Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, Kaip paplatinau preitą vLRG.LT modifikacija Los Santos mieste , manes paprašė kad paplatinčiau Ir kitame mieste , bet nesutikau . Bet dabar galvoju kad reikia paplatinti nes vistiek pc valau tai nėrą tolko man jo laikyti , iškarto pasakau modifikacija su MySQL , ir jos nesugebesit dauguma paleisti ;) , tad sėkmės jums su paleidimu :P

LINK : 

Failai.LT : http://www.failai.lt/3ix734lfn65y/vLRG.LT.rar.htm

Failai.In  :http://failai.in/show/F/659E72B4E/vLRG.LT.rar

(redaguota)

100 kartų platinti visi gamemodai.

Prieš kūriant temas apsižiūrėk ar tokių nėra.

Beto kam reikalingi gamemodai 2-3 metų senumo?

Jug, tu ši projektą pardavei.

Ir toks Mindaugas, vLRG dabartinis savininkas sako galėtum padėti įkelti gamemodą į hostą. Sakau iš kur gavai sako pirko iš Rimo visą vLRG projektą. Ir vat o Mindė čj, prašė pagalbos Yurio, kad padėtų tas čj nieko nepadėjo ir protą dapiso ir gm pasiemė. ir viskas.

Redaguota , nario mMeskėla

Jug, tu ši projektą pardavei.

Ir toks Mindaugas, vLRG dabartinis savininkas sako galėtum padėti įkelti gamemodą į hostą. Sakau iš kur gavai sako pirko iš Rimo visą vLRG projektą. Ir vat o Mindė čj, prašė pagalbos Yurio, kad padėtų tas čj nieko nepadėjo ir protą dapiso ir gm pasiemė. ir viskas.

WoW neisijausk , aš labai senai scriptinau tam projekte , ir beja nebe mindaugas pagr tenais , jau projektas iš rankų i rankas eina jeigu nežinai tai patylek.

Visų pirmą , tu isiskaityk ka tu pats parašiai , sakiai kad taves praše neseniai pagalbos su pajungimu , nors mindaugas nebe vLRG savininkas tai ką tu čia grybą pjauni ?

Ką, *Myliu SuperGames.lt* čia piso proto?

Jug, tu joks "scripteris" vLRG projekte buvai :P

Jei aš pats *Myliu SuperGames.lt* visą laiką jiems su forumu padėjau o vėliau prisijungė prie projekto Admin_Ghost

Ir viskas. 

O čia, kad turėjai vLRG projetą bbž pirmą kartą girdžiu. 

Ir beto užsukau šend į tmg bbž galvoju kas ten tiek gero o einu į serverio atnaujinimus pize Yuris scripteris :D

Tiek, į tą Yuri vilčių dedą o čj scriptinti nemoką. 

Ką, *Myliu SuperGames.lt* čia piso proto?

Jug, tu joks "scripteris" vLRG projekte buvai :P

Jei aš pats *Myliu SuperGames.lt* visą laiką jiems su forumu padėjau o vėliau prisijungė prie projekto Admin_Ghost

Ir viskas. 

O čia, kad turėjai vLRG projetą *Myliu SuperGames.lt*ž pirmą kartą girdžiu. 

Ir beto užsukau šend į tmg *Myliu SuperGames.lt*ž galvoju kas ten tiek gero o einu į serverio atnaujinimus pize Yuris scripteris :D

Tiek, į tą Yuri vilčių dedą o čj scriptinti nemoką. 

Tai čia faktas kad nemoka aš ta tiksliai žinau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...