Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau ši tema yra tikrai labai svarbi. Ji labiau liečia pinigus. Jau galiu pasakyti, kad užkniso žmonių prašymas rėmimų, žmonių parduodami dalykai (kurių neduoda) ir skype botų kad reikia pinigų ant hosto ar dar ant ko. Pagalvokime juk Hostas kainuoja ~40 LT tai nėra dideli pinigai kad reiktų vogti ar daryti dar ką nors, bet jei Lietuvos žmonės tai daro dėl tokių sumų manau, kad tai yra blogai.

Pavzydžiai:

yxUfQHh.png

http://prntscr.com/40dncp

http://prntscr.com/40dnvw

Šie visi žmonės yra apgavikai :)

Aišku yra daug daugiau pavyzdžių tiesiog labai tingiu tiek kopijuoti, na ir rėmimų prašymų galim rasti ir šiame forume

Taip pat yra daug žmonių šiame forume prašančių rėmimo, nors nežinau kodėl ar tikrai taip sunku sukrapštyti 30 LT ?  Jums reikia paramos nes galvojate sukursite kažką gero, arba padėsite kam nors ? FUCK no, gyvenime irgi visados reikia apmastyti į priekį, kiek man reiks pinigų kiek visko, pasimokinkit.Jei tau taip sunku nevalgyk savaitę kebabų ir susitaupysi, o ar Vaikai nori patapti verslininkais ar vageis niekas nežino. Kiek prisimenu prieš kažkiek metų to nebūdavo vaikai nori užsidirbti pinigus apgaule nors nežinau kodėl. CMON people do something, kids in Lithuania will be robbers ! Dėl ~40 LT daryti tokias nesamones tikrai baisu...

Paimsiu pavyzdį iš samp.. Prisižiūrėjo visokių Sarg.lt Lmg.lt ir kitų gerų serverių kur lankosi daug žmonių. Vaikas 10-13 metų na gal ir vyresnis kiek nors galvoja kad ir jis sukūrs tokį gera serverį. Tėvai neduoda pinigų tuomet pradeda vogti ir pns, vaikai maždaug 1-10lt vyresni jau ima didesnes sumas nors kokie čia pinigai.. ir viskas prasideda taip

76561198021428691.png

Paimsiu pavyzdį iš samp.. Prisižiūrėjo visokių Sarg.lt Lmg.lt ir kitų gerų serverių kur lankosi daug žmonių. Vaikas 10-13 metų na gal ir vyresnis kiek nors galvoja kad ir jis sukūrs tokį gera serverį. Tėvai neduoda pinigų tuomet pradeda vogti ir pns, vaikai maždaug 1-10lt vyresni jau ima didesnes sumas nors kokie čia pinigai.. ir viskas prasideda taip

Būtent o viso to problema pavydas

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

Tai čia dar vaikai, ką jie išmano... Ir kas čia tokio, apgaudinėja, tai apgaudinėja ne pirmas ir ne paskutinis tai ištaisoma, bet va ką aš atradau ask.fm svetainėje:

http://ask.fm/Austyteeee/answer/115411502205

http://ask.fm/Austyteeee/answer/115414373245

Kur pasaulis *Myliu SuperGames.lt* ritasi????

Pasaulis visada toks ir buvo, tik tu jo pilnai nematei.

SHFitnE.jpg

Tai čia dar vaikai, ką jie išmano... Ir kas čia tokio, apgaudinėja, tai apgaudinėja ne pirmas ir ne paskutinis tai ištaisoma, bet va ką aš atradau ask.fm svetainėje:

http://ask.fm/Austyteeee/answer/115411502205

http://ask.fm/Austyteeee/answer/115414373245

Kur pasaulis *Myliu SuperGames.lt* ritasi????

Dėkui tau, žmogau, pakėlei nuotaiką. Bet vis dėl to, galėjai parašyti, kad yra išimčių. Tie vaikai kartais daugiau ir normaliau pasako nei suaugę asmenys...

