Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rašė kažkur jog vasara nieko nedarys, tad visa vasara galima nelaukti jokių atnaujinimų. Supergames administracija įpatingą, nes kelių valandų darbus ji atlieką greičiau nei per kelerius metus! :)

• Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

O kada jie neatostogavo tu man pasakyk. :D Valdas tai aiškus, kad ir kiek jis ten besiguostų jums, ar rašytų pas save, kad ten jį kažkas šmeižia, jis vistiek liks koks ir yra, ir nors patikėsit, kad nėra jis joks scameris, anksčiau ar vėliau vistiek vėl kažkas forume parašys apie jį. Užsirašęs dar "Diktatorius", matai, jis ale viršiausias čia, bet esmė tame, kad jis vienas, o narių beveik 40000, todėl jam belieka tik ignoruoti visus ir toliau peštis sau pinigą ant "kasiakų". Vien iš nuotraukos matosi, kad žmogus susisukęs, neturi kur dėtis, reikia juk žolytės padūmint. Galit šitą suprast kaip "šmeižimą", bet tai tik mano nuomonė. Būtų jis padorus administratorius, neignoruotų kai jam rašo į skype ir nesiteisintų, jog jam "egzaminai", kurie visiems jau pasibaigę, bet supraskit ir jį, nuo tų "kasekėlių" pamokos plaukia tolyn, vasarą reikia eit mokyklan, atsiskaitinėt, tai jei neatrašys kada, taip ir žinokit. :D Šitas žmogus jau susigadinęs reputaciją, krito, smuko žemyn žmogelis, visus pasiūlymus tik atmetinėja, kad tik jam mažiau darbo būtų, o jei ir pasiūlymus priima, tai garantuoju nieko jis nesiruošia net daryt. Aiškus jis, bet po jo veiksmų ir ignorų, kai kris šio forumo aktyvumas, lankomumas, jo pinigai vis mažės ir mažės, forumą papildys tik reklamos, pažiūrėsim kur dėsis tas jo užrašas ant skaipo "supergames - didžiausias žaidimų forumas lietuvoje" ir visi žinos, kas kaltas, kad toks forumas kaip šis žlugo, nes Aurimas atsiprašant durnelį pasiėmė sau vietoj dešinės rankos. :D Šis asmuo, per jo administravimo laiką, sugebėjo įdėt tik apdovanojimus ir sukurti tris ar keturias papildomas forumo skiltis, vau, tikrai daug padaryta, aplodismentai Valdukuui! ;) Ura.

Kadangi šis, mano nuomone - durnokas pasakymas labai jau paplitęs, tad nors kartą ir aš jį pavartosiu. Taigi, spaudžiu dešinę už tokius žodžius, nei pridurt, nei atimt nereikia - viskas trumpai ir aiškiai pasakyta apie šio veikėjo nuopelnus.

Tai pat, kažkur prieš 2 metus buvo pradėta iš administracijos pusės girtis, jog medalių sistema jau ne už kalnų, greitai ją išvysime, oho, tas "greitai" buvo po "pusūntrų" metų, tad su šiuo reikalu, galite tikėtis TIK mažesnių tempų...

• Teigiamai 2

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

As galiu pasakyti taip, jam yra giliai p* ant to forumo svarbu gauna litus uz moderatoriu pirkima , reklamu pirkima ir t..t

Kaip tokie forume laksto vaikezai, tol jam bus ant jūsų p* . Prisiminkime kaip ankščiau buvo? Ne taip kaip dabar, visi alpsta nuo reputacijos ir pranešimų skaičiaus ir masiškai kalba pievas.

Redaguota , nario Giedrius R.

Kodėl tu kalbi apie praeitį, jeigu tu čia užsiregistravęs šiais metais? Vargu ar žinai kaip buvo anksčiau. :) Anksčiau forumas buvo intensyviai pildomas, Aurimas jį naujino ir naujino, vien tas phpBB varikliukas buvo toks spalvingas, kad net malonu buvo lankytis, tiesiog traukia akį, čia faktas. O dabar, įdiegė IPB, kuris turi daugiau nei phpBB privalumų ir niekas tuo nesinaudoja, nes Valdas matai užsiėmęs egzaminais. :D Blemba, kodėl jūs tokie drąsus vadint vaikais tuos, kurių gyvenime nesat matę? Čia forumo amžiaus vidurkis 15-16 metų, tai nevaikų nebus. Kol yra aktyvumas jie nieko nedaro, o kai dings visi nariai, tai pamatysi kaip suklus adminai, čia įprasta. :D

Užsiregistravęs nesenai nes esu pamiršęs seną vartotoją.

