Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nesutinku , jai dėl grafikos tai jie patys turi savo nuomone ir sako ką mato , visi turi skirtingus skonius. O dėl programavimo - kodavimo sutikčiau iš dalies jai nenusimano apie tai .

Na taip, žmonės turi savo nuomonę, bet nelabai moka argumentuoti ją. Parašo "gražu", "baisu" ir išlekia iš temos... Nesuprasi, kur pats klaidą padarei...

Redaguota , nario sreballas

Tai jūs patys kalti , kad tokiuose forumuose sėdit. Ir tai bandau greičiau leavint forumą ir stengiuosi per daug čia nebūti. 

Tiesiai šviesiai ir atvirai pasakysiu tai, kad šis forumas yra šūdo gabalas, todėl kad reputacija nieko nereiškia puse forumo su keliomis paskyromis, dedasi reputacija sau kiek nori, puse scameriu ir t.t čia būnų vien del to,kad kažka pamatyti naujo t.y steam žaidimai ir t.t.

Nežinau kaip jums, bet man forumas yra neblogas, esu tik antrą dieną, turbūt nemačiau kas čia dedasi. Bet, kaip ir Lukas minėjo aš čia esu dėl informacijos/reklamos.

(redaguota)

Dėl požiūrio į administraciją ir dėl jos darbo, tai nesutinku... Į juos nekaip žiūri dauguma, kuriems teko su jais asmeniškai susidurti, o ne tik kažkokie išskirtiniai "hateriai", tai pat, tai kaip tu juos teisini (taip pat ir jie patys teisinasi), jog turi savo gyvenimus, darbus, mokslus, bei nelieka laiko šiam forumui, jų nepadaro gerais administratoriais, nes geri administratoriai nesiteisina, o daro... Jei jau jie to nebepajiegia, tai tegu išrenka kitus žmonės, kurie galėtų juos pakeisti/pavaduoti, o tokių žmonių šiame forume aš mačiau ne vieną ir ne du, tad kas trukdo? Tiktais administracijos išdidumas ir nesugebėjimas pripažinti, jog kažkas kitas jų vietoje geriau tiktų, nei jie patys. O čia dar tikriausiai reikėtų paminėti ir tai, jog iš viso šio forumo jie stengiasi padaryti kažkokį tai žaidimų serverių projektą ir galutinai viską sušikti... Aš suprantu, visi mes esam žmonės, visi mes darom klaidų, bet matote, yra žmonių, kurie tiesiog nėra skirti atlikti tam tikras pareigas ir būtent tokį žmogų (kalbu konkrečiai apie Valdą), mes ir turime administratoriaus poste... 

Dėl bendro forumo lygio smukimo, aš visiškai sutinku... Identiška situacija GFX skilčiai yra ir Minecraft statinių skiltyje, kur didžiausių diskusijų ir pagyrų (jei tik, parašai jog tu pradinukas, tai jau liaupsių susilauksi viso kalno) susilaukia vidutiniai bei prasčiausi darbai, o geriausi itin greit nugimzda užmarštin... Aš visiškai nesuprantu, kas čia per velnias ir kodėl gi taip yra... Anksčiau juk taip nebūdavo... Gal žmonės bijo komentuoti ten, kur viskas atrodo per daug profesionaliai, nors kokia gi viso to prasmė, na tikrai, neturiu minčių, tiesiog yra, kaip yra, o nieko gero nėra... 

Dėl tų visokių skelbimų, pardavimų, tai neturiu ryškios nuomonės, nes jais niekada per daug nesidomėjau, tik aišku tai, jog bent jau Minecraft skiltyje, šiuo metu nėra aktyvių temų, kuriuose būtų informacijos apie rimtas paslaugas, ar pardavimus, o vien tik kažkokie apgavikai, arba tik bandymai, užsidirbti iš nieko...  

Supergames.lt - dalbajobų forumas

( juodas humoras )

Nesupyks tikiuosi moderatoriai. 

Kalbėk tik už save, "dalbajobe"...

Tiesiai šviesiai ir atvirai pasakysiu tai, kad šis forumas yra šūdo gabalas, todėl kad reputacija nieko nereiškia puse forumo su keliomis paskyromis, dedasi reputacija sau kiek nori, puse scameriu ir t.t čia būnų vien del to,kad kažka pamatyti naujo t.y steam žaidimai ir t.t.

Jei jau tau taip ta reputacijos sistema rūpi, jog negali jos nepaminėti, tai kaip tu gali sakyti, jog ji yra bereikšmė? :D
Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ

Filthy-Frank.jpg

Dėl administracijos sutinku, o dėl to gfx'inimo tai ką aš žinau paviždžiui aš jaigu žmogus būdamas naujokas rodo savo darbą, parašo kad tai pirmas, ir jis būna kokybiškas, galbūt tau patyriusiam tai mėšlas, bet paviždžiui aš nemokėdamas gfx'inti darbe sugebu įžvelgti daugiau negu tu, su šia programa atidirbęs metus, ar daugiau.. Kaip toliau nusakyti tą ką dabar galvoju net nežinau.

Tai koks tolkas tada iš viso komentuoti jeigu parašai tik kad gražu o nei kritikos nei jam motyvacijos nesuteiki? Man atrodo įkėlus ant balto popieriaus nupieštą stickmeną visą kreivą jūs vis tiek parašytumėt gražu, nes gi svarbu gfx ir svarbu su photoshopu darytas.

❤️

Pasakysiu atvirai... Šis forumas ir jo administracija yra pastovi :) Forume normalus lankomumas ir t.t. Dėl tų visokių nesamonių kas yra šiame forume galime kaltinti tik tų vaikų tėvus arba juos pačius. Aš nevadinu nei vienu iš čia esančiu vaikais, nes pats žinau kaip yra ir manau jog kiti žino tą patį... Be to, čia mačiau per komentarus jog kažkam nepatinka dizainas. Man kaip tik toks :) Dizainas kaip tik labai modernus ir kažkaip jame patogiau orientuotis...

LXhYGbX.gif

Manau, aš jei įkeliu darbus, tai tikrai nežiūriu į įvertinimus tų žmonių kurie nieko nenusimano apie GFX, žiūriu tik į tų kurie kažką supranta.

Nevisi moka Anglų kalbą, nepamiršk, kad mes Lietuvoje, juk čia tik 40~% žmonių gali kalbėti angliškai...

Tai gal jau laikas nustot šūdmaliaut mokyklėlėj? :) Kiek girdėjau ten moko anglų kalbos. O tie 40~% (kurie tikriausiai vėlgi yra iš tavo galvos "manymo") ir yra tokio amžiaus jaunimas. 

(redaguota)

Tai gal jau laikas nustot šūdmaliaut mokyklėlėj? :) Kiek girdėjau ten moko anglų kalbos. O tie 40~% (kurie tikriausiai vėlgi yra iš tavo galvos "manymo") ir yra tokio amžiaus jaunimas. 

Dėja, aš mokykloje mokausi gerai, o tie 40%~ tai taip yra sakę man anglų kalbos mokytoja, ir aš į tuos 40%~ patenku, nes tikrai gerai moku anglų kalbą..

Redaguota , nario - Positive.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...