Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Siūlau nepasitikėti tokiais žmonėmis.

KappY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3797 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pardavinėju savo steam paskyrą ir staiga į kontaktus pakviečia vienas žmogeliukas.

Čia turėjau jam pirmas duoti account`a ir tada jis man perves pinigus?  Mat "nepasitiki"...    :crazy:

Nesakau, kad jis sukčius ar koks apgavikas.

d9a386fb005b33a147fdad67c022d06a279.png

Redaguota , nario CONCEPT

Nori reklamos mano paraše? Susisiek su manimi skype:nerijus2131

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu žmogus tiesiog bijo, jam pirkimas internetu yra naujas dalykas, tai nereiškias, kad jis kažkoks apgavikas ar kažkas tokio. Protingiau būtų kažką paaiškint. Vaikiška kurt tokias temas.

Tai aš ir parašiau, "Nesakau, kad jis sukčius ar koks apgavikas.".Ką čia jam aiškint.Pakviečia į skype ir kaip tu sakai "Jeigu žmogus tiesiog bijo, jam pirkimas internetu yra naujas dalykas', tai jis pasiūlo tokia didelią sumą, tu juokauji?

Nuoroda į komentarą

Bet tu žiaurus, nu jis tavimi nepasitiki, ir viskas :D Wtf, juokini tu mane rimtai, jeigu tavimi nepasitiki, tai reiškias jis apgavikas? Tai gal tu apgavikas? Rekomendacijų daug turi? Kodėl jis pirmas turi eiti? Nejuokink žmonių įdiote

o Tu ka galvoji pakviete pirma kart matytas zmogus I Skype ir jau gali atiduot savo accounta?,pas tave prikolna labai logika.

Nuoroda į komentarą

Bet tu žiaurus, nu jis tavimi nepasitiki, ir viskas :D Wtf, juokini tu mane rimtai, jeigu tavimi nepasitiki, tai reiškias jis apgavikas? Tai gal tu apgavikas? Rekomendacijų daug turi? Kodėl jis pirmas turi eiti? Nejuokink žmonių įdiote

Wtf, juokini tu mane rimtai, jeigu tavimi nepasitiki, tai reiškias jis apgavikas?Ar aš parašiau, kad jis apgavikas?Bet tu rimtai iš medžio iškritęs.Čia emė ne kas apgavikas, čia esmę norėjau parašyt, kad pasiūlo didelią pinigų sumą, bet pirmas neina.

Nuoroda į komentarą

(redaguota)

Sumos jau nejuokingos, natūralu, kad niekas nenori eiti pirmas.

Tiesa, bet vistiek jei pakviečia kas nors į kontaktus ir pasisiūlo nupirkti kokią nors prekę, tai argi jis gaus prekę kol "tiekėjas" negaus pinigų?Žinoma galėsiu eiti su tarpininku iš supergames moderatorių.Bet vistiek man labai juokingai čia viskas išsidėstė.

Redaguota , nario CONCEPT

Nuoroda į komentarą

Tiesa, bet vistiek jei pakviečia kas nors į kontaktus ir pasisiūlo nupirkti kokią nors prekę, tai argi jis gaus prekę kol "tiekėjas" negaus pinigų?Žinoma galėsiu eiti su tarpininku iš supergames moderatorių.Bet vistiek man labai juokingai čia viskas išsidėstė.

Steam'o paskyros savininkas jau turėjo pasirūpint tarpininku, nes sumos nebe vaikiškos. Kaip jis galėjo tikėtis, kad paims ir perves nepažįstamam žmogui porą šimtų.

Nuoroda į komentarą

Steam'o paskyros savininkas jau turėjo pasirūpint tarpininku, nes sumos nebe vaikiškos. Kaip jis galėjo tikėtis, kad paims ir perves nepažįstamam žmogui porą šimtų.

Nu gerai, blogai, kad nepasirūpinau tarpininku (rūpinuos dabar).

Nuoroda į komentarą

Tai aš ir parašiau, "Nesakau, kad jis sukčius ar koks apgavikas.".Ką čia jam aiškint.Pakviečia į skype ir kaip tu sakai "Jeigu žmogus tiesiog bijo, jam pirkimas internetu yra naujas dalykas', tai jis pasiūlo tokia didelią sumą, tu juokauji?

Tu siūlai nepasitikėti šiuo žmogum, o tai galima sutrumpinti vienu žodžiu - apgavikas. Nesvarbu kokia suma, manau daugelis žmonių ir pergyvena dėl būtent tokių didelių sumų.

Nes dabar čia tas tavo ''apgavikas'' lygiai tokia pat temą apie tave sukurt galėtu. Bereikšmių kivirčų, reputacijos gadinimas... Taip ir nesupratau šitos temos tikslo, jeigu sakai, kad jis neapgavikas, bet temos pavadinimas sako visai kita... Patariu paprašyt moderatoriaus ištrint šitą temą.

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Nuoroda į komentarą

Wtf, juokini tu mane rimtai, jeigu tavimi nepasitiki, tai reiškias jis apgavikas?Ar aš parašiau, kad jis apgavikas?Bet tu rimtai iš medžio iškritęs.Čia emė ne kas apgavikas, čia esmę norėjau parašyt, kad pasiūlo didelią pinigų sumą, bet pirmas neina.

taip, nes jis dideles sumos nenori prarasti. Tu nerašiai, bet parašęs "siūlau nepasitikėti" tai ....

Nuoroda į komentarą

Cia normalus dalykas kad jis nenori eit pirmas. Jei zmones neina kaip sumos buna iki 10 lt tai cia juolab. Man keista kam kurt temas tokias, ir kiek man teke kad prideda paraso pirmas neisiu ir nerandam kompromiso su tuom zmogum ir viskas. As irgi neiciau, nebent parodytu reputacijas ir ne tik is forumo

76561198021428691.png

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3797 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...