Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ką pasirinkt? E-Cigaretės

Stifleris`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

E-Cigaretės  

6 balsai

1. 1. Kurią E-Cigaretę pasirinkti?

Recommended Posts

Sveiki.

Taigi, aš visgi neapsisprendžiu kas man praktiškiau ir geriau išeitų, tad klausiu jūsų, tiesiog prabalsuokite ir trumpai argumentuokite žemiau, dėkui. :)

Pirmoji

http://www.ecodumas.lt/lt/elektronines-cigaretes/728-ego-ce4-mini-.html

Antroji

http://smartstore.lt/index.php?id_product=13&controller=product

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tavo vietoje aš nepirkčiau nė vienos, nes abidvi yra prastos, norint turėti gerą ecz su daug dūmų reik žiūrėt į mAh skaičiu, geriausiai kad jis siektų didesni nei 1000mAh, beto turėtum rinktis su kuo didesne talpa, tai irgi padės. Todėl manau kad nė viena netinka, bet čia tik mano nuomonė.

Jeigu turi pinigų ir reik gero daikto štai pasiūlymas :http://www.ecodumas.lt/lt/elektronines-cigaretes/820-slb-ego-v-v3-kanger-aerotank-rinkinys.html

Redaguota , nario pesKy
c0d6d49068998b5c428928775e06d3e5221.png

Nuoroda į komentarą

Tavo vietoje aš nepirkčiau nė vienos, nes abidvi yra prastos, norint turėti gerą ecz su daug dūmų reik žiūrėt į mAh skaičiu, geriausiai kad jis siektų didesni nei 1000mAh, beto turėtum rinktis su kuo didesne talpa, tai irgi padės. Todėl manau kad nė viena netinka, bet čia tik mano nuomonė.

Jeigu turi pinigų ir reik gero daikto štai pasiūlymas :http://www.ecodumas.lt/lt/elektronines-cigaretes/820-slb-ego-v-v3-kanger-aerotank-rinkinys.html

Protingai pasakė žmogus.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Nuoroda į komentarą

(redaguota)

O mama leidžia tau rūkyti?

Visgi e-cigaretė nėra tabako gaminys, manau labai neprieštaraus.

230lt ant kelių dūmų, neapsimoka, ir taip man atrodo 40lt per akis tokiam dalykui, nes skystis kainuoja, tai jei normaliai rukyt tai reikia minimum pirkt už 200lt, ir dar skysčiai, sakykim 1.4 ml užtektų dienai, ir daleiskim perku 10ml už 15lt, tai per ~7-8 dienas aš sunaudoju, tai per mėnesį išleidžiu ~75lt vien ant skysčių, kur dar pati cigaretė. Tai per 30d. išleisčiau ~300lt vien ant tokio š. Manau yra paprastesnių variantų, nes aš rukysiu ne pastoviai, o kokį kartą į savaitę kelis dūmus.

Redaguota , nario Edvinas P.
Naudok mygtuką redaguoti.
Nuoroda į komentarą

Ką galiu pasakyti, jei esi rūkantis, tokio dalyko kaip e-cigarete nepirk, nes daugiau kenkią negu paprastos cigaretės, jeigu esi nerūkantis išviso geriau neimk, nes nebandes aplamai rukyti, ir pradėti e-ciga, tikrai ne koks sumanymas. O dėl prekių, tai tikrai nesamonė, greit sulūš, galėsi pasidžiaugti 2 arba 1 savaitę.

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Nuoroda į komentarą

Visgi e-cigaretė nėra tabako gaminys, manau labai neprieštaraus.

230lt ant kelių dūmų, neapsimoka, ir taip man atrodo 40lt per akis tokiam dalykui, nes skystis kainuoja, tai jei normaliai rukyt tai reikia minimum pirkt už 200lt, ir dar skysčiai, sakykim 1.4 ml užtektų dienai, ir daleiskim perku 10ml už 15lt, tai per ~7-8 dienas aš sunaudoju, tai per mėnesį išleidžiu ~75lt vien ant skysčių, kur dar pati cigaretė. Tai per 30d. išleisčiau ~300lt vien ant tokio š. Manau yra paprastesnių variantų, nes aš rukysiu ne pastoviai, o kokį kartą į savaitę kelis dūmus.

Karta i savaite, kelis dumus? Nu jomajo.. pries ka tu ten pasimaivyt nori? :D Baikit jus juokus.. eik geriau sokoladiniu cigareciu paimk, arba isvis geriau pusk muilo burbulus lauke. :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nuoroda į komentarą

Tuoj po kelių metų dar atsiras temą iš kur gauti pistoletą :D

Pratęsiant mintį... Tema - "Koks savižudybės būdas kokybiškiausias?"

Nesuprantu aš šitos mados:

- Mama, mama, aš žmogų nušoviau...  :koman: 

- Ką tu čia nusišneki?  :blink:

- Nu rimtai, per GTA galvą jam ištaškiau!  :kiets:

- Tėvai, tėvai, aš rūkau!  :woot:

- Negerai sūnau, negerai, bet kad jau taip nutiko, tai nuo kokių pradėjai? "Kent"?  :song:

- Ne, ne, ne, elektrinį baslį apsižiojau...  :kiets:

Filthy-Frank.jpg

Nuoroda į komentarą

Pratęsiant mintį... Tema - "Koks savižudybės būdas kokybiškiausias?"

Nesuprantu aš šitos mados:

- Mama, mama, aš žmogų nušoviau...  :koman:

- Ką tu čia nusišneki?  :blink:

- Nu rimtai, per GTA galvą jam ištaškiau!  :kiets:

- Tėvai, tėvai, aš rūkau!  :woot:

- Negerai sūnau, negerai, bet kad jau taip nutiko, tai nuo kokių pradėjai? "Kent"?  :song:

- Ne, ne, ne, elektrinį baslį apsižiojau...  :kiets:

:D, Tėvo reakcija 

- Ko ? Ko ? Ko ? *Myliu SuperGames.lt*

d905de792c2505c9f1ec99109a9fa497558.png

Nuoroda į komentarą

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...