Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai ta žinau ir pats :) bet tas tavo pasakymas Net ant 1.2.5 versijos (Tekkit Classic) lag'as didžiausias.

Nu jo tai rašydamas net neapmaščiau ką rašiau :D Tiesiog norėjosi kuo greičiau kad kas padėtu ta lag'ą sutvarkyt.Bet dabar procesu apsimažines lyg ir lag'ą biški susimažinau bet butu dar geriau dar daugiau to lag'o susimažint gal tada eitu ir shaders naudot :D

Redaguota , nario Spartans

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

• ,

Nelabai įsivaizduoju kas tas tekkit, bet ant jo neveikia optifine? Nes pvz. ant paprasto minecraft tai įsirašai optifine, pamažina lagus, ir tada atsiranda daugiau nustatymų, kuriuose gali išjungt kaiką, ir pasimažint taip lagą.

Aš nežinau :D Nes aš nebandžiau žaisti tekkit be optifine.O šita tai tikrai niekas nežinot kokios programos su kokia butu galima pažiūrėt kokie procesai kokiai programai priklauso.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

ctrl + alt + delete

task manager ir ten matysi kiek kas naudoja

Man nerodo kokia programa ten tik procesus rodo bet ne programas nes pas mane XP windows.

Keletas pasiūlymų :3

• Atsinaujink Java.
  • Atsinaujink draiverius.
  • Po vieną išiminėk modus ir žiūrėk kaip keičiasi FPS, gali būti, kad kažkuris modas labai FPS gadina.
  • Pasileisk programas, kurios ištaisytų windows klaidas (rodo jas tik per event viewer), kad būtų mažiau apkrovos. Tam rekomenduoju Advanced SystemCare 7.

1.Naujausia

2.Gal žinai kokia programa su kuria butu galima atnaujint? Nes su Device Manager ilgai užtruksiu

3.To nedarysiu nes man vistiek mod'us atgal sius..

4.Booster'iu nenaudoju kad dar labiau procesu neapkrautu windows klaidas tiksliau registro aš tvarkau su CCleaner.

Šita gal kas žino kokia naršykle bei antivirusine yra labiau optimizuotos nes gal dėl antivirusines toks lag'as nes pas mane dabar AVG Internet Secuirety ar kaipt en :D 2014.

HP Omen 15

Tai pabandyk ją išjungt trumpam, arba išvis ištrint ir pažiūrėt ar pamažėjo lagas. Jeigu pamažėjo, tai bent žinosi kame bėda, galėsi ieškotis geresnės antivirusinės

Tame bairis kad trint nenoriu iškarto kol nežinosiu kokia antivirusine įsirašyt o dėl lag'o tai aš kalbu apie antivirusines procesus nes ju tikrai nemažai ir jie nemažai atminties naudoja.

HP Omen 15

Taigi ištrink, pažiūrėk ir vėl įsirašyk kol susirasi. Gal čia visai ne antivirusinės bėda ir veltui ieškosi kitos :)

Taigi koks man tolkas kas kekviena antivirusine kuri mažiau lagina jeigu aš galiu paklaust jūsų nes aš tikrai nesiruošiu žiūrėt kokios antivirusines egzistuoja ir kas kekviena tikrint..Jeigu tau krč sunku padėt tai gal nefreepostink ;) 

HP Omen 15

Taigi koks man tolkas kas kekviena antivirusine kuri mažiau lagina jeigu aš galiu paklaust jūsų nes aš tikrai nesiruošiu žiūrėt kokios antivirusines egzistuoja ir kas kekviena tikrint..Jeigu tau krč sunku padėt tai gal nefreepostink ;)

Jis tau siūlo kaip pagerinti fps, siūlo būdų o tu jį užsipuoli, nereikia taip daryti. Geriau tu nekurk temų tokių, nes žmonės bandydami pasiūlyti dar vos ne pasiunčiami na*ui ir tipo čia tu nefreepostink nors jis tau tiesiog pasiūlo būdų kaip pagerint fps. ;)

❤️

Jis tau siūlo kaip pagerinti fps, siūlo būdų o tu jį užsipuoli, nereikia taip daryti. Geriau tu nekurk temų tokių, nes žmonės bandydami pasiūlyti dar vos ne pasiunčiami na*ui ir tipo čia tu nefreepostink nors jis tau tiesiog pasiūlo būdų kaip pagerint fps. ;)

O tau galvoji butu linksma kekviena antivirusine bandyt? Gi visa diena užsipistum ir paskui viska mestum *Myliu SuperGames.lt*..

HP Omen 15

(redaguota)

O tau galvoji butu linksma kekviena antivirusine bandyt? Gi visa diena užsipistum ir paskui viska mestum *Myliu SuperGames.lt*..

Kas tau liepia bandyt visas antivirusines? Aš tau siūlau ištrint savo esamą, ir pažiūrėt ar lagas išvis pamažėjo. Galbūt lagas nepamažėtų, ir čia visiškai ne antivirusinės kaltė, ir tu ją vėl atgal įsirašytum. O jeigu lagas pamažėtų, tik TADA jau galėtum kiekvienas antivirusines bandyt, bet ir to nereikėtų, nes yra toks dalykas kaip google, kur galima įvest ,,mažai resursų naudojančios antivirusinės" ir tau jas išmestų :)

Redaguota , nario .lukonic`

Geriau liksiu su tuo pačia antivirusine :D Kadangi kiek žiūrėjau per draugas.lt (tai ne reklama) niekas neapsisprendžia kokia antivirusine naudot :D Tipo ten ta trojanu negaudo ar dar kažko nedaro krč rakinkit temą.

HP Omen 15

1. Siulau tau isirasyti Optifine mod'a. Labai man padejo tau taip pat turetu padeti.

2. Isijunk TaskManager ir isjunginek nereikalingas programas. Kaip isijunk Taskmanager naudok > CTRL+ALT+DELETE > ir pasirink Taskmanager.

3. Prasivalyti kompa su CCleaner parsisiusti gali per Google parasant: CCleaner download. Tikrai puiki programa pats naudoju.

4. Prasivalyk savo darbalauki.

Bent jau man padejo visas sitas su lagais.

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3999 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...