Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip CS:GO nėr taip nėr :D

Aš DayZ nusipirkau, po to dar GRID 2 labai pigiai gavau, ir daugiau nieko nepirksiu :D

CS: GO tikrai bus, garantuoju. Ir tikrai bus 82% OFF , tai 1.99 eurais.

Pardavimui pirkti, laukti, pardavinėti, tyngiu :D Šitam forume kažką parduoti manau yra gan sudėtinga, jei net payday 2 už 15 lt  papildymu kai kuriems yra daug :D

Redaguota , nario Scelerum
  • Teigiamai 3

Aš DayZ nusipirkau, po to dar GRID 2 labai pigiai gavau, ir daugiau nieko nepirksiu :D

CS: GO tikrai bus, garantuoju. Ir tikrai bus 82% OFF , tai 1.99 eurais.

Pardavimui pirkti, laukti, pardavinėti, tyngiu :D Šitam forume kažką parduoti manau yra gan sudėtinga, jei net payday 2 už 15 lt papildymu kai kuriems yra daug :D

as ir pirkau grid 2, afigienas geimas :P cia sitam forume zmones tezino du zaidimus: gta san andreas ir cs 1.6, kitu jie nera girdeje, tdl ir parduoti cia kazka yra beprasmiska. Laikiu batman oirigin, gal protingi zmones prabalsuos? :)

• Teigiamai 5

Su visa virtuon turbūt būtų galima, bet ar galima tarkim iš seb'o ar taip iš kokio banko visa virtuon nuo 14 metų, ar taip iš kur pirkt kortele su kuria galėčiau iš steam'o pirktis viską, nuo 14 metų? iš kokio banko ta prasme.

Aš naudoju Visa Virtuon. Kortelę gali užsakyti internetu (jeigu tau jau yra 18 m.), o jeigu ne, tai su tėvais reikės nueiti į banką ir užsisakyti. Kortelę pagamins per savaitę, sumokėsi 20 Lt ir galėsi pasiimti.

Jeigu turi jau kortelę, tai atidaryk PayPal, paspausk "Link and confirm your debit or credit card" (ar kažkas pnš.).
Įvesk savo kortelės duomenis ir spausk "Save ant Continue".
Prisijungsi prie banko sąskaitos ir ten turi atsiųsti pranešimą su aktyvacijos kodu.
Tą kodą įvesi per PayPal ir jis iškart aktyvuosis.
Be to, iš tos kortelės nuims €1.5 už PayPal aktyvaciją.

Nusipirkau tf2 raktu is Scelerum ir po to issikeiciau i Batman: Arkham Origins row gift, kaip norejau sio zaidimo.Vienintelis is Batman kurio nesu zaides.

Už 2 pirkai? Ir kvailai padarei :D Aš radau rusą kuris Batman Origins + Pass pardavė už 2 tf2 ir 1 Dt2 :D Kolkas nežaidžiau, bet manau žaidimas geras. GamePlay man patiko.

• Teigiamai 1
(redaguota)

http://store.steampowered.com/app/227300/

Parduodu giftą. Kaina: 12 Lt

Kad jo vertė dar ir dabar  raktas, o raktus aš perku uz 3.75 lt. Įdomu koks dunelis Tau mokės 12 lt, jei būtų bundle gold, tai dar dar, o čia paprastas ets2 :DDD Galiu parduoti uz 9 lt. šį zaidimą banku arba 10 lt papildymu.

Redaguota , nario Scelerum

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4374 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...