(redaguota)

Nesuprantu ko jus tikitės, viskuo skundžiatės, o vistiek toliau čia leidžiat savo laiką. Iš esmės, šitas forumas su laiku degraduoja. Atsižvelkit į šito forumo dizainą, modifikacijas, tokį forumą naujokas, dirbantis su IPB galėtų padaryt per dvi dienas. Juk nieko nėra sukurto pačių šio forumo administratorių, dizainas yra platintas šimtas metų, modifikacijos kurias sugebėjo sukelt per kelis metus, taipogi nėra nieko įspūdingo, viskas yra paplatinta ir nieko naujo. Apskritai nelabai čia jų ir yra, medalių sistema ir viskas. Vienintelį dalyką kurį sugebėjo padaryt Valdas, tai prisitraukt populiarumą, kas ir padeda forumui klestėt, bet viskam ateina galas.

Redaguota , nario Nostro

Klausimas tau Valdai , kada bus reputacijos sistema? kažkokia žadėjot , žadėjot , bet taip ir nėra. 

Laiko tikrai nėra ir tikrai nebus, Aurimas už ją atsakingas , o ne aš. O jis atostogauja ir atostogaus iki vasaros pabaigos. 

Jau geriau pamiršk šitą dalyką. Bus mažiausiai po 2 metų kai lankomumas kris ir tik tada imsis reformų.

Lankomumas pas mus tik kyla, pamiršti neverta, nes jeigu bus - tai bus. O ankščiau ar vėliau tai čia jau MUMS spręsti, o ne tau. 

O gal lankomumas kaiptik išaugs, ir jam vapšie bus p* ant tos sistemos? :D

Jeigu sakėm, kad sistema bus - vadinas ji bus. 

Gal , tikriausiai dar kuria , o kai įkelia sistema pasirodo ji buvo platinta. :x

Visi darbai sustoję , niekas nejuda. 

Gi sakė kad per vasarą administratoriams atostogos ir jie nedirbs.

Va vienas protingas žmogus. 

As galiu pasakyti taip, jam yra giliai p* ant to forumo svarbu gauna litus uz moderatoriu pirkima , reklamu pirkima ir t..t

Mes gaunam su Aurimu dabar LYGIAI 0 , nes vasarą reklamų kainos mažos, ir forumas vos pragyvena , ne vieną mėnesį Aurimas iš savo kišenės finansavo forumą , todėl patylėk. Beto, kokie litai už moderatorių pirkimą ? ? ?? Kas čia per nesamonė ? Jokių finansų mes iš ten NEGAUNAM. 

Rašė kažkur jog vasara nieko nedarys, tad visa vasara galima nelaukti jokių atnaujinimų. Supergames administracija įpatingą, nes kelių valandų darbus ji atlieką greičiau nei per kelerius metus! 

Kaip matai, forumas tvarkingas, be bugų jokių klaidų, mes niekada nepaleidžiam sistemos - kuri neveikia, ar yra buginta. Ypatinga rašosi , o ne įpatinga. O jeigu nori per kelias valandas viską padaryti , galiu pasakyti, mes ne SAMP serverio forumas, kad atsidarytume su klaidomis per kelias valandas :) 

Eh kaip pinigų niekas nemoka tai ir motivacijos nėra kurti.

Iš dalies taip, bet jau daug laiko viską darom ne dėl pinigų, o nariai vistiek nieko nesupranta.. Gaila. 

Nemoka? Tu gal nejuokauk Tu patikek kokie jiems pinigai pareina. Kaip jau buvo sakyta: reklamos,mod.pirkimas jam atnesa didelius LT. Kitaip jam nebutu naudos laikyti si foruma.

Reklamos atneša pinigų, bet dabar forumas vos išsilaiko iš jų, nepasiliekam nė VIENO cento. Beto, apie moderatorių pirkimą yra viršuje . Mums ir taip nėra naudos laikyti jį, laikomas jis tik dėl jūsų. 

O kada jie neatostogavo tu man pasakyk. Valdas tai aiškus, kad ir kiek jis ten besiguostų jums, ar rašytų pas save, kad ten jį kažkas šmeižia, jis vistiek liks koks ir yra, ir nors patikėsit, kad nėra jis joks scameris, anksčiau ar vėliau vistiek vėl kažkas forume parašys apie jį. Užsirašęs dar "Diktatorius", matai, jis ale viršiausias čia, bet esmė tame, kad jis vienas, o narių beveik 40000, todėl jam belieka tik ignoruoti visus ir toliau peštis sau pinigą ant "kasiakų". Vien iš nuotraukos matosi, kad žmogus susisukęs, neturi kur dėtis, reikia juk žolytės padūmint. Galit šitą suprast kaip "šmeižimą", bet tai tik mano nuomonė. Būtų jis padorus administratorius, neignoruotų kai jam rašo į skype ir nesiteisintų, jog jam "egzaminai", kurie visiems jau pasibaigę, bet supraskit ir jį, nuo tų "kasekėlių" pamokos plaukia tolyn, vasarą reikia eit mokyklan, atsiskaitinėt, tai jei neatrašys kada, taip ir žinokit. Šitas žmogus jau susigadinęs reputaciją, krito, smuko žemyn žmogelis, visus pasiūlymus tik atmetinėja, kad tik jam mažiau darbo būtų, o jei ir pasiūlymus priima, tai garantuoju nieko jis nesiruošia net daryt. Aiškus jis, bet po jo veiksmų ir ignorų, kai kris šio forumo aktyvumas, lankomumas, jo pinigai vis mažės ir mažės, forumą papildys tik reklamos, pažiūrėsim kur dėsis tas jo užrašas ant skaipo "supergames - didžiausias žaidimų forumas lietuvoje" ir visi žinos, kas kaltas, kad toks forumas kaip šis žlugo, nes Aurimas atsiprašant durnelį pasiėmė sau vietoj dešinės rankos. Šis asmuo, per jo administravimo laiką, sugebėjo įdėt tik apdovanojimus ir sukurti tris ar keturias papildomas forumo skiltis, vau, tikrai daug padaryta, aplodismentai Valdukuui! Ura.

