjimu. Dėl GFX, nežinau, pats tuo neužsiimu ir nenusimanau, kas man gražu ,tas gražu. Dėl administracijos viskas suprantama.

Parduodamas FB puslapis (~800like)

Pigiai parduodamos LoL paskyros!

Atsakysiu tik dėl grafikos, man tai aktualiausia.

Tai yra žaidimų puslapis, o tai reiškia, kad dauguma, beveik visi žaidžia žaidimus ir diskutuoja apie juos čia. Įkeldamas grafikos darbą čia, sulauksi visokiiu atsakymų, nes grafikos skiltis laisva. Joje lankosi tiek jaunesni, tiek vyresni. Jaunesniems, nieko neišmanantiems apie grafiką, naujokų darbai, kaip tu sakai, "šūdo verti", yra gražūs, o vyresniam - ne. Nesulauksi čia tokios kritikos ir pastebėjimų, kokių tikiesi.

Smulki idėja dėl grafikos galerijos skiltis : galėtų leisti tik grafikoje nusimanantiems žmonėms ten talpinti darbus ir komentuoti, kad būtų sulaukti tinkami komentarai.

Dėl reklamų. Jos talpinamos tų, kurie susimoka pinigus, tad čia jau ne mūsų ir ne Valdo reikalas, kaip ir ką jie atlieka.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

rašei apie teises galiu pasakyti tik taip kažkada nesenai :D vienas žmogus tiesiog sakė mes internete jau nemažai pasiekėme, bet mūsų įstatymai internete atsilieka labai daug ir čia nk nepadarysi nes jie tiesiog primityvus :) pvz Rusijoje šiuo metu internete nelabai rasi kas keiktusi nes už tai jog keikiesi internete gresia baudos :)

Taip žinau tai, ir kol kas niekas to nepakeičia.

Atsakysiu tik dėl grafikos, man tai aktualiausia.

Tai yra žaidimų puslapis, o tai reiškia, kad dauguma, beveik visi žaidžia žaidimus ir diskutuoja apie juos čia. Įkeldamas grafikos darbą čia, sulauksi visokiiu atsakymų, nes grafikos skiltis laisva. Joje lankosi tiek jaunesni, tiek vyresni. Jaunesniems, nieko neišmanantiems apie grafiką, naujokų darbai, kaip tu sakai, "šūdo verti", yra gražūs, o vyresniam - ne. Nesulauksi čia tokios kritikos ir pastebėjimų, kokių tikiesi.

Smulki idėja dėl grafikos galerijos skiltis : galėtų leisti tik grafikoje nusimanantiems žmonėms ten talpinti darbus ir komentuoti, kad būtų sulaukti tinkami komentarai.

Dėl reklamų. Jos talpinamos tų, kurie susimoka pinigus, tad čia jau ne mūsų ir ne Valdo reikalas, kaip ir ką jie atlieka.

Tai taip suprantu, bet kokio velnio jei nieko nesupranti eiti ir kritikuoti?

(redaguota)

Kad gautų tam tikrą kiekį pranešimų. :)

Tai aš irgi manau tą patį.

Kaip tu žiauriai nusišneki, nes visiškai nieko neišmanai, tai baisu man ir skaityt buvo :D "Aš manau" "Aš manau" Tu manai, ir dabar visi tuo tiki, ką tu manai, nors nė velnio nežinai, pateiki savo manymus kaip kokius faktus. Išpradžių savo "Aš manau" padaryk į "faktas", tada rašyk temą, nes dabar tai...

Aš esu Lietuvos pilietis, Lietuva yra laisva šalis, ir aš galiu reikšti savo nuomonę, kurią čia ir išreiškiau. Manau aš norėjau parašyti tik savo nuomonę, o ne visų nuomonę, kurios aš nežinau.

Dėl gfxinimo , jai jūs nepatenkinti dėl vertinimo , kad negaunat kritikos tai atsiprašant n* darbus keliat čia? Eikit į grafikos forumus , o ne į žaidimo.

Taip pat manau ir aš.

Redaguota , nario - Positive.

Tai aš irgi manau tą patį.

Aš esu Lietuvos pilietis, Lietuva yra laisva šalis, ir aš galiu reikšti savo nuomonę, kurią čia ir išreiškiau. Manau aš norėjau parašyti tik savo nuomonę, o ne visų nuomonę, kurios aš nežinau.

Taip pat manau ir aš.

Jai manai , tai dabar rašai pats , kad nepatinka vertinimas taip supratau , tai kam pats keli tuos darbus? nice..

gCsZapn.png

Jai manai , tai dabar rašai pats , kad nepatinka vertinimas taip supratau , tai kam pats keli tuos darbus? nice..

Manau, aš jei įkeliu darbus, tai tikrai nežiūriu į įvertinimus tų žmonių kurie nieko nenusimano apie GFX, žiūriu tik į tų kurie kažką supranta.

Tai eikit i angliškus ? nepagalvoaji?

Nevisi moka Anglų kalbą, nepamiršk, kad mes Lietuvoje, juk čia tik 40~% žmonių gali kalbėti angliškai...

(redaguota)

Manau, aš jei įkeliu darbus, tai tikrai nežiūriu į įvertinimus tų žmonių kurie nieko nenusimano apie GFX, žiūriu tik į tų kurie kažką supranta.

Nevisi moka Anglų kalbą, nepamiršk, kad mes Lietuvoje, juk čia tik 40~% žmonių gali kalbėti angliškai...

Su translate? Taigi jaunimas dauguma moką anglų , nemoką tegul neina , o rašo Lietuviams per emailą , dėl įvertinimo. 

Angliškuose forumuose gfx pradinukas?  :funny:

Niekam neidomu ten ar pradinukas ar ne , sako tai ką mano ir viskas. Paaiškina gražiai , o ne kaip mes

Redaguota , nario MiauksisFrixo

gCsZapn.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...