Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Gerai, kad savęs taip nevadinu ir nelaikau, nekaip tu save(ne sarkazmas). 

Hm, nuo kada aš save vadinau pro programeriu? Hm? :) PAWN skriptinime taip, aš esu pažengęs.

Dar karta prašau eik lauk iš mano temos. Nusibodo man tavo jau komentarai. Eik su Divito toliau mane apkalbinėkit savo private. Man nei šilta, nei karšta nuo to. Aš nors dirbu, o ne šūda malu kaip jus. :) 

Dar vienas pranešimas nuo tavęs ir pradėsiu reportintį. GL.

Redaguota , nario sancio_

graphic.png

Hm, nuo kada aš save vadinau pro programeriu? Hm? :) PAWN skriptinime taip, aš esu pažengęs.

Dar karta prašau eik lauk iš mano temos. Kažkas nepatinka? Žinai kur siena? Eini ir trenki savo galvą į ją. Nes matyt tau kažkas su ja negerai :S Dapiso mane tavo jau komentarai. Eik su Divito toliau mane apkalbinėkit savo private. Man nei šilta, nei karšta nuo to. Aš nors dirbu, o ne šūda malu kaip jus. :) 

Kiek tu rašysi nesąmonės, tiek aš atgal tau atsakinėsiu. Tu skaitai ką rašai pats? Kaip idiotiškai skambi? Bei.. nesirūpink ką aš darau, nereikia. Toliau kurk ką kūrei, man didelis *Myliu SuperGames.lt*, bet aš tau aiškiai pasakiau jog "manęs nekiškit į savo problemas" (tarp to ginčo su Divito). O tu aišku tokio dalyko nesupranti ir pradedi ginčytis. Miegok ramiai, niekas tavęs neapkalba, ir neapkalbės. Atsimink jeigu aš gausiu įspėjimą - gausi ir tu kaip aną kartą. Nori jog nustočiau, tada užsičiaupk ir toliau priiminėk "rekomendacijas" ir tikėk jog jos tau kuo nors padės". Išreiškiau savo nuomonę, tu su ja nesutikai ir diskutuojam. nematau už ką įspėjimas turėtų būti.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

Nofear.. Eik toliau laižyk šikną jam :) Nei kiek nepanašu į jo, ar jau side navigacija uždrausta? Ar METRO UI naudojimas uždraustas? KK. 

Tai aišku savimeila ar tau jau ir uždrausta? Kam rašytį čia jei nei rekomenduoji, nei rekomenduoji? Tik terši temą. 

Supergames.LT - Galima laisvai diskutuoti, komentuoti ir išreikšti savo nuomonę apie žmones teikiamas paslaugas, todėl tu man neaiškinsi supranti? Laižyk? :DDD Nepamenu su juo kada ką nors diskutavom per skype, nebent paklausia kaip atrodo vienas darbas, ar aš jo nuomones paklausiu ir viskas. Todėl pisk tu lochas.

Kritika žinau, kad yra :) Bet tikrai ne nuo tokių kaip tu ar Divito. Stumt? Haha. Jei kritika pagrista tada aš ją priimu. Dauguma žmonių kurie manę rekomendavo turėjo su manim reikalų. Kažkas pirko dizaino kodavimą, kažkas VVP, o kažkas ką nors kitko. Apsiverkt? Sorry man aš ne tu :S Dar karta kartoju ant tavo ir Divito nuomonės man giliai nusišikt, nes ji bevėrte. 

Kodėl šiame poste vėl aš esu įveltas? Kiekvienas turi savo nuomonę, šiuo atvejų ir aš, bet turiu ir viena gera dalyką susidaręs, kad kažkiek PHP moki, todėl pasakiau paslaugų tiekėjas( šiuo atveju tu ) koks yra žmogus, bet visitek PHP nusimano, todėl jeigu tu mano minties nesupratai ir ant mano nuomonės nusišikt( nors man yra giliai **, ant tavęs aš padėjau kaip tik galiu, nes tu man juokdarys esi ) tai tu ją ignoruok tiesiog, bet matau jog tu tai negali padaryti.

