Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Normalus.

Kaip man 100% sužinoti kas sudegė? Apžiūrėjau motininę, normaliai atrodo.

Ka reiskia normaliai atrodo meistre? Tu ten juodu demiu bandei surast, ar dar kazko?

Sako tau kad motinine parejo, o tai reiskia kad ja reik isimt ir nusipirkus nauja idet i PC. O ne sedet nifiga neismananciam zmogui prie PC, ir su lupa ieskot kazko itartino..

Man atrodo teks keist ir maitinmo bloka kartu.. nes kai pareina,tai dazniausiai iskart abu (o jie ne milijonus kainuoja, skelbimuose iskart abu uz 150lt nupirktum)

Redaguota , nario Vadila

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ka reiskia normaliai atrodo meistre? Tu ten juodu demiu bandei surast, ar dar kazko?

Sako tau kad motinine parejo, o tai reiskia kad ja reik isimt ir nusipirkus nauja idet i PC. O ne sedet nifiga neismananciam zmogui prie PC, ir su lupa ieskot kazko itartino..

Man atrodo teks keist ir maitinmo bloka kartu.. nes kai pareina,tai dazniausiai iskart abu (o jie ne milijonus kainuoja, skelbimuose iskart abu uz 150lt nupirktum)

Nesmirda, bačkeles ir kanalai sveiki.

Aš taip pat matau, kad motininė kalta, nes energiją paduoda maitblokis tai reiškias jis sveikas :)

Cia nieko nesako, man kai sudege maitblokis bei motinine, kompas tai isijungdavo, tai ne. Taip kad cia 100% but uztikrintam neiseina.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Aš pats ruošiuosi pirkti kitą kompiuterį, nes mano dega. Smirda visas pc po kokių trisdešimt minučių svylėsiais. Maitiimo blokas po tiek laiko laibai sukaista, taipogi ir DVD-ROM'as. Procesorius ir Vaizdo plokštė sukaista iki 80С. Taigi siūlau tau keisti motininę ar maitinimo bloką. Jei maitinimo blokas nebuvo keistas per tuos dešimt metų, tai tikrai jis galėjo sudegt ir nebeišmaitint. Man taip buvo per penkerius metus, tad pirmą jį pakeisk. Jei vistiek neveiks keist motininę siūlyčiau. Jei tas irgi nepadės, pirma būk įsitikinęs kad mait. blokas buvo pakeistas ir sujungtas visas teisingai. Jei tie abu variantai nepadės, siūlau keisti visą kompiuterį, nes kiti būdai sugaiš tikrai nemažai pinigų už kurious galėtum nusipirkti kitą (naudotą turbūt) kompiuterį. Galėjo būti, kad visa motininė sudegė kartu su visomis sujungtomis detalėmis (vaizduškė, procas, kita).

Labutis.

Jei skaitai šį tekstą, vadinasi arba naudoji 'tamsesnį' dizainą arba esi smalsuolis. Sveikinu.

arba tai tavo monitoriaus dėka

E vsio chebra, tylim su savo durnais patarimais. Atejo jis..

Sitas matos tikrai nusimano:

O nepagalvojot tokio varianto, kad gal trumpina kur nors ir pc išsijungia?

• Teigiamai 1

Jeigu maitinimo blokuj tikrai pzdc tai tavo kompas išvis neįsijungtų, pas mane buvo sugėdęs tai pas pažįstamą nuvežiau ir jis tikrino motinine ir maitinimo bloką, nuo kito PC buvau nuėmęs ir įstatęs į savajį ir veikė. Jis naują maitinimo bloką įdėjo ir iki šiol viskas veikia.

graphic.png

Čia gali būti dėl faraono. Patikrink faraoną.

Faraonas tai kur yra prie atmičenliko už izorofkės ir paduoda grinčiagą

Gal tu geriau eik toliau žaisti savo to SA:MP'o... <_<

Į tema, tai čia spėju bus motininė plokštė kalta, manau lengviausia būtų nuvežti tas kokį "meistriuką" ir jis pasižiūrės, mes čia galim tik spėlioti.

• Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...