Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4339 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na tiesa pasakius jeigu,kaip virsuj minejo,kad Justas kuria,tai galeciau pasakyti,kad butu zmoniu kurie zaistu. Juk svarbu ne koks yra serveris (kalbu ar supergames forumui priskiriamas ar tam paciam lmg), o svarbu kas serveryje yra. Jei graziai ir tvarkingai sukurtas serveris butu,tada ir butu zaideju. Juk apie 40% forumo sa-mp skilties dalyviu ir uzsuktu bent 1 karta. Bet cia yra tik nuomone. Ir tiesiog spejimas. Visko gali buti.

Kas iš to, kad užsuktų bent vieną kartą? Vienas kartas juk nėra pastovus lankytojas.

Kas iš to, kad užsuktų bent vieną kartą? Vienas kartas juk nėra pastovus lankytojas.

Tai viskas nuo 1 karto ir prasideda. Jeigu geras serveris,tai tas 1 kartas bus nebenusakomas.

Man toks įspūdis susidaro,kad tu visą nuomonę susidarei tik iš administratorių. Tik pamiršai,kad Justas užsiima programavimu (pawn) ir yra gan aktyvus. Taip pat ir atliekantis savo darbą, ne taip kaip kai kurie moderatoriai ar net administratoriai.

Yeee mane pagyrė! Taip, kas klausėt, serverį kuriu aš. Šiuo metu kūrimas sustabdytas dėl vasaros ir mano darbo, bet neslėpsiu jog aš apie jį galvoju. Galbūt vėliau įkelsiu kokių nuotraukėlių ar aprašysiu šiek tiek.

Kad atsakyčiau į klausimą: tiksli data nenustatyta, bet ne ankščiau rudens.

• Teigiamai 2

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Yeee mane pagyrė! Taip, kas klausėt, serverį kuriu aš. Šiuo metu kūrimas sustabdytas dėl vasaros ir mano darbo, bet neslėpsiu jog aš apie jį galvoju. Galbūt vėliau įkelsiu kokių nuotraukėlių ar aprašysiu šiek tiek.

Kad atsakyčiau į klausimą: tiksli data nenustatyta, bet ne ankščiau rudens.

Aišku. Jau galvojau, kad pamirštas :D, galite rakinti tema.

Apskritai būtu apgailėtina jei toks forumas sukurtu kažkokio gaidiško žaidimo serverį. Jau geriau koks cs:go, nei supistas sampas. Per teamspeaką vaikai susirenką vienas per kitą šaukia, apgailėtina net žaist.

O tai vaikai nežaidžia CS? Beto kiekvienas turi savo skonį. Tu negali spręsti už kitus. Ne tavo lygiui kritikuoti koks žaidimas blogas,o koks geras. 

Beto jei kuria,tai prašom. Nenorėsi,tai ir nežaisk,nes kiti žais. Jau geriau kurti,negu stovėti vietoj ir/arba tik žaisti žaidimus (kiek pamačiau,tai tu tik eilinis žaidėjas,kuris pats negalėtu nieko padaryti).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4339 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...