Dar karta prašau eik lauk iš mano temos. Kažkas nepatinka? Žinai kur siena? Eini ir trenki savo galvą į ją. Nes matyt tau kažkas su ja negerai :S Dapiso mane tavo jau komentarai. Eik su Divito toliau mane apkalbinėkit savo private. Man nei šilta, nei karšta nuo to. Aš nors dirbu, o ne šūda malu kaip jus. :) 

Tu asile, vėl Divito? Tu gal mane sapnuoji? Kaip koks nevykėlis kiekviename pranešime su NoFear į ginčą bando įvelti mane, o daugiau jau verkia jog raportuos čia kažką, blem. Ir visa laiką Sania ta ginčą pralaimi. 

Tai savo draugeliui pasakyk  :) Tik bereikalo teršia temas ir viskas. Nei prie tavęs, nei prie jo nelendu, ateina ir pradėda, o poto aš kaltas, kad padūhinau didyji Divito.

Nei karto tu manęs nesi paduchinęs, tik aš visa laiką susilaukiu iš tavęs ant skype blocko, arba supergames grąsinimu jog būsiu raportuotas, paskustas moderatoriams ir panašiai, arba tavo tęsiami ginčai būna beprasmiški, nes tu ta pati pasakai keturiuose pranešimuose kuriuos rašai ginčo metu, bet juos pateiki kitaip, o pagrindinė mintys būna visa laiką ta pati, kada tu mane padūhinai? Jeigu turėjai omeny, kad neįsitraukiau į tavo ir NoFear ginčą, tai žinok aš miegojau :3 Nes vasara, pamiegoti reikia ilgiau, todėl būk nors viena kartą normalus ir valink tu **.  

Redaguota , nario Divito

1.2.3....
Soon... New. Unique.

(redaguota)
Hm, nuo kada aš save vadinau pro programeriu? Hm? 

O kas čia piso protą kažkadaise kad "sėdi" top10 Lietuvos skripteriuose ? Kartais ne tu,ne ? Ar vėl prasidės atmazai ? Ir beje kai koks nors žmogus pakomentuoja negiamai apie tavo darbus (bet ne vienu žodžiu pasako koks xujoas darbas) iškart ji mėgsti vos ne na*** pasiūst ir pasisakyt kad tu esi už daugelių geresnis šiam forume. Tad NoFear gerai ir sako,kad tu nemoki kritikos priimt nes esi pasipūtęs kaip gaidys. 

Redaguota , nario #Laurynas

066b8357b81f580c7105d3f72d869329796.gif

(redaguota)

Gerai, kad savęs taip nevadinu ir nelaikau, nekaip tu save(ne sarkazmas). 

Pats labai mėgsti pašūstravoti, supergames'uose, galvoji visi *****, ir padėjas po kiekvieno žodžio " :: " būsi kietas, tai klysti. Tik parodai, kad nieko nesugėbi :)

Supergames.LT - Galima laisvai diskutuoti, komentuoti ir išreikšti savo nuomonę apie žmones teikiamas paslaugas, todėl tu man neaiškinsi supranti? Laižyk? :DDD Nepamenu su juo kada ką nors diskutavom per skype, nebent paklausia kaip atrodo vienas darbas, ar aš jo nuomones paklausiu ir viskas. Todėl pisk tu lochas.

Taip, bet nepamiršk, kad beprasmiai pranešimai yra nepageidaujami. Bėja, spek kam įdomu, ką tu jam rašai? ._,

Kodėl šiame poste vėl aš esu įveltas? Kiekvienas turi savo nuomonę, šiuo atvejų ir aš, bet turiu ir viena gera dalyką susidaręs, kad kažkiek PHP moki, todėl pasakiau paslaugų tiekėjas( šiuo atveju tu ) koks yra žmogus, bet visitek PHP nusimano, todėl jeigu tu mano minties nesupratai ir ant mano nuomonės nusišikt( nors man yra giliai **, ant tavęs aš padėjau kaip tik galiu, nes tu man juokdarys esi ) tai tu ją ignoruok tiesiog, bet matau jog tu tai negali padaryti.

Nesuprantu, normalus manau teikėjas, niekada neįgnoruos savo klientų atsakymų, ir visąlaik į juos atrašys, ypač į nesąmones.

Tu asile, vėl Divito? Tu gal mane sapnuoji? Kaip koks nevykėlis kiekviename pranešime su NoFear į ginčą bando įvelti mane, o daugiau jau verkia jog raportuos čia kažką, blem. Ir visa laiką Sania ta ginčą pralaimi. 

