Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Anime berniuk.. Anime daug gero yra, daugiau, nei kai kuriuose serjaluose. ;) Tai žinau, kad laimingas būtum, nes visi tau praktiškai rašytų 10/10. :) Kurgi ne. Čia būtų didžiausias tavo pasiekimas, iš kokio "klebono" gaut 10 ir parašyma, kaip tobulai tu mappini. :)

Na nerašytu aišku tokio aukšto balo. Ilgai to siekti reikėtų. Ir blin (too much smiles),jei šneki tai sugebėk bent nenusišnekėt. Nes gryba pjauni kaip reikiant.

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

(redaguota)

Am.. Tai tu visiškai nemoki mappint? Net šiek tiek? :blink:  Tai ką tu čia veiki? :D Jau kai nebeturi prie ko kabintis, kabiniesi prie smiles :|  Nekažką..

Tave bando *Myliu SuperGames.lt* iš čia patraukti, ble pisk iš čia ir nebesirodyk. *Myliu SuperGames.lt*, jau toks atsilupęs esi. Pats slysk ir parodyk kokius darbus darai ir pažėsim, kaip tave kritikuos mapperi tu jibanas. Jau bleha taip ant bazaro slysti.  

Redaguota , nario Quel
(redaguota)

Am.. Tai tu visiškai nemoki mappint? Net šiek tiek? :blink:  Tai ką tu čia veiki? :D Jau kai nebeturi prie ko kabintis, kabiniesi prie smiles :|  Nekažką..

Tavo žiniai mappinti moku kažkiek. Bet ne per geriausiai,bet tuom neužsiemu nes tai ne man. O jei jau nemoku mappinti,tai negaliu čia rodytis taip išeina ? Nah. Minato fuckin' logic. Net Quel'as tave stumia kuo toliau iš savo temos nes jam tavo nuomonė irgi neįdomi. Tad gtfo tu geriau iš čia  :mucha:

PS. Ir lyg nieko apie savo mapp sugebėjimus nesakiau net neprasitariau,o tu pradėjai čia pjaut. Tu gal tablečių pripisęs ?

Redaguota , nario #Laurynas

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

Tavo žiniai mappinti moku kažkiek. Bet ne per geriausiai,bet tuom neužsiemu nes tai ne man. O jei jau nemoku mappinti,tai negaliu čia rodytis taip išeina ? Nah. Minato fuckin' logic. Net Quel'as tave stumia kuo toliau iš savo temos nes jam tavo nuomonė irgi neįdomi. Tad gtfo tu geriau iš čia  :mucha:

PS. Ir lyg nieko apie savo mapp sugebėjimus nesakiau net neprasitariau,o tu pradėjai čia pjaut. Tu gal tablečių pripisęs ?

KIDDO... Kur aš sakiau, jog tu negali čia lankytis? Aš tik paklausiau, ar moki, ar ne lol..  Neprasitarei, šiaip tik paklausiau, nes matau labai klausiat apie mane. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...