Ne su vienu esu šia tema šnekėjęs, viso šito kaltė yra paauglystė. kodel gi? viskas yra susiję, kam hormonai stipriai trenkia tie pradeda rūkyt, gert, vaikus darytis nes ATSEIT bus kietesni už kitus, na ir kas iš to gero? rūkai,geri -> susigadini gyvenimą nes pradedant rūkyt esant nepilnamečiu yra daug sunkiau mesti, atsisakyti, tas įprotis lieka visam laikui. na o kas tada? tėvai 'blogi' pinigu ant cigaretės neduoda, prasideda konfliktai ir kitokios nesąmonės, eina vogti, pradeda daryti kokias nesąmones, kad tik būtų centų ant votkos. kalbėsiu atvirai, poveikis yra šiais laikais daug blogesnis nei anksčiau, nes prasideda visokios nesąmonės kurios kenkia jiem patiem ir kitiems kurie nori padėti.Vapsče hebros vaikų dabar yra ant tiek sugadintos, kad galėtu užmušt tą kas jiem nepatinka. Dėl to kalta aplinka susidariusi nes tėvai nebesugeba užauginti vaikų tokių kurie suprastų ko jiem iš tiesų reikia, jie net nebemoka skirti kas yra gerai o kas blogai. Paimkim rūkimo problemą, anksčiau būdavo daug rūkančių nu 16 metų nu 17. Dabar? 11 metų dūmais kai kaminas mėtosi. Gerimas? 11-12 metų geriančių irgi pilna. dar kokia bėda, pati didžiausia bėda - per daug teisių, anksčiau būdavo neklauso, daro nesąmones - rykščių gauna o dabar kas? ką mokytojai sako nieko nedaro pievas daro ką patys nori, niekas negali jiem nieko pasakyt nes iš karto "o jūs žinot mano teises? Aš galiu tą ir tą" O kur po paraliais pareigos? Pamirštos ir tiek. Tas pats ir čia vyksta vaikai galvoja apgaudinėsiu, darysiu ką noriu, juk manęs niekas nelies. Nu ir baigiasi tuo viskas. Na ką man irgi beveik 14 na bet rodos hormonai taip į galva netrenkė. ;) visa bėda yra auklejime tą aš tikrai garantuoju. Dėl auklejimo ir blogi pažymiai ir apgaudinėjimai ir gėrimas ir rūkimas. O, kad teisių per daug tai čia jau galutinė nesamonė. :)

Ne su vienu esu šia tema šnekėjęs, viso šito kaltė yra paauglystė. kodel gi? viskas yra susiję, kam hormonai stipriai trenkia tie pradeda rūkyt, gert, vaikus darytis nes ATSEIT bus kietesni už kitus, na ir kas iš to gero? rūkai,geri -> susigadini gyvenimą nes pradedant rūkyt esant nepilnamečiu yra daug sunkiau mesti, atsisakyti, tas įprotis lieka visam laikui. na o kas tada? tėvai 'blogi' pinigu ant cigaretės neduoda, prasideda konfliktai ir kitokios nesąmonės, eina vogti, pradeda daryti kokias nesąmones, kad tik būtų centų ant votkos. kalbėsiu atvirai, poveikis yra šiais laikais daug blogesnis nei anksčiau, nes prasideda visokios nesąmonės kurios kenkia jiem patiem ir kitiems kurie nori padėti.Vapsče hebros vaikų dabar yra ant tiek sugadintos, kad galėtu užmušt tą kas jiem nepatinka. Dėl to kalta aplinka susidariusi nes tėvai nebesugeba užauginti vaikų tokių kurie suprastų ko jiem iš tiesų reikia, jie net nebemoka skirti kas yra gerai o kas blogai. Paimkim rūkimo problemą, anksčiau būdavo daug rūkančių nu 16 metų nu 17. Dabar? 11 metų dūmais kai kaminas mėtosi. Gerimas? 11-12 metų geriančių irgi pilna. dar kokia bėda, pati didžiausia bėda - per daug teisių, anksčiau būdavo neklauso, daro nesąmones - rykščių gauna o dabar kas? ką mokytojai sako nieko nedaro pievas daro ką patys nori, niekas negali jiem nieko pasakyt nes iš karto "o jūs žinot mano teises? Aš galiu tą ir tą" O kur po paraliais pareigos? Pamirštos ir tiek. Tas pats ir čia vyksta vaikai galvoja apgaudinėsiu, darysiu ką noriu, juk manęs niekas nelies. Nu ir baigiasi tuo viskas. Na ką man irgi beveik 14 na bet rodos hormonai taip į galva netrenkė. ;) visa bėda yra auklejime tą aš tikrai garantuoju. Dėl auklejimo ir blogi pažymiai ir apgaudinėjimai ir gėrimas ir rūkimas. O, kad teisių per daug tai čia jau galutinė nesamonė. :)

VIsiškai su tavimi sutinku. Viskas slypi tėvų auklėjime.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...