Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4355 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš nesuprantu tų žmonių logikos,kurie moka didžiulius pinigus vien dėl žaidimo.Kažkada ir aš pirkau.Bet pastebėjau,kad naudos 0.Nes atsiras tokie žmonės kurie visus kodus nulauš ir tiesiog paplatins internete.Kantrybės ir tiek :).Peace.

Gal tu ir teisus, bet pvz ant pc multiplayer žaidimus tai reikia pirkt, nes tik po keletos metų pasirodo nulaušti multiplayer žaidimai, todėl reikia pirkti, bet aš nesakau kad visus o, tik multiplayer, ir GTA V ant pc pirksiu dėl MultiPlayer.

Atkuriu New-Life projektą. + Žinoma jį editinsiu.

GTA V sakau nepranoks pirma tai čia FPS antra čia šaudyklė, o ne freeroamas kuo giriasi GTA V o šiaip tai tiek 500 mln. nieko nereiškia čia galima buvo tik kokius 100 mil. panaudot o kitus sukišti į reklamą taigi gali būt kad niekuo jis neišsiskirs

Pirma. Tai nėra nėra tokio pačio žanro kaip GTA V, kaip tu gali lyginti? Antra. Žaidimas net nekainavo 500 mln. Dolerių, tai melas, patys Bungie patvirtino. Manau ActIvision marketingo strategai geriau išmano už jus kur dėti pinigus kur ne. 

Jeigu nedomina - nepirkit. Bet nenusišnekėkit kaip tas čiūvas viršuje.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Pirma. Tai nėra nėra tokio pačio žanro kaip GTA V, kaip tu gali lyginti? Antra. Žaidimas net nekainavo 500 mln. Dolerių, tai melas, patys Bungie patvirtino. Manau ActIvision marketingo strategai geriau išmano už jus kur dėti pinigus kur ne. 

Jeigu nedomina - nepirkit. Bet nenusišnekėkit kaip tas čiūvas viršuje.

Šeip žaidimas, gal ir neblogas, bet man kaip daug ko mačiusiam geimeriui įspudžio nepadarė, nu gal truputi, o jei su GTA V lyginti tai ...

Atkuriu New-Life projektą. + Žinoma jį editinsiu.

(redaguota)

GTA V sakau nepranoks pirma tai čia FPS antra čia šaudyklė, o ne freeroamas kuo giriasi GTA V o šiaip tai tiek 500 mln. nieko nereiškia čia galima buvo tik kokius 100 mil. panaudot o kitus sukišti į reklamą taigi gali būt kad niekuo jis neišsiskirs

O kartais FPS ir šaudyklė ne tas pats? FPS - First Person Shooter, šaudyklė. :D

Redaguota , nario Vakaris.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Aš nesuprantu tų žmonių logikos,kurie moka didžiulius pinigus vien dėl žaidimo.Kažkada ir aš pirkau.Bet pastebėjau,kad naudos 0.Nes atsiras tokie žmonės kurie visus kodus nulauš ir tiesiog paplatins internete.Kantrybės ir tiek :).Peace.

Ir aš taip maniau kaip tu  tačiau  kaip išbandziau su draugu  Co-op rezima / multiplayer ( visu apskritai žaidimų ) mano nuomone pasikeite nes Co-op / multiplayer reizimai nebuna nulauzti ( dazniausiai  , aisku pasitaiko bet ... )

e0103232e5b4fec2dc860c33424d7207312.gif

Mano GFX kioskelis 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4355 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...