Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Namo forma įdomi, bet jau teksturos interjero pasiringtos tai siaubingos, bent jau pagal mane, kažkokios labai šaltos ir agresyvios spalvos, pavizdžiui kur logika namo grindis iš akmenu o_O

Tikram gyvenime namų iš akmenų irgi yra, todėl čia neklaida o stilius. Jai tau nepatiko tai nereiškia, kad mapas blogas, man patiko, nors asmeniškai nenorėčiau gyventi tame name realybėje, nes perdaug atviras, visi kaimynai žinotų kas ten lovoj dedas...

• Teigiamai 3

asd1.gif

Man yra gyliai *Myliu SuperGames.lt* išties, kadangi aš nebemappinu ir neįdomu kad ten tu geriau kažkoki ššš padarysi ir pnš.

Tai nafik tada čia šūdus rašai jei net neišmanai šio darbo?  :lol: Ale jam texturos blogos, pastatas per didelis... Man atrodo kad apie save tu per gerai manai, nes iš šono esi toks koks ir nuo pat pradžių buvai...  :lol:

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Tai nafik tada čia šūdus rašai jei net neišmanai šio darbo?  :lol: Ale jam texturos blogos, pastatas per didelis... Man atrodo kad apie save tu per gerai manai, nes iš šono esi toks koks ir nuo pat pradžių buvai...  :lol:

Apie tave ta pati galiu pasakyt, ale matai ''geriausias lietuvos'' mapperis prakalbo :mucha:

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Tikram gyvenime namų iš akmenų irgi yra, todėl čia neklaida o stilius. Jai tau nepatiko tai nereiškia, kad mapas blogas, man patiko, nors asmeniškai nenorėčiau gyventi tame name realybėje, nes perdaug atviras, visi kaimynai žinotų kas ten lovoj dedas...

Galvojau, kad vienintelis esu kuris pamatęs šitą mapą užsimaniau tokio namo realybėje. :D

• Teigiamai 1

Galvojau, kad vienintelis esu kuris pamatęs šitą mapą užsimaniau tokio namo realybėje. :D

Tai kad nelabai gerai būtų gyvent tokiam name pavardinsiu kodėl.

1. Interjero spalvos šiuo metu tai yra teksturos yra pilkos ir rėžiančios akiai, tad akis kentės nuo to :D

2. Namo grindys yra ne medinės o iš akmenu padarytos, jeigu užkliusi už kažko ir griusi ant grindu, tai tikimybė kad susižalot gali.

3. Name nėra jokio privatumo vien langai beveik, tai tarkim jeigu miegi,valgai,žiūri televizorius žmonės viska matys ka darai savo name.

• Neigiamai 2

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

1. Interjero spalvos šiuo metu tai yra teksturos yra pilkos ir rėžiančios akiai, tad akis kentės nuo to :D

2. Namo grindys yra ne medinės o iš akmenu padarytos, jeigu užkliusi už kažko ir griusi ant grindu, tai tikimybė kad susižalot gali.

3. Name nėra jokio privatumo vien langai beveik, tai tarkim jeigu miegi,valgai,žiūri televizorius žmonės viska matys ka darai savo name.

Bet tai kaip tu nusišneki ... "VISAŽINIS 3000"

- Kas tau tas akis rėžia? Plytų ir medienos texturos? Užsidėk akinius jei neprimatai. Fucking old style namas čia jeigu ką, tik truputi modernaus stilio. Čia ne tavo kamurkė, kur viskas nušpakliuota ir grindys visur medinės.  :lol:

- Fuck the logic... Statybininkas atsirado, išeik į kiemą, pavaikščiok po miestą, pasidairyk ir pamatysi ko dar nematei... First - namo grindys ir neturi būti medinės VISADOS (like tavo style). Realiame gyvenime dažniausiai virtuvėje ir saunose būna akmeninės grindys, kurios būna padarytos iš akmens imitacijos arba tiesiog profiškai apdirbti paprasti akmenys... "jeigu užkliusi už kažko ir griusi ant grindu, tai tikimybė kad susižalot gali." FUCK THE LOGIC, bet kur užkliuvęs gali užsigauti.. Tu ten gal gyveni kur minkštos sienos ir baldai?  :lol:

- Ne nu vapshė.. Privatumo jam SAMP'e prireikė  :funny: Ką tu ten darysi? Čiuva pasikviesi, kuris apsimeta merga ir paprašysi kad už litus pačiulptu? :shok: Yra vonia, nusivesi ten - prisileisi putų ir galės čiulpt kiek tik norės. O in real tokias problemas jau sprendžia savaime užtemstantis langai, kurie šviesą praleidžia, bet tampa nebe tokie skaidrūs ir kažką įžiūrėti yra beveik neįmanoma. 

Vapshė Aleksėjus žiūriu atsigavęs šitam forume. Turbūt medalių per daug turi ... :kiets:

Redaguota , nario S'Jobs
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

1. Tu gal dizaineris koks? Ne? Nu tai ir nebenusišnekėk, sako režia akys, kiekvienas turi savo skoni, vienam gražios teksturos, kitam ne.

2. Girdėjai apie toki dalyka kad galima nusipirkti ir užklijuoti ant grindu kaip ir ant sienu tapetus? Iš kur tu žinai ar ten normalus akmenis ar tapetai atrodantys kaip akmenai.

3. Čia žaidimas, ir be to realybeje nemažai yra tokiu namu, ypač toks stylius populiarus prie jūros krantu namus statyti su daugiau langų.

ed378b275ecbb745d2e36c34ad6d8b2c416.jpg

I'm inlove with the coco.

• Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...