Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ajajai , taip tai nepaslaptis mindaugą aš apgavau ir daugumą tą žino , ir žino kaikurie dėlko tai viskas įvyko , su mindaugu kalbėjom , ir prisisšnekėjo , reikia valdyti savo žodžius ir elgtis normaliai ir neturėsi nuostolių. ;)

Nepyk , tik noriu pasakyti savo motivaciją pagal tave . Jeigu aš tave priimu į projektą , atsiunčiu savo modifikaciją , ir man tavęs reikia vengti , leistis šykam ant galvos tavęs , nes jeigu aš tau kažką pasakysiu kas tave įžeis tu paplatinsi modifikaciją taip išeina ar kaip ?

Nepyk , tik noriu pasakyti savo motivaciją pagal tave . Jeigu aš tave priimu į projektą , atsiunčiu savo modifikaciją , ir man tavęs reikia vengti , leistis šykam ant galvos tavęs , nes jeigu aš tau kažką pasakysiu kas tave įžeis tu paplatinsi modifikaciją taip išeina ar kaip ?

Ne ne taip išeiną , su mindaugu viskas kitaip buvo negu su kitais projektais pvz iš kitu jeigu išėjau ar dar kažką tai normaliai nieko neplatinu negadinu projekto ir t.t , bet mindaugas to nusipelnė. Tad Nereikia niekam prisigalvoti nesamonių.

Ne ne taip išeiną , su mindaugu viskas kitaip buvo negu su kitais projektais pvz iš kitu jeigu išėjau ar dar kažką tai normaliai nieko neplatinu negadinu projekto ir t.t , bet mindaugas to nusipelnė. Tad Nereikia niekam prisigalvoti nesamonių.

Na nesikišu į Jūsų reikalus tada . Jeigu buvo už ką reiškias tą ir gavo atgal . : >

San-Andreas ane irgi kažkas hujovai, angel-pine kai perpirko irgi pardavinėjai ta modifikaciaj gi aiškus esi

Čia,  nejuokink :DDDD

*Myliu SuperGames.lt* san-andreas projekte ką jis tau padarė?

Nemokėjai scriptinti ir su modifikacija išėjai.

Tai, nors gamemodą galėjai neplatinti jug jie pirko, o ne tu. O tau patiktu pvž, nusipirkai koki tgp-life projektą ir koki scripteri priimi į projektą ir jis kitą dieną modifikacija paplatina, o tu ten viską mapp darbus pirkai ir t.t. Tai, o tau patiktų?

Bbž dalbajobas....

• Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4238 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...