Pasiskaityk daugiau pranešimų, jeigu manai kad kiekviename ( reikėtų pasitikrinti regą  :( ) Taip, teisingai ir daro kad ruošiasi raportuoti, kadangi terši temą savo niekam neįdomia, nereikalinga, bereikšme nuomuonę

Nei karto tu manęs nesi paduchinęs, tik aš visa laiką susilaukiu iš tavęs ant skype blocko, arba supergames grąsinimu jog būsiu raportuotas, paskustas moderatoriams ir panašiai, arba tavo tęsiami ginčai būna beprasmiški, nes tu ta pati pasakai keturiuose pranešimuose kuriuos rašai ginčo metu, bet juos pateiki kitaip, o pagrindinė mintys būna visa laiką ta pati, kada tu mane padūhinai? Jeigu turėjai omeny, kad neįsitraukiau į tavo ir NoFear ginčą, tai žinok aš miegojau :3 Nes vasara, pamiegoti reikia ilgiau, todėl būk nors viena kartą normalus ir valink tu **.  

Tu turbūt net nepastebi, kai susivartai, rašai bereiškmius pranešimus, rašai tik kad parašyti.

O kas čia piso protą kažkadaise kad "sėdi" top10 Lietuvos skripteriuose ? Kartais ne tu,ne ? Ar vėl prasidės atmazai ? Ir beje kai koks nors žmogus pakomentuoja negiamai apie tavo darbus (bet ne vienu žodžiu pasako koks xujoas darbas) iškart ji mėgsti vos ne na*** pasiūst ir pasisakyt kad tu esi už daugelių geresnis šiam forume. Tad NoFear gerai ir sako,kad tu nemoki kritikos priimt nes esi pasipūtęs kaip gaidys. 

Kodel gi žmogui to neparašyti, kai tai yra tiesa? Nu tai ar tau patiktų, jog ant tavęs stūmia BE REIKALO, nesąmones rašo kažkokias, pradeda ginčą iš lempos, taigi NoFear programmeris yra, oop profas :DD visur su savo :: , tai pasižiūrėkit į jį, kaip jis gyriasi.. KUR TU MATEI KRITIKĄ? Kažkokį bandymą padu***nti ar dar kažkokią nesąmonė, kurioje nėra visai jokios kritikos. 

!!! Divito ir Nofear !!!

post-count.jpg

Redaguota , nario Orintass
(redaguota)

:: dar kitaip reikštų tiesiog.. dvitaškį, dvitaškį? NEGALI BŪTI....

"."

There! Katik panaudojau tašką, kas bus dabar? Gal tu užptentuok tą "::" ir bus rami galva, nes dabar ryškiai ėda tave kai kas nors panaudoja tokį dalykėlį. Viską ką sugebėjai paminėt tai nereikšmingą dalylą..., tikėjausi daugiau, paskutinį kartą smukai iš mano kurtos temos, nes visi suvartė. Spėju googlinau pora valandų kol radai kas yra oop, right? Nuomonę savo išreiškiau, Sancio ją matė, ar supras ją.. čia jau jo reikalas.

!!! Orintai !!!

b8cf3851d152a60f0c6ef7fb670b35cd4ce6af2a

no harsh feelings, kiddo.

Reiktų ramintis jau, nes gausim visi įspėjimus ir temą pašalins, o to nelinkiu jam kad ir kaip jo nemėgčiau.

wat

numesk linką, labai įdomu, niekada dėja nepalieku tokių temų  :)

facepalm.gif

Kaip jau diskusija buvo baigta, tu ją vėl ją pradedi pradėti, tai, kad baik , bet tu dalbajobas  :D Atvčj, neturėjai prie ko prikibt tai pradėjai prikibt prie ::  . Ok, ramiai, gali dingti iš čia... Nes mes tai jau diskusiją baigėm.

Ne, nebaigta, tavo nuomuonė bereikšmė, kadą tu taip suprasi? Tu negali nuspręsti ar baigėsi, ar ne.

Tai čia gaunasi ir jūs, neturėjot prie ko prikibti, kimbat prie to kad sančio gyriasi kad jis ten pvž daug moka, o jūs ne (true story  :( )

Tai todėl, aš prikibau prie jūsų to :: , nes savo temoje nofear rašo, kad kietesnis būtų, tai ko gyriesi? Tu gyriesi, tai aš negaliu to paminėti, o kad sančio parašė, tai tu iškarto kimbi :DD Tu rimtai **** ar čia stengiesi  pasirodyti?

