Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Platinu las-venturas.lt modifikacija!

swager951

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3797 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki kaip jau sakiau platinu las-venturas.lt modifikacija. As esu Deividas_Britas(ju scripteris), jie mane ismete, todel platinu sia itin vertinga modifikacija. Aprasymo nebus, nes manau ir taip visi zino sia modifikacija.

Norint sios modifikacijos:

1. Reikia paspausti patinka ant sio puslapio: https://www.facebook.com/nsfg.us.lt

2. Pakviesti mane i skype: Deividas.69

SEKMES!!

Redaguota , nario swager951
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 47
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveiki kaip jau sakiau platinu las-venturas.lt modifikacija. As esu Deividas_Britas(ju scripteris), jie mane ismete, todel platinu sia itin vertinga modifikacija. Aprasymo nebus, nes manau ir taip visi zino sia modifikacija.

Norint sios modifikacijos:

1. Reikia paspausti patinka ant sio puslapio: https://www.facebook.com/nsfg.us.lt

2. Pakviesti mane i skype: Deividas.69

SEKMES!!

Padariau duok čia gamemodą.

Nuoroda į komentarą

Labas , Deividai, paspaudžiau ir pakviečiau tave į skypę, atsiūsk man modifikaciją į PM'ą .

Nevykėlis, kam to reikia ? Galvoji pritrauksi taip į savo NSFG kažkokį žaidėjų ? Klysti .

Aišku , nebent kontaktų pasirinksi, kad prametus BOT'ą ateitu į serverį visi pasirinktu direktorių ir įšeitu iš serverio .

Padariau duok čia gamemodą.

Galvojau, kad tokių kaip tu jau seniai nėra... Klydau.

Sarkazmas čia .

Kad LV puslapyje nieko neskelbiama kad Brito nėra :D Apsikvailinai

Čia tavo žodžius geriau perdėsiu .

Galvojau, kad tokių kaip tu jau seniai nėra... Klydau.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3797 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...