Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ha biski juokinga duosiu patarima,dotos 2raktai rinkoje yra pigesni negu tf2 IR Cs go,pagal viska turetu but taip:2cs go, 3tf2,4dotos.nenoriu nieko tau aiskint ,bet neapsigauk.

Ačiū už patarimą, bet aš ne pirmi ir ne antri metai krapštau pinigus per steamą, kainas ir pats puikai žinau, cs:go ir tf2 raktų kainos galima sakyt vienodos, nors jos ir šokinėja bet dažniausiai abiejų būna apie 1.85 euro, o dota 2 raktai nieko, po compedium atsistatys irgi į normalią kainą, aš nelabai skubu, todėl galėsiu tuos raktus parduot brangiau ir vėliau po 1.8 euro, kai tik pasibaigs compedium ir atsistatys jų kainos :)

Ačiū už patarimą, bet aš ne pirmi ir ne antri metai krapštau pinigus per steamą, kainas ir pats puikai žinau, cs:go ir tf2 raktų kainos galima sakyt vienodos, nors jos ir šokinėja bet dažniausiai abiejų būna apie 1.85 euro, o dota 2 raktai nieko, po compedium atsistatys irgi į normalią kainą, aš nelabai skubu, todėl galėsiu tuos raktus parduot brangiau ir vėliau po 1.8 euro, kai tik pasibaigs compedium ir atsistatys jų kainos :)

irgi uzsiemi situ raktu pirkimu/pardavimu versle? :D

Galėčiau duot cs:go itemų.

Kiek tai būtų eurais?

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...