(redaguota)

wat

numesk linką, labai įdomu, niekada dėja nepalieku tokių temų  :)

Ne, nebaigta, tavo nuomuonė bereikšmė, kadą tu taip suprasi? Tu negali nuspręsti ar baigėsi, ar ne.

Tai čia gaunasi ir jūs, neturėjot prie ko prikibti, kimbat prie to kad sančio gyriasi kad jis ten pvž daug moka, o jūs ne (true story  :( )

Tai todėl, aš prikibau prie jūsų to :: , nes savo temoje nofear rašo, kad kietesnis būtų, tai ko gyriesi? Tu gyriesi, tai aš negaliu to paminėti, o kad sančio parašė, tai tu iškarto kimbi :DD Tu rimtai dalbajobas ar čia stengiesi užsiduchinti?

Gerai, dabar taip pasakysiu tau, aš turiu savo nuomonę, NoFear turi savo nuomonę, Sania turi savo nuomonę, tu dalbajobas irgi turi savo nuomonę, kalbant apie tai, katras daug moka ( tarkim ten aš, ten NoFear ar dar koks nors kitas čiuvas nemoka ), ok, viskas gerai, nes tu prikibai, nes tu ant tiek dalbajobas, kad nebežinojai ką sakyti, pasidairęs aplinkui galėtum matyti daug kas tuos suknistus :: deda, tai, kad laikas tau užsičiaupti. Diskusija buvo vykdoma su Sania, nes aš išsakiau nuomonę apie jį, bet neatmečiau galimybės jog jis PHP moka, todėl čia ne vien įžeidimas, gal jam ir įžeidimas( bet man čia nuomonės mano išsakymas ) ir prie to pačio jam buvo pagyrimas, PHP jis moka, bet prie to pačio išsakiau savo nuomonę apie jį kaip žmogų, nes gi visi turi susidariusia nuomonę apie žmogų, todėl gali eiti iš čia debile tu...

P.S Man yra ** ant PHP, nes aš jo nelabai moku. 

Redaguota , nario Divito

1.2.3....
Soon... New. Unique.

(redaguota)

Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Senas pranešimas: 

Gerai, dabar taip pasakysiu tau, aš turiu savo nuomonę, NoFear turi savo nuomonę, Sania turi savo nuomonę, tu dalbajobas irgi turi savo nuomonę, kalbant apie tai, katras daug moka ( tarkim ten aš, ten NoFear ar dar koks nors kitas čiuvas nemoka ), ok, viskas gerai, nes tu prikibai, nes tu ant tiek dalbajobas, kad nebežinojai ką sakyti, pasidairęs aplinkui galėtum matyti daug kas tuos suknistus :: deda, tai, kad laikas tau užsičiaupti. Diskusija buvo vykdoma su Sania, nes aš išsakiau nuomonę apie jį, bet neatmečiau galimybės jog jis PHP moka, todėl čia ne vien įžeidimas, gal jam ir įžeidimas( bet man čia nuomonės mano išsakymas ) ir prie to pačio jam buvo pagyrimas, PHP jis moka, bet prie to pačio išsakiau savo nuomonę apie jį kaip žmogų, nes gi visi turi susidariusia nuomonę apie žmogų, todėl gali eiti iš čia debile tu...

Vienintelis kas yra ******, tai tu.  Tau jau rimtai žodžiu trūksta, tai tu tapatį rašai, ką ir praeitame pranešime... Jau rimtai graudus esi, jūk neesmė tuose :: , esmė jog jūs stūmiate kad jis gyriasi, o pats nofear irgi gyriasi, tipo OOP išmano, ir deda supistus :: , tai ČIA IRGI GYRIMASIS, kaip tu to nesupranti?? 

Redaguota , nario Justas Š.
(redaguota)

Orintai

Kodėl taip nusprendei, kad tavo nuomonė kam nors rūpi? Smagu kai ateina žmogus kuris net nesupranta konteksto ir tada pradeda dėstyt savo teorijas.

Pasikartosiu: paprašiau, kad manęs Sancio ir Divito nekištų į savo konfliktą ir visai dabar nenoriu jog minėtų mane, aš savo nuomonę išreiškiau.

Tavo akyse Sancio yra geresnis už mane(puiku! Man nesvarbu, tai nėra konkursas). Bet mano akyse tu esi absoliutus nulis palyginus su bet kuo šitam forume). ESI aplamai čia ne prie ko. 