Oho oho oho.  O tu matau esi žalias ir visai iškritęs iš medžio :) Diktatorius užsirašęs esu tik šiaip, jeigu labai nori, galiu pasikeisti į forumo narys, man nėra jokio skirtumo. IŠ FORUMO NEGAUNU DABAR NĖ VIENO LITO !! NEI AŠ NEI AURIMAS ! VISI PINIGAI EINA Į FORUMĄ IR JO IŠLAIKYMĄ, TENKA NET IŠ SAVO KIŠENĖS UŽMOKĖTI UŽ PLANUS AR APSAUGAS. Nors reklamos ir taip pasiekė maksimalų lygį. Aš darbo nebijau, bet šiuo metu - tam tikrai nėra laiko, nes prie visų sistemų sėdi Aurimas. Ir jeigu dėl sistemų turi klausimų - sakyk ne man vienam. 

O jeigu nori pamatyti, ką aš padariau su forumu tai galėčiau vardinti ir vardinti, pradedant keliais dizainų pasikeitimais, medalių sistema, ekonomikos sistema, lankomumo išaugimu 25% u/d , pakvietimų sistema, unbanai, nauji forumai, daug naujų reigstracijų ir kitą. O kai manęs nebuvo, jei nepamenat, forumas buvo tuščias IPB :) Nebuvo jokių sistemų, nieko.. Aš raginau aurimą ir jam padėjau dėl visko, vienintelis aš.. Daugiau niekas. Vienintelis aš kėliau rankas ir tvarkiau ir dariau forumą, buvo prieš 2 metus taip, kad forume vasarą buvau aktyvus TIK AŠ VIENAS ir turėjau viską daryti vienas pats.. Patikėk, tai nelengva, o tu nesupranti koks čia sunkus darbas, todėl geriau patylėk. 

O dėl kasiakų tai pažeidei mano orumą. Beto, turėjai jau senai būti užblokuotas  kad man kūrei scam temą ir pats likai kvailio vietoje. 

Dabar vasara, tiek aš , tiek Aurimas, tiek dalis moderatorių atostogauja, atostogaukit ir jūs. Jokie atnaujinimai vasarą - NEVYKS. Nes jau 7 metus vasarą nedarėm jokių atnaujinimų. Kodėl ? Nes vasara- atostogų ir gero oro metas. Visi nusiraminkit ir atsipalaiduokit, su Aurimu bandom išlaikyti gerą forumą, bet ją teršia nauji nariai, forumas prieš daug metų  su vyresniais nariais buvo daug įdomesnis ir supratingesnis, nebuvo tokių temų kaip dabar. Kada sistemos kada kas ? Kodėl ? Nes visi žinojo, kad jeigu pasakė - bus, vadinas bus ir nereikia čia klausinėti ir spaminiti visiems. Labai gėda, kad neturit kantrybės ir negalit išlaukti. 

Valdai, suprantu,kad norisi laiko skirti ir sau, ir gauti paildomo pelno sau,bet kodel gi neapmastot paprasto dalyko:

Gal metas sunkiau padirbeti ir skirti savaite forumo sistemai (tikrai uztektu pilnai)? Tada ir aktyvumas dar daugiau padidetu,nes esu kalbejes ne su vienu buvusiu nariu ir jie beveik visi nebesilanko siame forme del nusisedejusios tvarkos (kuri dabar tikrai nera gera) ir del administratoriu mazo darbo atvaizdavimo patiems nariams (neimato pastangos).

Tad as zmogus kuris dirba su IP.Board sistema tikrai galiu pasakyti,kad tiek daug laiko (kiek jus dirbat prie sistemu) tikrai nereikia,kad nebutu klaidu. Ir dar sakai nera klaidu forume? Tikrai minimaliai 2 esu mates. Parodykit pastangas ir tik tada pamatysit,kad tai pades forumui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...