Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi atsiminiau viena dalyka kad esu rases tema del Windows 7 update'u kad kai brolis atsinaujino windows'us update'ai pradejo grybaut vis prase perkraut pc ir panasiai nors jis buvo perkrautas.Tai vat man idomu kokie update'ai sugadina windows'us? Jei kas zinot pasakykit pavadinima.Padejusiam +REP

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Sitas aptinka Windows aktyvatoriu:

1003_Windows_7_Anti-Hack_01.png

Bet tai kodel bugint update'ai pradejo bugint? Lyg daug update'u nebuvau rases bet beveik ant kekvieno update meta kad reikia pc perkraut o as ne viena karta jau perkroviau.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tu kada perkrauni ar tau pasirodo update langas?

updating_thumb.jpg

Beje, kada matai sita, reik spaust Shut Down:

normal-shutdown-missing11.jpg

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Tu kada perkrauni ar tau pasirodo update langas?

updating_thumb.jpg

Beje, kada matai sita, reik spaust Shut Down:

normal-shutdown-missing11.jpg

Tai buvau ir isjunges visvien tas pats.Ta langa ismeta arba buna raso Install Updates 1 is 2.Arba pvz paleidziu rasytis update'us per Windows Update programa ir man ju nesuraso.Raso tik Preparing Instalation bet niekas nevyksta.

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Ar pas tave tikrai normalus Win, ne koks dedes Vovos kurtas pack'as?

Tiesiog atnaujinimu labai daug, ir labai daug kartu reik spaust kai praso Restart.

Ir tikiuosi visu Language Pack'u ten ne surasineji..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Sveiki,taigi atsiminiau viena dalyka kad esu rases tema del Windows 7 update'u kad kai brolis atsinaujino windows'us update'ai pradejo grybaut vis prase perkraut pc ir panasiai nors jis buvo perkrautas.Tai vat man idomu kokie update'ai sugadina windows'us? Jei kas zinot pasakykit pavadinima.Padejusiam +REP

Noriu pasakyt viena dalyka, ne vienam tau, gal kiti irgi nezino - jeigu turi piratini Windows'a geriausiai but be jokiu update'u. Zinau, jog tai padidina tikimybe, kad gali pagaut virusa, bet jeigu zmogus nelandzios kur nereikia tai ir nebus jokiu virusu. Esu isitikines, kad beveik kiekvienas turi uzsirases antivirusine, o ji tikrai daugiau padeda negu paprastas Windows Defender ir to manau uztenka. Del to perkrovimo, gal pabandyk revert sistema padaryt? Arba kita iseitis - istrynk visus update'us ir tiek. Isstrint update'us gali eidamas i Start>Control Panel>Programs>View installed updates, toliau randi Microsoft Windows ir istryni update'us.

Redaguota , nario xOzer.

Ar pas tave tikrai normalus Win, ne koks dedes Vovos kurtas pack'as?

Tiesiog atnaujinimu labai daug, ir labai daug kartu reik spaust kai praso Restart.

Ir tikiuosi visu Language Pack'u ten ne surasineji..

Na as krc isirasiau update'us per ta Windows Update pekroviau pc paspausdamas Shut Down (Language pack'u nerasau) tai paskui kazkur is 150 update'u man uzsibugino ant 145 update'o tai perkroviau pc ir man tada ismete kad konfiguruojami update'ai na juos sukonfiguravo bet kai paziurejau windows update programa tie update'ai liko kaip neirasyti..

HP Omen 15

Siaip kada updeitas feilinasi, turetu but Error code #xxxxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...