Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 246
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Sudas tas sargas. Lagynas nesveikas ten. Hosta gaili nupirki ponas JUSKA (duxs) Jei paprasysi admin pagalbos, tai gausi tik kulka i galva ir gulesi ligoninej poto. Bugovas viskas, lt dingsta, car dingsta.. Krc SUDAS!!! :nice: :labusai:

Taip, taip bet žmonių tai kaip prišikta.. :D

Nu ir durni tie yra kurie zaidzia tam lagyne. Isvis byb* deja ant to sargo tas juska su bumeriu :labusai:

Sudas tas sargas. Lagynas nesveikas ten. Hosta gaili nupirki ponas JUSKA (duxs) Jei paprasysi admin pagalbos, tai gausi tik kulka i galva ir gulesi ligoninej poto. Bugovas viskas, lt dingsta, car dingsta.. Krc SUDAS!!! :nice: :labusai:

Eik tu nevykeli. Tu net normalei šnekėjas su bumeriu nesi. Esu aš su juo šnekėjas normalus žmogus hosta perka toki koks priklauso tokem serveriui, bet kai 50 žmonų vienoj vietoj ir tavo kompas 512 ram nėr ko norėt. :bumba:

-- Papildyta --

Na o šeip sarg'e viskas vyksta lėčiau nei kaikuriems įprasta. Pvž aš turiu jau beveik 60k xp, bet per tą laika nesu buves darbe su DRK pakvietimu nors pagal xp kieki galiu dirbti betkuri darba.. Ištikrūju net nebuvau bandes į jį patekti :unsure:

asd1.gif

• Parašė po 2 savaičių...
Manau atsiras išvis kaškas naujo. Ir pralenks juos abu. Gal kaškas pvz dabar ruošia d versijai GM ar net e. Ir kad ten bus pilna visokių naujoviu bei įdomybių. Nes man nei SARG nei LRG nepatinka kaškaip.

e versija? tokios nebus greit

Greit Rolandai, greit. ;)

0.3d turėtų pasirodyti Gruodžio mėnesį, bet nusakyti tiesos negaliu, kadangi esu ne sa-mp developer'is

heh negreit developeriai sake sukurs d versija su daug atnaujinimu ir nekurs ilgai kitos versijos :]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...