Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, mano CPU išvis išprotėjo jeigu tai galima pavadinti ir jau nepirma mėnesį o gal jau puse metų. Kai vaikštau po internetą siekia apie ~30 o jai įsijungiu lola ir pradedu žaisti, pakyla CPU usage iki 99-100%!!!! 

Kai krauna tinklapi taip atrodo lentelė: http://www.part.lt/img/84fa657d66ed01c1366a6e8e8debc09e195.bmp

Kai tiesiog ramus sėdžiu tinklapyje: http://www.part.lt/img/550977dc624278def10201b81543f441152.bmp

Procesų lentelė: http://www.part.lt/img/b0fff3cb4ec29fc51d292cea2887b73a626.bmp

Nesu kažkoks geras kompiuteristas, todėl nekakalbėkit man nieko neišmanančiam kompiuteristo kalba, kuo papraščiau jeigu galima.

What about it?

Redaguota , nario Paris
(redaguota)

Geri windows, gal koki virusa pasigaves padaryk scana, ir kokia pc temperatūra?

Jau skenavau ir ištryniau, rado gana nemažai bet tai jokio atoveiksmio nedavė. Kai nieko nedarau ar tiesiog naršau po interneta cpu temperatūra rodo nuo 55-64 laipsnių. Kai koks žaidimas įjungtas arba youtube žiuriu pakyla iki 90 laipsnių. Žinau, kad tai skamba beprotiškai. 

Galbūt tai dėl termopastos? Štai kiek jos pas mane yra : http://www.part.lt/img/fde5b6b57120841ff0bbaa8a3bdb57d2417.jpg

Redaguota , nario Paris
(redaguota)

Jau skenavau ir ištryniau, rado gana nemažai bet tai jokio atoveiksmio nedavė. Kai nieko nedarau ar tiesiog naršau po interneta cpu temperatūra rodo nuo 55-64 laipsnių. Kai koks žaidimas įjungtas arba youtube žiuriu pakyla iki 90 laipsnių. Žinau, kad tai skamba beprotiškai. 

Galbūt tai dėl termopastos? Štai kiek jos pas mane yra : http://www.part.lt/img/fde5b6b57120841ff0bbaa8a3bdb57d2417.jpg

1. Blogai pacitavai :D

2. Čia ne temperatūra o termopastą rodai ji dar gan geroj busenoj manau :D, temeratūra matot reikia per "Speccy" programa

3. Prasivalyk virusus atsiusk malwaerbyte anti malware intike susirask licenzija. 

4. Dar gali dulkes prapust 

Redaguota , nario justux204

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

(redaguota)

1. Blogai pacitavai :D

2. Čia ne temperatūra o termopastą rodai ji dar gan geroj busenoj manau :D, temeratūra matot reikia per "Speccy" programa

3. Prasivalyk virusus atsiusk malwaerbyte anti malware intike susirask licenzija. 

4. Dar gali dulkes prapust 

2. Per speccy ir matuoju su liniuote.

3. Prasivaliau su comoda ir su Malwarebytes Anti-Malware viską ištryniau ir su deffragleriu c diska prapučiau. Ištryniau nereikalyngas programas išjungiau per ccleaner nereikalyngus procesus.

4. Dulkes visur išvalytos net maitinimo bloke, aušintuve ir tt.

Redaguota , nario Paris

2. Per speccy ir matuoja su liniuote.

3. Prasivaliau su comoda ir su Malwarebytes Anti-Malware viską ištryniau ir su deffragleriu c diska prapučiau. Itryniau nereikalyngas programas išjungiau per ccleaner nereikalyngus procesus.

4. Dulkes visur išvalytos net maitinimo bloke, aušintuve ir tt.

Kokia temperatura kompo kiek laipsniu

Persirašyk windows

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

Išsijungia todėl nes temperatūrą pasiekia max o jį sukyla nuo dulkiu, blogos termopastos, virusu (ne visus virusos antivirusines išvalo) nereikalingu procesu kurie veikia už 

ekrano (procesai kurie kažka daro bet tu ju nematai)

Ir dar toks atsiminimas. Windowsai mano kai ir 70% lietuvių yra nelegalus taigi. Viena karta microsoft nušykino kai mano dėde tvarkė pc šita. Sakė, kad microsoft patikrina kas kaškiek žmonių windowsus ir tt. Ir tada mum istatė genuine errora. Tada pc buvo visiškai sudirbtas. Bet atrado removeri korejietiška kurio amerikiečiai neįstengė įskaityti ir jį panaikinom. Kaip ir minėjau prieš tą genuine errorą viskas buvo nrml, bet kai jį panaikino vistiek gerų rezultatų nedavė. Būna dar taip, kad svchost CPU pakyla iki 90-99 tas pats su wuauclt ir kartais su cavwp jei teisyngai pasakiau.

(redaguota)

Duodu patarimą lengviausia būdą

Persirašyk windowsus į windows 7

Atsisiūk geras antivirusines patarimas (BitDefender, kaspersky, emsisoft, 360)

ir malwarebytes dar gali pasikeist termopasta

Kiek windows 7 minimal 1gb ram, bet aš žadu pirkti nauja vaizdo plokšte su 64 bit o tada man jau reiktu 2gb ram kurių neturiu ir nesiruošiu pirkti.

Redaguota , nario Paris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...