Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš su Lukonic pasiemėm Battleblock Theater, tai žiauriai fainas žaidimas, jeigu galvojat ar apsimoka pirkt tai žinokit pirkit tikrai jeigu norit smagiai pažaist. Lygiu yra belekiek, itemų galima rinktis žaidžiant visokių (skinų kuriais gali žaist, ginklų) tai jeigu nenori gali parduot markete, kainos įvairios nuo poros centų iki keliasdešimt centų už itemą bet šiaip labai smagus žaidimas nors ir pražaidėm tik gal valandą kol kas.  :taika:

• Teigiamai 3

❤️

Mes beveik tuo pačiu metu pasiėmėm tą patį žaidimą. :D Aš su draugu taip pat vakar irgi nusipirkom šitą žaidimą, dar žaist neteko, nes jau buvo tikrai labai vėlai (apie 1-2h nakties), na bent jau man čia vėlai. Tačiau kiek žinau, žaidimas turėtų būti tikrai įdomus, o dabar paskaičius weeD pranešimą, dar labiau norisi jį išbandyti. :D Aišku radom kur šiek tiek pigiau negu Steame ir galima litais atsiskaityt.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

(redaguota)

Kas nors pasiūlytu pigiau Farming Simulator 2013 Titanium Edition nei dabar steam akcija?

14lt

Aš su Lukonic pasiemėm Battleblock Theater, tai žiauriai fainas žaidimas, jeigu galvojat ar apsimoka pirkt tai žinokit pirkit tikrai jeigu norit smagiai pažaist. Lygiu yra belekiek, itemų galima rinktis žaidžiant visokių (skinų kuriais gali žaist, ginklų) tai jeigu nenori gali parduot markete, kainos įvairios nuo poros centų iki keliasdešimt centų už itemą bet šiaip labai smagus žaidimas nors ir pražaidėm tik gal valandą kol kas.   :taika:

Pasiimiau jeigu jau jis toks fainas :D Eisiu išbandyti.

Redaguota , nario 'Tomas.
  • Teigiamai 2

Nu pamaciau kaina 6 eurai su centais kainuoja http://store.steampo...com/app/220260/ pagalvojau,gi keista pigiau parduoti.

Žiūrėk durneli:

perku žaidimus per: store.steampowered.com/?cc=ru jau kokie 2-3 metai

Farming sim. kaina yra 79 pуб. = 1 raktas ~ 5.83 lt tdl joks man neminusas uz 10 lt. ir visi giftai mano yra ROW, taip kad jus geriau nekalbekit/nerasykit nsm ir nepardavinekit zaidimu kosminem kainom, išvis šitam forume kažką parduoti yra beprasmiska, payday2 už 15 lt nepaima lol. tiek to iki

• Teigiamai 5

Žiūrėk durneli:

Farming sim. kaina yra 79 pуб. = 1 raktas ~ 5.83 lt tdl joks man neminusas uz 10 lt. ir visi giftai mano yra ROW, taip kad jus geriau nekalbekit/nerasykit nsm ir nepardavinekit zaidimu kosminem kainom, išvis šitam forume kažką parduoti yra beprasmiska, payday2 už 15 lt nepaima lol. tiek to iki

aciu uz paaiskinima +rep.

• Teigiamai 1

Žiūrėk durneli:

Nesinervuok :) Jei zmones nori pirkti uz dviguba kaina, tegul perka :)

• Neigiamai 1

Žiūrėk durneli:

Ai nu negalvojau, kad taip pigiai jei rubliais, tik, perkant reikia pažymėt, kad tipo gyveni rusijoi, o jei negyveni rusijoi tai nieko tokio galima visvien?

(redaguota)

Žiūrėk durneli:

Nu tai jeigu neparduodi, tai kam kas diena bambi? Gi niekam neįdomu, tu parduodi, ar neparduodi, neperka čia - eik į kitus forumus.. 

Redaguota , nario sheat0n

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...