Jeigu parodysi bent vieną postą kur giriuosi jog išmanau OOP - sumokėsiu kiek norėsi.

Now:

this_is_where_you_get_the_fuck_out-s557x

Redaguota , nario No Fear

Simply amazing

(redaguota)

Įdomu būtų pamatyt nors vieną darbą su PDO, jeigu bent žinai ką tai reiškia( o turėtum, nes temoje nurodai kad teiki tokias paslaugas ). Mano manymu tu nei supranti, nei įsivaizduoji kam ir kodėl žmonės naudoja PDO. ( jeigu sakysi kad jis axujienesnis, žinok klysti, nes ne visiems axujienumas yra išskirtinė sintaksė ). Nerekomenduoju.

Redaguota , nario KarolisK
(redaguota)

Orintai

Kodėl taip nusprendei, kad tavo nuomonė kam nors rūpi? Smagu kai ateina žmogus kuris net nesupranta konteksto ir tada pradeda dėstyt savo teorijas.

Pasikartosiu: paprašiau, kad manęs Sancio ir Divito nekištų į savo konfliktą ir visai dabar nenoriu jog minėtų mane, aš savo nuomonę išreiškiau.

Tavo akyse Sancio yra geresnis už mane(puiku! Man nesvarbu, tai nėra konkursas). Bet mano akyse tu esi absoliutus nulis palyginus su bet kuo šitam forume). ESI aplamai čia ne prie ko. 

Jeigu parodysi bent vieną postą kur giriuosi jog išmanau OOP - sumokėsiu kiek norėsi.

Now:

this_is_where_you_get_the_fuck_out-s557x

Posto nėra, bet tiesiog tu visur dėdi tą :: , norėdamas pasirodyti.

Aha! Nesinori veltis į konfliktą, gerai, tavęs nebevelstim, tai dink iš temos iš temos, nebeįdomus esi..

Tai sulauksiu tos temos, kur buvau suvartytas?

Nes Sania giriasi labai, o tavo minėtas NoFear taip nesigiria ( bet aš tikrai žinau jog jis moka geriau už Sania, apie tave tai tyliu ). O dėl tų trūkstamų žodžių - tai kartoju, nes tu to nesupranti ir tu kiekviename pranešime bandai tai pagrįsti vėl, kaip aš tau išaiškinu, aiškinsiu toliau, jei tu to dar nesuprasi. 

Kažin, ką jis moka, tegul parodo, savo projekto darbus, tada bus rimtai įdomu, patikėk, sančio tikrai gerai pažįstu, ir kaip nofear gali būti geresnis, kai jis samp'e sėdi, o sancio (negiriu jo) rimtesnius darbus atlikinėja.

O jis nesupranta OOP? Tai tu eik prispist prie kitų irgi, ten kur tik su PAWN Dirba ir deda tuos supistus ::, kaip tai galima pavadinti? Aš tik pasakiau jog savimeila ir save laiko beveik už visus geresniu, laiko neįprastu skripterių šiame forume ( savo tame UCP temoje sakė ar ten sekimo sistemoje, nepamenu ) - čia apie Sania, tai tu tą supranti, jog pasakiau aš, kad jis savimeila dėl tam tikrų priež. 

Kiti, kas to nesupranta, bent jau nebando vaidinti su tais :: ar kitaip šūstravoti, ką daro Nofear, oho, koks jis kietas programeris, sampoje sėdi, ir tu manai kad jis geriau kažką moka? :D Juokina. Taip sančio gal ir yra savimeila, bet jis bent kažką daro, kai padarai įspūdinga dabar, kodėl gi nepasakysius/neparašysius, taip, aš tai galiu, o jūs to nepadarėt ( gal ir perdėta, bet kažkas panašaus į "aš bent tai padarau" galima būtų minėti, tai galvok ką rašai, jeigu tu esi ant tiek nevykęs, ir neturi nieko gero sūkuręs, tai tu negali būti savimeila, kai kažką pasieksi, tadą galėsi, dabar, ne :) )

Nes nesu matęs žmogus kuris save taip girtu.. Aš jau diskusiją turėjau baigti seniau, bet man rodos, kad užtenka jau čia postinti, pasakiau kaip yra, o tu durnelis nesupratai, davai pimpi. 

