Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4344 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nieko naujo nepasakei, o tik atkasei "akmens amžiaus istorinio įvykio detalę". Tokios temos jau buvo kūriamos po GTA 5 išleidimo datos, o ne maždaug metams praėjus. Gana gyventi akmens amžiuje, domėkis šiandieninėmis naujienomis, neatkasinėk istorinius archeologų radinius.

Nu bet tu kai nusišneki aš su savo archeologiniais radiniais tai ... Nu gerai ten atkapstė tą metų senumo naujieną, bet tai čia ne 20 metų senumo naujiena kokia, kad jau būtų galima vadint "istorine". Pvž aš tik dabar sužinojau kiek kas uždirbo, nes nesidomėjau visiškai žaidimais.

Redaguota , nario NightKata

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Nu bet tu kai nusišneki aš su savo archeologiniais radiniais tai ... Nu gerai ten atkapstė tą metų senumo naujieną, bet tai čia ne 20 metų senumo naujiena kokia, kad jau būtų galima vadint "istorine". Pvž aš tik dabar sužinojau kiek kas uždirbo, nes nesidomėjau visiškai žaidimais.

thats what she said ^ Gera tema nebūtinai turi būti aktuali visiems.

Reikškiaisi reikėjo pasidomėti :) Tuo metu (po GTA V išleidimo) manau, jog retas žinojo šį dalyką :)

2014-03-28 - 2015-02-24

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Ačiu 

Redaguota , nario ProGreen
Narys įspėtas - "Rašyti pilnus, turiningus ir nebereikšmius pranešimus. Vietoje žodelių "jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti".

Tai tik spejimas, kad jie tiek uzdirbo. Istikruju niekas nezino kiek, jie patys neviesinas, aplamai jokia zaidimu kompanija to nedaro :)

Pagal parduotų kopijų skaičių ir pagal kainą 1 kopijos apskaičiuot daug maš galima, jie patys nemanau kad tiksliai centas į centą žino kiek uždirbo. :)

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4344 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...