Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Valdai, suprantu,kad norisi laiko skirti ir sau, ir gauti paildomo pelno sau,bet kodel gi neapmastot paprasto dalyko:

Gal metas sunkiau padirbeti ir skirti savaite forumo sistemai (tikrai uztektu pilnai)? Tada ir aktyvumas dar daugiau padidetu,nes esu kalbejes ne su vienu buvusiu nariu ir jie beveik visi nebesilanko siame forme del nusisedejusios tvarkos (kuri dabar tikrai nera gera) ir del administratoriu mazo darbo atvaizdavimo patiems nariams (neimato pastangos).

Tad as zmogus kuris dirba su IP.Board sistema tikrai galiu pasakyti,kad tiek daug laiko (kiek jus dirbat prie sistemu) tikrai nereikia,kad nebutu klaidu. Ir dar sakai nera klaidu forume? Tikrai minimaliai 2 esu mates. Parodykit pastangas ir tik tada pamatysit,kad tai pades forumui.

Supranti,, Papildomo pelno iš forumo dabar niekas negauna.. Jam nėra tiek daug laiko.. Aurimas atsakingas už sistemas, o šiuo metu jis išvykęs ir nieko padaryti negali.. Aš būtinai su juo susieksiu ir pakalbinsiu, visada kalbinu.

Aš esu  pats tik už atnaujinimus, bet ne visada viskas gyvenime gaunasi taip kaip nori, nes atsiranda daug ir netikėtų niuansų. 

Supranti,, Papildomo pelno iš forumo dabar niekas negauna.. Jam nėra tiek daug laiko.. Aurimas atsakingas už sistemas, o šiuo metu jis išvykęs ir nieko padaryti negali.. Aš būtinai su juo susieksiu ir pakalbinsiu, visada kalbinu.

Aš esu  pats tik už atnaujinimus, bet ne visada viskas gyvenime gaunasi taip kaip nori, nes atsiranda daug ir netikėtų niuansų. 

Prie ko čia papildomas pelnas? Suprasčiau Tu pirktum ten unikalius hookus ar dar ką nors, tada pelnas reikalingas, o dabar pasėdėt porą valandų, pataisyt klaidas ir paleist kažką naujo yra sunku? Tu prisiemei sau garbę, kad paleidai ekonomiką, kurios nėra, tai irgi fraeris pagerintas. :D Aš irgi mokėčiau įmest hooką ir jo nepaleist, bet visiems sakyčiau "va, aš čia padariau".

• Teigiamai 1

Prie ko čia papildomas pelnas? Suprasčiau Tu pirktum ten unikalius hookus ar dar ką nors, tada pelnas reikalingas, o dabar pasėdėt porą valandų, pataisyt klaidas ir paleist kažką naujo yra sunku? Tu prisiemei sau garbę, kad paleidai ekonomiką, kurios nėra, tai irgi fraeris pagerintas. :D Aš irgi mokėčiau įmest hooką ir jo nepaleist, bet visiems sakyčiau "va, aš čia padariau".

Beroc jis sakė, kad forume nėra jokių klaidelių. :D

Nors vienas dalykas labai forume nervina.

Tai pakalbinkit zmones kurie dirba su IPB (kad ir mane) ir tikrai kai kurie be jokio atlygio pas save ant localhost galetu padaryti reikiamus dalykus ir jums atsiusti per pm. Menkiausias dalykas ko jie galetu paprasyti - prideti kreditus uz ju darba. Tai yra didelis pliusas ir patiems forumo lankytojams, ir zmonems kurie dirba su IPB, ir paciai administracijai :) Juk nera taip sunku parasyt ir biski,kad ir nusizeminus paprasyti.

Visi kalba apie kažkokį didelį kalių tūkstančių pelną gaunamą iš modų ir dar kažkur, o aš sakau - kad jo nėra, ir čia viskas vyksta ne dėl pelno. Porą valandų neužtenka, atlikti viską iki galo ir tiksliai užtrunka ilgiau. Ekonomikos sistema dar nepaleista, bet ji jau funkcionuoja tik moderatoriams. 

Beroc jis sakė, kad forume nėra jokių klaidelių. :D

Nors vienas dalykas labai forume nervina.

Jeigu randat klaidų - būtinai praneškit. 

Tai pakalbinkit zmones kurie dirba su IPB (kad ir mane) ir tikrai kai kurie be jokio atlygio pas save ant localhost galetu padaryti reikiamus dalykus ir jums atsiusti per pm. Menkiausias dalykas ko jie galetu paprasyti - prideti kreditus uz ju darba. Tai yra didelis pliusas ir patiems forumo lankytojams, ir zmonems kurie dirba su IPB, ir paciai administracijai :) Juk nera taip sunku parasyt ir biski,kad ir nusizeminus paprasyti.

Susitvarkysim ir patys, aš pats pažadu tuo užsiimti net ir per vasarą :) Tik turi praeiti dar porą savaičių, kai susirasiu pastovią gyvenamą vietą 

Aš tai nesuprantu, ko jums reikia žmonės čia? :D Jum čia ką samp gamemodas koks, kad atnaujinimų reikia? Svarbu forumas yra aktyvus, yra ko paklausti ir vsio. Man tai čia viskas gerai.

Aišku reikia tos naujos reputacijos sistemos, bet vistiek mano manymu nieko nesigaus, ne dėl to, kad nieko nevyksta, o dėl to, kad per daug žmonių čia yra ir su tuo rep prisižais ir vsio.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4379 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...