Tai aišku, savo samp'e sedėdamas, kur gi išvysi kažką? Tai jeigu turėjai, kam tu čia rašai?? TU PRIEŠTARAUJI SAVO VEIKSMAMS. Ne, neužtenka. Vienintelis du**elis, esi tu.

Skripteris ir programuotojas, nėra tas pats (nebent keliais atvejais). Kaip SanCio ir sakė, jis patyręs ant skriptinimo, bet ant programavimo nelabai. Nors aš su tuo visiškai nesutinku.

Kiek mačiau LVlife darbą, man jis užkliuvo mintyse, todėl rekomenduoju.

logohover.png

(redaguota)

Narys įspėtas už šį pranešimą: - Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Senas pranešimas: 

Nesinervink kloune, kitą kartą paremk savo teorijas kuo nors, nevykėli. RIP Tema 2014-2014.

Įsiskaityk į pranešimą, aš nesuprantu, atrodo kažką bandau aiškinti, bet vistiek nieko ??

lol.gif

Debile tu, rašau tam, kad įrodyti jog tu turi didele traumą. Dėja, neturiu.

Ne vien aš SA:MP'e sėdžiu :( Mokausi ir kitu programavimų kalbų. :( Ahh, ir kas? Kai darbai bus, tada gal ir kažkas, galėsi girtis ir būti savimeila, o dabar tai tik tušti žodžiai

Dar OOP įmanomas sampe. 

Ei Orintai, paskutiniai mano žodžiai tau bus: Jau minėjai kad būs paskutinėjai, bet ir vel atėjai.

Eiktu n* pacukas. 

Įdomu būtų pamatyt nors vieną darbą su PDO, jeigu bent žinai ką tai reiškia( o turėtum, nes temoje nurodai kad teiki tokias paslaugas ). Mano manymu tu nei supranti, nei įsivaizduoji kam ir kodėl žmonės naudoja PDO. ( jeigu sakysi kad jis axujienesnis, žinok klysti, nes ne visiems axujienumas yra išskirtinė sintaksė ). Nerekomenduoju.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

PDO - PHP data Object. Naudojama nes nuo PHP 5.5 nebepalaikomas mysql ir lieka tik mysqli ir PDO, bet PDO veikia daug efektiviau uz mysql ir mysqli, beja PDO veikia greičiau ir turi daugiau funkcijų. Taip pat PDO palaiko 12 skirtingų data base tipų, bei yra saugiau už mysql ir mysqli t.y SQL injekcijos galimybė daug mažiau negu mysql'e ir mysqli'e. Taip pat PDO naudoja kiekvienai data base tipui jų pluginą kuris padėda padarytį PDO veikimą stabiliau, efektiviau ir greičiau. Dėl SQL injekcijų tai PDO turi Prepared statement t.y jau paruošta SQL užklausą kuri gali būti daug kartų išsiustą serveriui. Dar bus klausimų? :)

graphic.png

(redaguota)

skripterių peštynės muhahaha, realiai plbm atrodytų taip:

Įmesk tą dude eating popcorns with those glasses on, nerandu aš jo googlei.

//

-Back to the topic:

Įsiskaityk į pranešimą, aš nesuprantu, atrodo kažką bandau aiškinti, bet vistiek nieko ??

lol.gif

2013-03-22T225913Z_1_CBRE92L1RUT00_RTROP

Tu tikrai skaitai ką rašai ar kalbi kad tik kalbėtum?

Redaguota , nario No Fear

Simply amazing

(redaguota)

Senas pranešimas: 

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 
PDO - PHP data Object. Naudojama nes nuo PHP 5.5 nebepalaikomas mysql ir lieka tik mysqli ir PDO, bet PDO veikia daug efektiviau uz mysql ir mysqli, beja PDO veikia greičiau ir turi daugiau funkcijų. Taip pat PDO palaiko 12 skirtingų data base tipų, bei yra saugiau už mysql ir mysqli t.y SQL injekcijos galimybė daug mažiau negu mysql'e ir mysqli'e. Taip pat PDO naudoja kiekvienai data base tipui jų pluginą kuris padėda padarytį PDO veikimą stabiliau, efektiviau ir greičiau. Dėl SQL injekcijų tai PDO turi Prepared statement t.y jau paruošta SQL užklausą kuri gali būti daug kartų išsiustą serveriui. Dar bus klausimų? :)

Šūdaveidi, aš prašiau ne terminus iš wiki kopijuot, o darbus parodyt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...