Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Life of flying

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3794 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai pala pala, tu galvoji apie serverį ir vienintelis dalykas kurį turi tai yra pavadinimas?

Tai tu palauk, o ką tu galvoji kad turiu visą paruoštą gm? Aš turiu dar kolkas mažą idėją kurią norių dabar su jūsų nuomone praplėsti, ir ją stengtis igyvendinti.  

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai tu palauk, o ką tu galvoji kad turiu visą paruoštą gm? Aš turiu dar kolkas mažą idėją kurią norių dabar su jūsų nuomone praplėsti, ir ją stengtis igyvendinti.  

Aš tikiuosi kad tu įsivaizduoji APIE KĄ viskas bus. Nes iš tikrųjų iš pavadinimo suprasti nieko neišeina... Na, nebent jo vertimas.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Nuoroda į komentarą

Aš tikiuosi kad tu įsivaizduoji APIE KĄ viskas bus. Nes iš tikrųjų iš pavadinimo suprasti nieko neišeina... Na, nebent jo vertimas.

Na aš jį įsivaizduoju taip: Visu pirmą tai bus aviacijos projektas, kuriame galėsi dirbti kituose aviacijos kompanijuose, darbas bus suskirstytas bus pagal jūsų skraidymo patirtį. Užsidirbęs pinigų kuriuos tikrai bus sunku užsidirbti galėsi nusipirkti savo nuosava lėktuvą pritaikytą tam ką norėsitę gabenti. Aišku su nuosavų lėktuvu galėsitę daugiau užsidirbti ir užsiimti nelegalia veiklą. Atidaryti savo avia kompaniją. Ir va ties šitą vietą baigėsi mano idėją todėl prašau jūsų idėjų kad pratęsti šitą.

Nuoroda į komentarą

Na aš jį įsivaizduoju taip: Visu pirmą tai bus aviacijos projektas, kuriame galėsi dirbti kituose aviacijos kompanijuose, darbas bus suskirstytas bus pagal jūsų skraidymo patirtį. Užsidirbęs pinigų kuriuos tikrai bus sunku užsidirbti galėsi nusipirkti savo nuosava lėktuvą pritaikytą tam ką norėsitę gabenti. Aišku su nuosavų lėktuvu galėsitę daugiau užsidirbti ir užsiimti nelegalia veiklą. Atidaryti savo avia kompaniją. Ir va ties šitą vietą baigėsi mano idėją todėl prašau jūsų idėjų kad pratęsti šitą.

Na aš manau įdomi idėja būtų tokia : Pirma dirbi legaliai viską darai kitoje kompanijoje, įsigyji lektuvą susikuri avia firmą ir gali gabent narkotikus ginklus (kontrabandą) ir taip po to po teismus ir kita valkytis jeigu pagauna

Nuoroda į komentarą

Ir kaip tu žadi nustatyt pavyzdžiui mano skraidymo patirtį?

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Nuoroda į komentarą

skraidant su lektuvu patirtis kils...

Tai tą suprantu, bet aš galiu nemokėt skraidyt, visada atsitrenkt kažkur, man kils patirtis, gausiu didesnį lėktuvą ir visada į ką nors trankysiuosi ir sprogdinsiu, taip jiems trukdydamas. Tai yra apie ką aš kalbu. Gal ir nesuprantamai paaiškinau, bet pateiksiu pavyzdį:

kam reikalingos tos teisės serveriuose, kurias norint išsilaikyti reikia važiuoti mieste, aikštelėje, bet kas iš to? Tas žmogus, kuris laikė šį testą per jį nieko neišmoks ir važinės kaip važinėjęs.

Neprisimenu kas taip pasakė ir tai nėra būtent taip pasakyta, tačiau esmė ta pati. Ir man ši mintis patiko, nes iš tiesų, visi važinės kaip važinėję. Tai čia tas pats, manau...

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Nuoroda į komentarą

Tai tą suprantu, bet aš galiu nemokėt skraidyt, visada atsitrenkt kažkur, man kils patirtis, gausiu didesnį lėktuvą ir visada į ką nors trankysiuosi ir sprogdinsiu, taip jiems trukdydamas.

Tai galim padaryt, kad su kiekvienu atsitrenkimu patirtis mažėtu.

Be to nemanau, kad labai apsimoka tokį serverį kurti, nes San andreas yra kiek per mažas, kad su lėktuvu pastoviai būtų įdomu skraidyt ir patys lėktuvai nėra tikroviškai valdomi, tai geriau jau atsisiunti kokį Flying simulator ir skraidai.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3794 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...