Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4824 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

• Parašė po 1 mėnesio...
Niekur to nebus, kolkas man atrodo geriausia tvarka isviso "LMG"... Adminai bent kanors daro, o per sarg.lt tj ...

LMG jau pagal tvarką serveryje vejesi SARG. :)

-- Papildyta --

Niekur to nebus, kolkas man atrodo geriausia tvarka isviso "LMG"... Adminai bent kanors daro, o per sarg.lt tj ...

Hacked by paša

niekam neidomu tie tavo LMG ar koks dar daiktas, čia kalba apie Sarga arba LRG todėl prašau ne OT ir neprikelinėk temu

Kur buvo parašyta,kad dūham įdomu turi būt? Slysk.

pats ir slysk, *Myliu SuperGames.lt* tą LMG čia kiši? aiškiai parašyta LRG.LT Vs. Sarg.LT apie kitus servus nei kalbos neina

-- Papildyta --

P.s apie jokius dūxus nerašiau

Lada ladu ladutes keps urodai bandeles

:P

Tai aisku kad lrg nes lrg scriptina GRAviTY jis ahujienas programuotojas tai tokiu dalyku pridaro tai ka zn kiek skaiciau lrg serve yra 62k eiluciu kazi kiek sarge ir aplamai sargas fr pasidares nesveikas

Man lrg tik kvailai atrodo, kad jau buvo test ir vėl uždarė kazn kiek laiko, vaikiška kažkaip :|

Lada ladu ladutes keps urodai bandeles

:P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4824 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...